Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Broek in Waterland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Broek in Waterland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Broek in Waterland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Broek in Waterland of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Broek in Waterland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwe badkamer + 2 toileten, nieuwbouw in Gorinchem, badkamer uitbouwen en verbouwen, badkamer en wc plaatsen in nieuwbouw appartement, het renoveren van een toilet en badkamer, renoveren van badkamer, verbouwen van bestaande badkamer, renovatie badkamer, plaatsen badkamer en toilet nieuwbouw woning, badkamer vernieuwen: nieuw sanitair, opnieuw betegelen, extra badkamer met jacuzzi op zolder, badkamer verbouwen: nieuw sanitair, badkamer en aparte WC verbouwen, verbouwing van badkamer, badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen, badkamer en toiletruimte verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Broek in Waterland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Broek in Waterland:

Nieuwe badkamer (voor woningverkoop)

Ons huis staat in de verkoop maar onze huidige badkamer (2,5x2,5m) helpt daar niet bij. Hij is ook erg lelijk. Ik zou willen weten hoeveel het zou kosten hem te slopen en alles te vernieuwen (met spullen die ik zelf uit ga zoeken), voor de verkoop dus. Ik denk aan slopen, een nieuwe douche, wc, wastafel en meubel, tegels op de grond en aan de muur. Het bad is nog in orde. Voor de duidelijkheid: we zijn er nog niet zeker van dat we het ook echt gaan doen, maar als een vakman een offerte zou willen maken: heel graag! Low budget.

In een monumentaal volledig houten huis ...

In een monumentaal volledig houten huis moet een (tijdelijke) badkamer met douche, 2 wasbakken en toilet worden aangelegd op de eerste verdieping. Inclusief warmwater; afvoer etc. Op dit moment zit er nog niets. De bestaande leidingen zitten onder het huis in de kruipruimte (ongeveer 1-1,5m hoog). De volledig houten ruimte waarin de badkamer moet komen moet eerst worden afgetimmerd/isoleert. Daarnaast moet op de begane grond 1 toilet worden aangelegd met verlichting en wasbakje met warm en koud water, afvoer etc.

Het gaat hier om een vakantiehuis / ...

Het gaat hier om een vakantiehuis / stacaravan. De vloer van de badkamer is verrot en moet vervangen worden, op zodanige wijze dat het dak niet gaat lekken en goede aansluiting blijft met muren en andere vloeren. Daarna moet nieuwe badkamer geinstalleerd worden.

Plaatsen douchecabine (1/4 rond, 90 cm) ...

Plaatsen douchecabine (1/4 rond, 90 cm) op bestaande plaats, plaatsen hangtoilet (tegen/voor bestaande muur) en vergroten afvoer van 75 naar 110 mm (loopt recht naar beneden door gipsplatenmuur), plaatsen badmeubel (onderkasten, dubbele wasbak, 2 x spiegel/verlichting) op dezelfde plaats als waar nu het meubel is, plaatsen radiator (leidingen iets verleggen), werkend krijgen bestaande mechanische ventilatiesysteem (alles is er behalve een aan/uit knop). Woning is houtskeletbouw --> aanbrengen polyestherlaag op vloer en deel muur om lekkage te voorkomen. Slopen is afhankelijk van kostprijs (graag offreren!), tegelwerk: vloer (6 m2) en muren (ca. 24 m2), aanhechten en afwerken plafond (er is een dakkapel geplaatst, waardoor een paar kleine beschadigingen zijn ontstaan)