Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine en douchebak plaatsen:

Douchecabine en douchebak plaatsen

Ik wil graag mijn bij Gamma gekochte douchecabine en douchebak laten monteren en eventueel kleine wandtegels laten monteren. Er staat nu een douchebak en een douchecabine, maar die worden door de klant zelf verwijderd. Omdat de klant zelf nog niet weet of er tegels achter haar cabine zitten zal ze zelf na de sloop aan de vakman doorgeven of er misschien een paar nieuwe tegels moeten worden gezet. De omvang van de oude douchebak is even groot al de nieuwe bak.
Onze klant uit Callantsoog (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine en douchebak plaatsen uit heel Nederland:

Douchecabine installeren

Ik wil een douchecabine laten installeren. Het gaat om de glazen cabine van Gamma van het type "Compact, kwartrond" (alleen het glas, geen douchebak nodig). Oude cabine moet ook verwijderd worden. Deze is van hetzelfde type en zit vast aan vloer en muur met montagelijm.

Douchecabine

Ik wil mijn oude douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het gaat om een swingdeur met zijwand inclusief douchebak.

Douchecabine vervangen

Het gaat om de montage van de douchecabine, merk baseline met draaideur. Douchebak is 90 x 90 cm en is reeds geplaatst. Demontage van de oude douchecabine afvoer eventueel ook bij de prijs. Prijs zonder afvoer en met afvoer. Het opnieuw kitten of strips van de douchebak. Oude kit halen wij er uit.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douche cabine en douchebak laten plaatsen. Het gaat om de: Kwartrond Compact 90x195 cm chr/zhg douchecabine en de: Get Wet by sealskin Fusion douchebak inbouw kwartrond wit 90x90 cm. Er zullen vast meer gegevens nodig zijn. Ik hoor graag welke er nodig zijn.

Douchecabine vervangen

Wij willen graag onze oude douchecabine (kwartrond) vervangen door een nieuwe. De douchebak en afvoer kan gewoon blijven staan !

Renovatie van de badkamer

We willen de badkamer herinrichten. Waar de cabine zit, willen wij de wasbak plaatsen en waar het ligbad zit moet de douchecabine komen. Het gaat om standaard afmetingen. De douchebak lekt ergens, maar ik weet niet wat precies. Dat mag er allemaal uit.

Douchecabine plaatsen en oude verwijderen

We willen de oude douchecabine laten verwijderen en afvoeren. Vervolgens een nieuwe plaatsen. Binnenmaat 85 x 85 cm met verhoogde douchebak. Materialen aanwezigen. Simpelweg de oude eruit en de nieuwe erin.

Douchecabine vervangen

Wij zijn van plan een vierkante douchecabine met draaideur (90 x 90 x 190 cm) en douchebak aan te schaffen bij Gamma. Het is de bedoeling dat deze cabine op de plek gemonteerd wordt waar de huidige cabine nu staat, deze is halfrond. We hebben geen foto's genomen maar als men deze wenst maken we deze alsnog. We zouden graag binnen 3 weken de bak geplaatst willen hebben.

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag de douchecabine en de douchebak laten verwijderen en een nieuwe laten monteren. De douche is in de hoek van de badkamer en zal 90 bij 90 cm groot zijn. Er is nog geen cabine aangeschaft, dit willen wij graag doen na contact met de vakman.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een hoek instap douchecabine (afmeting 90 x 90 cm) laten plaatsen op een bestaande douchebak. Er zit al een douchebak in, deze kan blijven zitten.

Partners

Partners van Casius