Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Badhoevedorp of directe omgeving.

361 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Badhoevedorp:

Reparatie douchecbak

Douchebak vervangen door volledig tegels of een andere douchebak. De douchebak is 90 x 90, ik heb liever een douchebak van het formaat 105cm breed en 90 cm lang. Als dit niet kan dan 100 x 90 of 90 x 90. Huidige douchebak is: https://www.vidaxl.nl/e/8718475904984/vidaxl-douchebak-vierkant-90x90-cm-abs-zwart De volledige beschikbare breedte in de badkamer is 105cm. In de badkamer staat een doucheglas een badkamermeubel (onderkast en bovenkast). De douchebak staat hol en kraakt als ik er op sta, het lijkt er op dat er geen stalen frame is en niet goed gemonteerd is, daarnaast zijn de kitnaden veel te breed. Ik ben in het bezit van wand en vloer tegels, mochten die nodig zijn. Vanzelfsprekend wil ik dat de doucheglas en badkamermeubel weer werkend terug geplaatst worden als ze weg moeten volledig afgewerkt tegels enz. Graag verneem ik een offerte en in welke tijdbestek dit opgelost kan worden en wat de garantie is.

Meerdere klussen in badkamer en keuken

Door een lekkage zijn de vloeren van de badkamer en keuken weggehaald. Er wordt momenteel gedroogd dit zal nog ongeveer 3 weken duren. Na het drogen wil ik direct de werkzaamheden uitvoeren. Wat er volgens mij moet gebeuren is het volgende: Badkamer: 1: Oude leiding van lood vernieuwen met pvc (60 centimeter); 2: Beton storten waterdicht maken (1,95 x 2 meter); 3: Opstapje maken zodat ik boven de leidingen kan staan en douchen; 4: Vloer betegelen. Ik heb zelf de tegels. Keuken: 1: Beton storten waterdicht maken (3,95 x 2 meter); 3: Koof maken tussen wand en de leidingen; 2: Vloer betegelen. Ik heb zelf de tegels.

Douche cabine en afzuiger vervangen

Ik wil graag de douche cabine vervangen in een kleine badkamer. Er staat er eentje maar de deuren gaan stuk,en veel kalk aanslag. De cabine mag eventueel worden geleverd door de vakman. Heb het appartement net gekocht. Ook zit er een afzuiger maar die maakt veel kabaal,is nooit goed onderhouden dus moet ook vervangen worden

Onderhoud in de badkamer

Ik wil mijn oude douchecabine verwijderen en een nieuwe laten plaatsen, inclusief oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. De cabine is 90 bij 90 cm. Het gedeelte wat betegeld moet worden is maximaal 2 m2.

Nieuwe badkamer installeren

Graag hebben we een nieuwe badkamer, het is maar een kleine van 2 bij 1 ongeveer. Nieuw stucwerk voor het plafond in verband met loshangend gebladderd verfwerk. Infrezen van leidingen die nu buiten de muur lopen. Ook willen we nieuwe tegels, een nieuwe douchedeur (met/zonder douchebak). Nieuw wastafelmeubel. Nieuwe verwarmingsradiator. Afzuiging is centraal en net vervangen. Douchen kan elders tijdelijk.

Toilet en badkamermeubel met wastafel vervangen

Toilet vervangen. Montage badkamermeubel en wastafel. Eventueel montage douchkraan en radiator vervangen.

Plafond in de badkamer repareren

Ik wil het plafond in de badkamer repareren. De naad waar de twee gipsplaten bij elkaar komen, raakt los. Er is ook schimmelvorming. De totale oppervlakte is ongeveer 8 m2. Gaarne ook de kitranden in de douchcabine vervangen. De verf is aan het bladeren aan de randen rondom de douchecabine. Graag een afspraak maken voor een bezoek het liefst op een vrijdag, waarna ik graag een offerte wens te ontvangen.

Douchecabine vervangen

Ik wil mijn oude halfronde douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Een cabine met twee wanden en twee schuifdeuren. Tevens tegels opnieuw voegen in de cabine ruimte en rekjes voor badspullen plaatsen. Ik wil de cabine bij Formido gaan bestellen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Het gaat om zo'n 7 m2. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld en een zwevend toilet op een andere plaats geplaatst. Verder dient er vloerverwarming en een inloopdouche gemonteerd te worden en moeten er 2 waterkranen uit de muur komen voor boven de waskommen.

Toilet in de badkamer vervangen

Staande toilet pot met achter afvoer moet vervangen worden in de badkamer. Ik wil er graag een staand toilet voor terug. Huidige is erg oud.

Badlekkage oplossen

Er lekt beneden in woonkamer water uit plafondspot wanneer bad wordt gebruikt (dat er vlak boven staat op eerste verdieping)

Lekkage opsporen en tegeltjes vervangen

In onze douchecabine hebben wij 1 wand met kleine tegeltjes. 1 rij boven de douchebak zijn de voegen stuk en komt er vocht uit als je op de tegeltjes drukt. Of dit van binnen of buiten komt kan ik niet beoordelen. In de benedenliggende kamer zie ik in ieder geval geen lekkage op het plafond. De lekkage moet opgespoord en indien nodig verholpen. Provisorisch heb ik er nu wat siliconenkit op aangebracht, maar dat is maar even een lapmiddel. Daarnaast willen wij meteen de kleine tegeltjes op die gehele wand vervangen door nieuwe grote tegels. Ik wil graag weten hoe u dit aan gaat pakken inclusief een inschatting van de totale kosten. Bijgesloten een aantal foto's van de situatie.

Badkamer renoveren

Ik wil badkamer verbouwen en renoveren. Afmeting: 3 x 2,5 meter. Een hoekmodel ligbad in combinatie met douche, toilet en wastafel installeren. Nieuwe wandtegels aanbrengen. Graag ontvang ik een offerte.

Volledige renovatie badkamer

Met de koop van een nieuw huis willen wij de badkamer aanpassen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - verlaagd plafond met spotjes eruit en plafond vernieuwen/opknappen (spanplafond); - nieuwe tegels op de vloer en tegen het bad; - douchecabine eruit, inloopdouche creëren; - muurtegels eraf en muren stucen/betonciré. Maat badkamer is 3.15 bij 1.95 meter.

Glazen douchedeur monteren in nis

Ik wil graag een op maat gemaakte glazendouche deur (hangend op twee scharnieren) laten plaatsen in de bestaande douche nis van steen.

Badkamer strippen en weer opbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Deze is 2.50 x 1,72 en 2.45 meter hoog. Het huidige meubilair en tegelwerk moet eruit gehaald worden. Er moet komen een toilet (afvoer is al aanwezig), een bad/douche kuip, wastafelmeubel en een hangkast bevestigen. De kraan voor de douche en de radiator verplaatsen. Daarnaast moet de badkamer worden betegeld. De wanden tot aan het plafond betegeld. Er zit een klein raampje in de badkamer. Meubilair en tegels zijn al gekocht en we hebben een 3d ontwerp laten maken bij Sanidump.

Toilet en badkamer vernieuwen

2 ruimtes. Toilet en badkamer. Totaal 8 à 9 m²

Kitten van de toiletruimte

Graag zou ik een offerte krijgen voor het kitten van mijn toiletruimte, het betreft 5 meter vloervoeg, 8 meter wandvoeg, het fonteintje en het hangtoilet.

Renovatie badkamer

Ik heb van de Gamma-aanbieding gebruik gemaakt voor de aanschaf van nieuw sanitair. Het gaat om een bad, staand toilet, douche en badmeubel. Graag laat ik het huidige sanitair verwijderen en het nieuwe op dezelfde plaats in de badkamer aansluiten. Het bestaande tegelwerk blijft gehandhaafd. De douche- en badkraan blijven gehandhaafd, alleen op het badmeubel komen twee nieuwe kranen. Ik zal zelf het sloopafval afvoeren. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Kitwerk in de douche vervangen

Het kitwerk van de douche moet vervangen worden. Dit is ongeveer 4 meter grijze kit en 5 meter transparante kit.

Kit- en voegwerk in de badkamer

Er is lekkage ontstaan in mijn woning. Deze wordt veroorzaakt door de douchebak in de badkamer die niet goed aansluit. Het kitwerk en de voegen moeten worden vervangen of gerepareerd.

Badkamer renovatie

Bestaande badkamer 2.80 x 2.05 centimeter, deur oost en raam aan westzijde. Ingericht met 2 wastafels, WC, badkuip met garnituren en CV radiator. Demonteren en afvoeren. Het bestaande tegelwerk verwijderen en vervangen door nieuwe tegelwerk. Leidingen CV, KW, WW in muren wegwerken. Nieuwe bad kamer elementen leveren en plaatsen t.w. : 2 wasbakken , hangende WC, hoekdouche met garnituren, design radiator, spiegel en andere benodigde attributen.

Badkamer voorbereiden en/of installeren

Ik wil graag een badkamer realiseren in een bestaande (lege) slaapkamer. Hiervoor dient de infrastructuur voor inloopdouche, hangende wc en wastafel aangelegd te worden. De badkameroppervlakte is ruim 7 m² en de waterleiding en afvoer bevinden zich direct naast deze kamer. Ik ontvang graag een offerte in 2 delen, 1 voor alleen de infrastructuur en 1 voor het totale plaatsen van de badkamer.

Badkamer laten renoveren

Verwijderen van de oude badkamer zoals tegels, toilet en wastafel, etc. Het plaatsen van een muurtje ten behoeve van een inloopdouche. Nieuwe wastafel, nieuw toilet, designverwarming en nieuwe tegels plaatsen. Het is een kleine badkamer, ongeveer 2 bij 3 meter. Als het naar onze zin is en de prijs is redelijk volgt nog een badkamer en een separaat toilet om te verbouwen. Deze badkamer is wat groter.

Plaatsen douchecabine

Er dient een douchecabine geplaatst te worden. Op dit moment staat er geen cabine. De douchecabine en Java draaideur en wand is reeds al aangeschaft.