Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Assendelft of directe omgeving.

260 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer vernieuwen, installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer volledig renoveren, de toilet en grote badkamer renoveren, badkamer verbouwen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, badkamer renoveren/ verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Assendelft:

Doucheset monteren

Oude doucheset verwijderen en nieuwe monteren.

Hammam bouwen op bovenste verdieping

Hammam bouwen met wastafel en fontein zelf ingekochte tegels en wand decoratie. Ik heb al contact gehad met 1 bedrijf dat niet bij ons past, ik wil u daarom vragen om bedrijven te zoeken dat NL taal beheerst en meer dan 5 jaar werkzaam is.

Toilet maken in casco bedrijfsunit

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van een toiletruimte in een nieuwe bedrijfsunit in Assendelft, de voorbereidingen zijn reeds getroffen. Riolering en water zijn aanwezig. Het gaat om het complete toilet plus een fonteintje Hoor graag van U

Verbouwing badkamer

Wij willen onze badkamer verbouwen. Wat er nu inzit strippen (bad, douchecabine, dubbele wastafel, toilet). Dit daarna opnieuw indelen met Toilet 1 (grotere) wastafel, tegels, inloopdouche, badkamermeubel en eventueel mogelijk aansluiting voor wasmachine en droger. De badkamer is ongeveer 2,40 meter breed en 3,15 meter lang.

Douche deur plaatsen

Ik heb een nisdouche met een gordijn, maar wil dit gordijn vervangen door een glazen douche deur. De afmetingen zijn 74 x 180 en de deur moet links naar buiten draaien. Gaarne opgave van het plaatsen.

Badkamer vervangen en renoveren

De badkamer vervangen door een bad en inloopdouche met dubbele wasbak en uitbouwen door twee inbouwkasten bij de badkamer te betrekken. Totale oppervlakte van de badkamer zal ongeveer 470x230=10,8m2 zijn. Muren stuken totale oppervlakte van

Plaatsing van een Praxis douchecabine

Ik heb een douchecabine gekocht bij Praxis en wil deze graag laten plaatsen. Het gaat om een vaste wand en een deur.

Douchewand met -deur plaatsen

Ik zoek iemand die een douchecabine kan plaatsen. De cabine bestaat uit een wand- en een deurgedeelte. De zijwand is 190 bij 80 cm. De draaideur is ook 190 x 80 cm.

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van onze nieuwe badkamer. Alle materiaal (tegels, meubel, toilet, douche - geen kit etc. ) hebben wij zelf al aangeschaft. Zie hier de 3D tekening

Douchecabine en hoekfonteintje met kraan vervangen

Op vrijdag 28 juli wordt onze nieuwe douchecabine afgeleverd. Ik wil de oude douchecabine laten verwijderen en afvoeren en daarna de nieuwe laten monteren. Verder heb ik in mijn toiletruimte een oud hoekfonteintje met een verroeste kraan en lekkende afvoer. Ik wil daarvoor ook nieuwe materialen kopen en die dan laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Douchestang regendouche ophangen

Ik wil graag mijn gekochte douchestang (regendouche) op laten hangen. Het bleek toch iets ingewikkelder dan ik dacht. Er hangt nu nog een ander model. Douchestang met regendouche, handdouche en de slang naar de kraan. Er moeten dus op andere plekken gaatjes geboord en het moet aan de kraan aangesloten worden.

Douchecabine met douchebak vervangen

Ik heb mijn oude douchecabine en douchebak weggehaald. Ik wil graag een nieuwe douchecabine laten plaatsen (direct op de vloer), als het mogelijk is de afvoer in de grond?

Complete badkamer renoveren

Ik wil de badkamer renoveren. De afmeting is circa 2.50 x 1.62 meter groot. Het betreft de vervanging van een toilet, wasbak, douchecabine en radiator. Het toilet moet een hangend toilet worden. Tevens vloertegels vervangen en wanden opnieuw betegelen of met betoncire. Om kosten te besparen alle sanitair weer installeren op de huidige plekken zodat het leidingwerk bijna niet verlegd hoeft te worden. In de badkamer zit een raam en de badkamer heeft 3 deuren. De materialen zijn in overleg te leveren.

Sanitair monteren in toiletruimte en badkamer

Wij krijgen op 27 juni de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen daar in de toiletruimte beneden een inbouwunit, toiletpot, een fonteintje en tegelwerk laten plaatsen. Alle aansluitingen zitten al op de juiste plaats. Verder willen we in de badkamer een inbouwunit, toiletpot, een wasbak, een kastje, een radiator en een regendouche laten monteren. Ook daar moet een ombouw voor de inbouwunit worden gemaakt en betegeld. Ook hier zitten alle aansluitingen al op de juiste plaats. Wij zullen zelf zorgen voor alle materialen. Wij ontvangen graag een offerte.

Twee badkamers en apart toilet realiseren

Wij willen graag twee kleine badkamers met douche en wasbak in de kinderslaapkamers op zolder realiseren en tevens een los toilet op zolder. Er is boven water en afvoer.

Hangend toilet verhogen

Het hangende toilet hangt te laag, deze moet hoger aan muur geplaatst worden.

Douchewand plus deur plaatsen

Ik wil graag een douchewand met deur laten plaatsen in mijn badkamer. Het moet op een dorpel geplaatst worden, deze is al in mijn vloer meegenomen met tegelen. Het is een hoek opstelling van 90 bij 90 cm.

Badkamer met SPOED volledig verbouwen

SPOED: de badkamer moet leeg getrokken worden en volledig opnieuw opgebouwd worden vanwege een mega lekkage. Woensdag komt een schade-expert dus daarna kan gestart worden. De badkamer is 4 x 4 meter. Er zit in: een voorzetwand met vakken van 18 cm diep, douche, wc en radiator. Ook de tegelvloer en de ondervloer moet eruit gehaald worden. De verdiepingsvloer is van beton. Wat we erin willen hebben: geen wanden meer maar iets met een verdeling van de badkamer met glazen scheidingswanden. Ik heb er al een schets van gemaakt. Dit spreek ik graag met u door tijdens een afspraak. De nieuwe materialen zijn in overleg ook te leveren.

Badkamer verbouwen en vernieuwen

De vloer en de wanden moeten vernieuwd worden. De vloer is lek en de wanden zien er niet meer uit. De oppervlakte van de badkamer is 1.75 bij 1 meter. Ik wil dit graag opnieuw laten betegelen. Ik wil graag dat de vakman alles levert.

Voegen en kitwerk vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de voegen en het kitwerk van de vloer in de douchecabine. Dit in verband met een lekkage/scheurtjes in de tegelvloer. De vloer eronder is vochtig. Het betreft een oppervlakte van +/- 1 m2. Misschien ook nog de voegen van een deel van de wand. In de bijlage een foto van de douchevloer.

Badkamermeubel monteren en wastafel ophangen

Het betreft het installeren van een nieuw badkamermeubel en spiegelkast. Beiden zijn 120 centimeter breed. Het betreft een opbouw-wasbak. De kraan en elektra dient dus eveneens aangesloten worden, tezamen met het meubel en spiegelkast. Elektra punten hoeven niet te worden omgelegd, de oude wasbak en spiegel dienen wel verwijderd te worden door de vakman. Wij krijgen begin 2016 de sleutel van onze nieuwbouwwoning, de klusdata is dus in overleg.

Sanitair in de badkamer installeren

Er dient een douchecabine inclusief douchebak geplaatst te worden. Daarnaast zal er een douche en kraan geplaatst moeten worden,een badkamermeubel inclusief wastafel en een thermostaatkraan bij het ligbad. In het toilet wil ik graag een fonteintje laten plaatsen.

Wasbak met beschadiging repareren

Flesje parfum is vanuit het kastje op de rand van de wasbak gevallen. Het materiaal is kunstmarmer, volgens fabrikant RIHO. Zie de bijgevoegde foto voor de schade. Kunt u dit herstellen?

Bubbelbad plaatsen in de badkamer

Onze woning wordt opgeleverd met een volledig betegelde badkamer. En en ander is al voorbereid voor het plaatsen van het bad. Watertoevoer op de wand en afvoer op de vloer is afgedopt op de juiste plek aangebracht. Electra aansluiting met aparte groep is ook op zijn plaats. Wat er nog moet gebeuren is bad plaatsen, aansluiten, ombouw maken inclusief serviceluik, ventilatie en betegelen. De tegels zijn aanwezig. Graag hoor ik hoeveel tijd dit ongeveer kost en een totaalprijs. Het bad is 1.80 meter lang.

Bruynzeel badkamermeubel installeren

Ik wil een badkamermeubel laten installeren. Dit zal waarschijnlijk de Heros badkamermeubel met spiegel van Bruynzeel gaan worden. Het badmeubel is 80 cm breed en 50 cm diep. Het wastafelblad is van zwart natuursteen met een porseleinen kom.