Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine monteren:

Douchecabine monteren

Ik wil graag mijn douchecabine vernieuwen of ombouwen naar een inloopdouche, dus bij deze wil ik graag wat offertes aanvragen voor deze klus. Oude douchecabine graag verwijderen en afvoeren. Douchebak blijft staan, nieuwe douchecabine bestel ik zelf.
Onze klant uit Bovenkarspel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine monteren uit heel Nederland:

Plaatsing douchecabine

Ik zou graag iemand willen die voor mij een douchecabine kunt monteren. het gaat om een hoek instap douchecabine. En het monteren van een fotopaneel.

Monteren en demonteren van douchecabine (wand, deur, douchebak en kraan)

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen en de oude die er nu staat laten demonteren (en afvoeren). De huidige douchecabine die gedemonteerd moet worden is 90cm bij 90cm bij 210cm, met een douchbak van 30 cm hoog (Zie foto’s). De nieuwe douchcabine wordt ook 90 cm bij 90 cm, echter is de nieuwe douchbak minder hoog, namelijk 4 cm. Het afvoer putje zal op dezelfde plek komen te zitten, net als de cabine deur en de douche slang. Tot slot willen wij ook de oude douchekraan en douchekop vervangen voor een nieuwe.

Badkamer renovatie

We willen onze badkamer opfrissen: - de vloer opnieuw voegen, we denken dat het alleen nodig is rondom de douche cabine, én opnieuw gekit hebben bij de randen. - de wanden met name in de douche cabine opnieuw gevoegd hebben. Dat is circa 2 x 2 = 4 m2 - rondom alle kitranden vervangen. Toilet, wastafel, ligbad, douche cabine. - nieuwe spiegel met verlichting, badkraan en douchecabine swing deuren laten monteren. Oppervlakte badkamer totaal: Vloer 2,40 x 2,10 = 5,04 m2 Wanden 3,20 x 2,45 x 2* + tussenschot douche cabine= 17 m2 *lengte van de badkamer x 2

Nieuwe douchecabine plaatsen

De oude douchecabine moet vervangen worden door een nieuwe. Graag de oude verwijderen en een nieuwe van de praxis monteren.

Douchecabine monteren op badkamervloer

Ik heb bij de Praxis de douchecabine "AquaVive schuifdeuren douchecabine Sicilië hoekinstap chroom 90 cm" gekocht en wil deze graag gemonteerd hebben. Op de badkamervloer, dus zonder douchebak. Gaten in de muren etc moeten nog geboord worden.

Douchecabine monteren

Ik wil een douchecabine laten installeren, 90 x 90cm. De badkamer is leeg dus kan direct op de tegels worden geinstalleerd. De cabine heb ik zelf al gekocht.

Badkamer renoveren

-douchecabine verwijderen -31m 2 tegelzetten incl vloer (laten aflopen naar nieuw te maken drain in de vloer) -tegels verwijderen, voegen, kitten etc -2 douchewanden plaatsen -toilet vervangen incl reservoir -nieuwe handdoekradiator plaatsen -stortdouche monteren svp even mailtje sturen voor 1e contact/ afspraak! Niet bellen.

Douchecabine plaatsen

Douchecabine monteren, twee glazen platen, zonder bak

Vervangen douchecabine

In de badkamer is de douchecabine aan vervanging toe. De klus betreft - het verwijderen van de bestaande douchecabine, douchebak en -kranen; - het plaatsen van een nieuwe cabine; - plaatsen nieuwe douchebak; - het monteren van nieuwe kranenset; - het afwerken/kitten van naden rondom de cabine.

Inloopdouche plaatsen

We willen graag een inloopdouche laten plaatsen. Er staat nu een douchecabine. deze heeft een opstap van 15 cm. Er moet een douche cabine met een inloop zonder opstap voor in de plaats komen. Graag leveren en monteren van nieuwe douche. Ook oude douchecabine afvoeren. Onder huidig douchecabine zit een gat van 20 cm diep. Badkamer gelegen op begane grond.

Partners

Partners van Casius