Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer tegelen:

Badkamer tegelen

We willen onze badkamer muren opnieuw tegelen, eventueel over onze bestaande tegels heen. De muren van de badkamer zijn ongeveer 20 m2. Waarschijnlijk zullen we ook een nieuwe wastafel met was wasbak installeren. We zullen zelf de materialen aanschaffen (in overleg), dus graag een offerte mbt de arbeidkosten. Het liefst willen we zo snel mogelijk de klus klaren.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer tegelen uit heel Nederland:

Badkamer tegelen

Ik wil de badkamer laten tegelen. Over bestaande tegels heen. Vloer 5m2 Wanden 20m2 Na tegelen moet ook de douchewand, douchekop, wastafel, toilet en verwarming gemonteerd worden.

Badkamer tegelen

Een badkamer tegelen .Wij hebben tegels van25x40 cm. geen tegel lijm. de tegels zijn er al uit gesloop.

Renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen

Graag laat ik mijn badkamer renoveren. De badkamer is 2 x 2 m. Alles moet gesloopt worden, waarna installatiewerk, elektra en loodgieterswerk uitgevoerd dienen te worden. Het huidige bad moet weg, hier komt de inloopdouche; wij hebben nu geen toilet, deze moet er wel komen; de kachel zit nu onder het raam, deze moet aan de muur komen. Daarnaast willen wij een wastafelmeubel. Tegelwerk moet ook worden uitgevoerd. Langskomen kan altijd

Badkamer renovatie

Graag wil ik de badkamer laten renoveren van 5,5 m2 oppervlakte. Het sloopwerk zal ik zelf uitvoeren. De rest wil ik graag laten doen. Het werk bestaat uit: tegelen van wand en vloer, Plaatsen van inbouwtoilet. Optrekken van gasbetonblok muur van 1 x 2 mtr. Installeren van de badkamer. Er dienen een aantal leidingen ingefreesd te worden maar, het meerendeel hoeft niet verlegd te worden. Graag ontvang ik een offerte voor bovenstaande.

Plaatsen badkamer en toilet nieuwbouwhuis

Voor ons nieuwbouwhuis dat in september wordt opgeleverd zijn wij op zoek naar een specialist die onze badkamer en toilet wil plaatsen. De badkamer en het toilet worden casco opgeleverd, dus er moet nog wel een zandcement dekvloer gemaakt worden. Verder betreffen de werkzaamheden het installeren van de douche (drain, douche, douchewand) het plaatsen van een toilet met inbouwreservoir, het plaatsen van een wandmeubel en het tegelen van de ruimtes. De ruimte wordt casco opgeleverd. In de bijlage heb ik de bouwtekeningen van het huis toegevoegd. Het leidingwerk zit al op de juiste positie. Rond de eerste of tweede week van oktober zouden we waarschijnlijk willen beginnen.

Badkamer stacaravan renoveren en vloer controleren op houtrot

We willen het douchegedeelte laten renoveren, douchebak opnieuw tegelen,. Is we klein. Bodem op houtrot controleren. Momenteel lekkage, moet worden verholpen, verder laten wij ons graag adviseren.

Badkamer vernieuwen

De huidige badkamer verwijderen (behalve tegels), een inloop douche plaatsen, 2 losse wasbakken plaatsen, leidingen voor beide klein stukje (2× een meter?) verleggen, radiator plaatsen, vloer + wanden tegelen.

Granito vloer verwijderen en badkamervloer egaliseren

Ik wil mijn badkamervloer gaan tegelen. De badkamer vloer is iets minder dan 5m2. Er ligt nu een Terrazzo vloer in. Tegels erin leggen. Nog geen idee of de huidige vloer eruit moet of erin kan houden. 60x60 tegels, graag in overleg over wat voor tegels er mogelijk zijn.

Badkamer vernieuwen

Oude badkamer incusief tegels verwijderen. Stucen en opnieuw tegelen. Aangekochte badkamer plaatsen. Afmetingen 240 x 200. Ik heb eventueel ook nog schetsen van de badkamer en hoe deze eruit mag komen te zien. In de badkamer zitten 2 tegels over mekaar heen geplakt.

Badkamer vernieuwen

In de badkamer staan een douche met douchebak, een bad en een klein badkamermeubel. Deze dienen verwijderd te worden. Ook de tegels verwijderen. Afm badkamer is 2,1 x 3mtr. Dan opnieuw tegelen, gesloten douchecabine installeren en bad installeren en badkamermeubel met 2 kranen en wasbakken installeren.

Partners

Partners van Casius