Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Castricum of directe omgeving.

354 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, renovatie badkamer, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie, badkamer verbouwen, kleine badkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Castricum:

Badkamer verbouwen

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels, radiator, douche en wastafel. Vervolgens moet dit ook vervangen worden. De badkamer is 4 m2 groot.

Bubbelbad monteren

Ik wil een bubbelbad laten monteren. Het bubbelbad is ongeveer

Badkamer opknappen

Nieuwe douchecabine plaatsen, nieuw wastafelmeubel en kraan plaatsen. Nieuwe radiator. Kitranden en voegen opfrissen. Plastic schrootjesplafond verwijderen. Badkamer is 2 x 3 meter. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Toilet tegelen en installeren

Toiletpot vervangen (duoblok), tegelvloertje leggen (0.90 x 1.40 meter) en oude tegels van de muur verwijderen (10 m2), muren glad afwerken. Optioneel is voorwerk en afvoeren van de materialen, kunt u dit apart vermelden?

Badkamer renoveren

Badkamer: 300 x 1,10 meter; tegelen tot plafond; Leidingen aanleggen wegwerken; Wastafel plaatsen; Douche en stang monteren; Mengkraan en leidingen; Oude tegels blijven zitten; Lamp monteren; Douchdeur monteren.

Douchedeuren en douchebak plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het vernieuwen van een douchebak, alsmede de douchecabine en het kitten hiervan. Betreft een kwartronde douche cabine verhoogde douche bak, met twee klapdeurtjes. We willen graag een soortgelijke douchecabine maar bij voorkeur graag een lagere douchebak. We weten niet in hoeverre dit mogelijk is. Graag wil ik weten of dit kan en een offerte betreffend de kosten.

Badkamer en WC installeren en betegelen

In een nieuwbouwwoning dient er een badkamer en het toilet geïnstalleerd te worden. De leidingen zijn al op de juiste plek geplaatst. De badkamer is 2.50 bij 4 meter groot. Er zal een half vrijstaand bad geplaatst moeten worden wat niet betegeld moet worden. Verder een inloopdouche waarbij de afvoer reeds aanwezig in op de juiste plek. Verder moet er een zwevend toilet geplaatst worden en bij het badkamermeubel dient 1 afvoer en waterleiding gesplitst te worden voor de dubbele wasbak. De vloer en wanden, tot aan het plafond, dienen te worden betegeld. Het toilet is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Hier dient er een zwevend toilet geplaatst te worden en een fontein. Het toilet zit onder de trap en hier dient er 2 wanden betegeld te worden tot aan het plafond. Ook achter het toilet dient er een stukje betegeld te worden.

Badkamermeubel op maat maken en achterwand tegelen

Op dit moment staat er in een toiletruimte op onze bovenverdieping een wastafelmeubel dat we willen vervangen. We willen de achterwand laten betegelen, waarbij er een kraan in de wand wordt geplaatst. We willen er een meubel van ongeveer 110 cm breed met een geïntegreerde wastafel en daaronder een rij van 2 lades naast elkaar van maximaal 50 cm hoog. Het blad moet ongeveer 95 cm hoog worden. Omdat de wastafel uitsteekt in het deurgat, willen we de hoek laten aanpassen aan die zijde, schuin of afgerond. Aan de linkerzijde moet het meubel tegen de schuin aflopende wand worden geplaatst. Boven de wastafel moet een spiegel geplaatst worden met ingebouwde verlichting. We hebben nog geen materiaal gekozen, we denken aan eikenhout maar overleggen daar graag over. Er is daar al een eikenhouten vloer, dus misschien is een wit meubel fraaier. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamermeubel ophangen

Badkamermeubel Shallow 80 centimeter breed met wastafelkraan ophangen/installeren + spiegel van 80 x 80 centimeter ophangen. De oude wastafel + kraan dient losgekoppeld en verwijderd te worden voor het plaatsen in de badkamer. De kraan blijft op dezelfde plek zitten.

Nieuwe WC in de badkamer installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een hangend toilet in de badkamer. Er is hier nog geen toilet aanwezig dus het leidingwerk moet ook aangelegd worden.

Badkamer laten opknappen

Ik wil mijn plafond in de badkamer laten witten en de tegels op de muur en de vloer in de douchebak op nieuw laten voegen. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter.

Badkamer volledig laten verbouwen

Graag wil ik de badkamer laten renoveren. De ruimte is 1.20 bij 1.85 meter groot. Het zitbad, de tegels en de wastafel dienen te worden verwijderd. Hierna dient er een inloopdouche en een wastafel geplaatst te worden. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld. Eventueel zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het monteren van een toilet.

Gebroken wastafel vervangen

Mijn huidige wastafel is gebroken en moet vervangen worden. Ik zal zelf een nieuwe wastafel aanschaffen zodat deze vervangen kan worden. Optioneel verneem ik ook graag de kosten voor het plaatsen van een wastafelmeubel.

Ikea badkamermeubel Lillangen monteren

Ik wil bij mijn dochter een Ikea badkamermeubeltje Lillangen laten monteren. Er hoeft geen oud meubel verwijderd te worden. Het meubel wordt aanstaande maandag geleverd. NB Deze aanvraag hebben wij telefonisch aangenomen. Deze klant heeft geen internet/email dus graag telefonisch contact opnemen.

Badkamer laten vernieuwen

Ik wil graag weten wat het kost als ik wat werkzaamheden in mijn badkamer laat uitvoeren. - Het huidige bad verwijderen; - Douchecabine plaatsen; - Het staande toilet vervangen voor een hangend toilet; - Eventueel een dubbele wasbak plaatsen; - Wand opnieuw betegelen, ongeveer 6 m2. Graag uw kostenplaatje inclusief het nieuwe sanitair.

Douchewanden verplaatsen

Douchewanden verplaatsen naar nieuwe woning

Sleuven freezen en betegelen badkamer

Ik wil enkele werkzaamheden in mijn badkamer laten uitvoeren. Het gaat om het frezen van vier sleuven, 300 cm in totaal, voor wat leidingen. Daarnaast om het betegelen van de wanden van 11 m2 over de bestaande tegels. De tegels van 30 x 60 cm schaf ik zelf aan. Daarna moet er een wastafel worden aangesloten. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Badkamermeubel vervangen

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en plaatsen van een klein badkamermeubel zonder wasbak.

Badkamermeubel monteren en plaatsen

Gekocht bij Praxis: FIESTA BADMEUBEL 105 CM WIT, compleet. Afmetingen (hxbxd) 198 x 105 x 49 cm. Gaarne ontvang ik offerte voor: 1. Het in elkaar zetten van het badkamermeubel; 2. Aan de betegelde wand monteren; 3. Aansluiten van het koude en warme water; 4. Sifon met afvoerleiding aanbrengen; 5. Elektriciteit aansluiten.

Douchebak en douchecabine installeren

Op de bestaande vloer, met een afvoerputje in het midden, moet een douchebak worden geplaatst van Tiger, met het afvoerputje aan de zijkant van de bak. De ruimte tussen de vloer en de douchebak rand moet worden betegeld. Op de douchebak moet vervolgens een douchecabine, ook van Tiger, worden geplaatst. Dit geheel moet tenslotte worden afgekit. Wij hebben in huis: - douchebak, a.s. donderdag geleverd - douchecabine - tegels voor randje - kit Wij zouden de installatie heel graag a.s. vrijdag 15 augustus of zaterdag 16 augustus laten plaatsvinden.

KARWEI douchecabine installeren

Douchecabine hebben we besteld bij Karwei en komt hopelijk donderdag 24 juli binnen. Daarna willen we deze zo snel mogelijk geïnstalleerd hebben. De douchecabine en de kit hebben we tegen die tijd in huis, ook alle montagematerialen zijn aangeschaft.

Vernieuwen toiletruimte

Vernieuwen toilletruimte. Plaatsen nieuwe toillet, van staande pot naar hangpot. Verplaatsen afvoer. Plaatsen nieuw fontein. Infrezen buizen. Tegelen ruimte + stuken plaatsen verlaagd plafond+spotjes. Tegels, fontein , toilet +inbouw al aanwezig.

Complete badkamer renoveren

Het betreft het verwijderen van het bad, douchecabine, toilet, wastafel, radiator, verwijderen tegelwerk, verwijderen plafond en koof. Omleggen leidingen. Gat in bestaande vloer dichten. Plaatsen douchecabine op andere plaats, wastafel op dezelfde plaats, zwevend toilet op andere plaats, electra werk. Bestaande vloer opnieuw betegelen en afvoer douche. Afvoer condens via dakafvoer. Plafond en spots aanleggen. Wanden opnieuw betegelen. Leidingwerk radiator verplaatsen en plaatsen nieuwe radiator. Sanitair aanschaffen in overleg. De badkamer is 1,75 meter bij 2,40 meter en 2.20 meter hoog.

Gehele badkamer vernieuwen

Ik wil graag dat de oude badkamer verwijderd wordt. Bad/badmeubel/tegels. Ik wil graag een inloopdouche/ twee wastafels / aanbrengen van afvoer voor toilet( deze is er nu nog niet) elektrische ventilatie / tegels wand en vloer. Wat zijn de kosten.

Bad verwijderen en douche maken

Ligbad verwijderen en daar een (inloop)douche maken. Dus ook een stukje vloer en wanden betegelen. Rest van het tegelwerk is nog in orde. Levering van de materialen in overleg.