Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Beverwijk of directe omgeving.

549 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: aanleg badkamer nieuwbouw, badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, kleine badkamer renovatie centrum Den Bosch (begane grond), badkamer verbouwen, renovatie badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Beverwijk:

Douchecabine plaatsen

Ik wil in de badkamer een nieuwe douchecabine (90 x 90) plaatsen. De oude hoeft niet verwijderd te worden.

Badmeubel monteren

Ik heb een nieuwe bad meubel gekocht bij Praxis. Ik zoek een vakman voor de montage.

Badkamer verbouwing

Per 1 februari 2020 ontvangen we de sleutel van deze woning. Onze verbouwplannen zijn als volgt: Oude badkamer volledig eruit laten slopen. Nieuwe badkamer: licht grijze tinten met bad en douche apart gescheiden met een glazen wand. Gelieve de wanden geplaatst/gedaan door iemand die ervaring heeft in alternatieve opties voor badkamers waarbij er geen sprake is van voegwerk. Zoals tadelakt, betonlook stucwerk, platen/panelen zonder voegwerk. Gietvloer met vloerverwarming voor de grond en spandoek voor het plafond. Afmetingen ong. 3.03 x 2.81 m. (exacte maten beschikbaar via plattegrond). Nieuwsgierig naar mogelijkheden. P.S. Voorkeur benadering per mail.

Montage regendouche

De bestaande douchekraan met stang en losse douchekop vervangen door een regendouche. Regendouche is reeds aangekocht bij de Praxis in Heemskerk.

Douchcabine plaatsen

Ik wil een douche cabine laten plaatsen die over 3 weken afgeleverd wordt in de winkel van de Praxis. Het gaat om de douchecabine Peppermint. Dit is een cabine en douchebak in 1. De afmeting is 85 x 85 x 220 cm.

Het renoveren van een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. We hebben een badkamer van 5,5 m2. Bad moet eruit, toilet verplaatst, nieuwe wand- en vloertegels. Glazen douchewand (inloop). Nieuw badkamermeubel en verwarming vervangen.

Badkamer laten renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en een toilet laten renoveren. De 2 toilettten moeten worden vervangen. Verder wil ik in de badkamer (3 x 3 meter) een grote douchecabine en nieuwe tegels op de vloer. Aanschaf van de cabine, tegels en toiletten graag in overleg met de vakman.

Inloopdouche opknappen

Inloop douche van 1 x 1 x 2 meter is betegeld maar ik wil er graag iets overheen bijvoorbeeld verf en de vloer ook verven. Ik sta open voor eventueel andere opties.

Complete douchecabine plaatsen en aansluiten

Complete douchecabine plaatsen en aansluiten in de badkamer. Een douchecabine van 80 x 80 x 200 cm of 90 x 90 x 200 cm. Dus cabine in elkaar zetten en aansluiten op kranen en afvoer.

Staand toilet monteren

Wij willen een Aquazuro verhoogd model duoblok Miss laten monteren in de badkamer. We laten dat graag door een ervaren vakman verzorgen. We kopen het duoblok zelf. Graag horen we van u wat hiervoor de kosten zijn.

Nieuwe badkamer van slaapkamer maken

Van een slaapkamer een en badkamer maken.

Badkamer vernieuwen

Betreft het vernieuwen van de badkamer. Ik wil de douchecabine laten vervangen, deze is op de grond gemonteerd. Tevens huidige wastafel en onderkast verwijderen en een nieuwe monteren. De wastafel hangt nu heel laag, wellicht dat de afvoer en/of leiding aangepast moet worden. Afval en oude materialen afvoeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine plaatsen

Vanwege het verwijderen van de vorige douchewanden en het loshalen van de kitranden om lekkage te traceren, willen wij graag opnieuw de douchebak rondom laten kitten. Daarnaast mag de nieuw bestelde douchecabine (de schuifwanden) worden geplaatst. Alle oude wanden zijn verwijdert en de lekkage is opgelost. Het gaat om een hoekopstelling van 90 x 90 cm. Het heeft wat spoed, omdat de situatie nu echt niet praktisch is voor een zwangere dochter. Graag binnen één maand van nu! Alvast heel vriendelijk bedankt.

Slaapkamer tot badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is ongeveer 2,40 bij 3,50 meter. Er zit een raam in de kamer. Wat er in moet komen: een douche, toilet en de vloer betegelen. Het is nu een slaapkamer. Er moet dus leidingwerk getrokken worden. Geheel opbouwen en alle materialen verzorgen. Graag maak ik met u een afspraak om hiernaar te kijken en een offerte op te stellen.

Vervangen van voegen en kitranden

Wij hebben lekkage vanuit onze badkamer en ik wil daarom graag zo snel mogelijk de cementvoegen en kitranden in het douchegedeelte laten vernieuwen. Er moet opnieuw gevoegd worden en nieuwe kitranden moeten worden aangebracht. Graag laat ik ook de stenen dorpel bij de ingang van de badkamer opnieuw plaatsen. Ik heb het volgende per strekkende meter vastgesteld: -strekkende meters voegwerk, circa 50 meter, voegranden tussen de 3 -4 mm breed -strekkende meters kitranden, circa 22,5 meter. Voor beide geldt dat de oude voegen en de oude kitranden verwijderd moeten worden. Ik heb niet het aantal m² vastgesteld. Het douchegedeelte is niet zo groot. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil het werk graag op korte termijn laten verzorgen, zodat daarna de overige schade hier in huis kan worden hersteld.

Verhoogd toilet installeren

Een verhoogde toiletpot plaatsen. De oude pot verwijderen. De oude pot afvoeren doe ik zelf. Als u een pot voor 75 euro kan aanbieden dan wil ik de pot bij u afnemen. Anders haal ik de pot bij een bouwmarkt.

Verhoogd toilet monteren

Ik wil graag een verhoogd toilet laten plaatsen.

Renoveren van de badkamer

In ons nieuwe huis in Beverwijk willen mijn vriendin en ik de badkamer (laten) opknappen. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - het plaatsen van een nieuw badkamermeubel inclusief kranen (enkele afvoer), oude ook verwijderen; - het opnieuw betegelen van de vloer, circa 10 m2 - voeg- en kitwerk opnieuw doen (wanden en sanitair) - eventueel een nieuwe douchecabine plaatsen De materialen heb ik al besteld.

Badkamer laten renoveren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten renoveren van de badkamer. Het oude sanitair zullen wij zelf verwijderen, de oude tegels van de vloer en wanden willen wij door de vakman laten verwijderen. Vervolgens moet er een nieuw gipsplaten plafond met spotjes geplaatst worden, een inloopdouche met glazen scherm en drain, het toilet wordt iets verplaatst dus daarvoor moet de afvoer worden aangepast. Ook willen wij een half hoog muurtje voor naast het toilet laten opmetselen. De vloeroppervlakte van de badkamer schat ik op 6.5 m2. Ik schaf zelf al het nieuwe sanitair en de tegels aan.

Nieuwe douchewand met deur laten plaatsen

Ik wil bij Praxis een glazen wand met schuifdeur kopen en die in mijn badkamer op de tegelvloer en aan de wand laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte voor de montagekosten.

Badkamermeubel laten vervangen

Demonteren van een oude wastafel en een planchet en plaatsen/monteren nieuwe badkamermeubel van 80 cm. Spiegel blijft hangen. Badkamermeubel wordt door ons aangeschaft.

Douchecabine in de badkamer plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen.

Badkamer opnieuw kitten

Er is door een oude kit heen lekkage ontstaan, de muur is opgezwollen, loodgieter zegt dat het ligt aan de kit. Ik geloof dat! Het is erachter wel droog. Wie wil er bij ons ons bad, douche, vloer, en wastafel opnieuw kitten? Voor hoeveel? Badkamer is 180 bij 320 cm.

Badkamer renoveren

Ik wil graag een prijsopgave voor de renovatie van mijn badkamer. De badkamer is 2.80 x.2.10 meter. De vloer en wanden tegelen. Plaatsen toilet en douchecabine.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik wil de (gedeeltelijk) badkamer renoveren. Maten 3.50 bij 2.50 meter. Momenteel staat er een stoombad douche. Wij willen een inloopdouche. We hebben nu een stoomcabine, maar deze begint kuren te vertonen. We willen nu graag een veilige douche, met cabine (op de grond). Ook willen we graag hendels in de nieuwe douche. Al het oude tegelwerk willen we graag laten zitten.