Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine vervangen voor inloopdouche:

Douchecabine vervangen voor inloopdouche

Ik heb een badkamer waar ik de douchecabine wil vervangen voor een inloopdouche, ook zou ik graag een tweede toilet willen toevoegen. Indien ruimte ook een ligbad.
Onze klant uit Anna Paulowna (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine vervangen voor inloopdouche uit heel Nederland:

Nieuwe douchecabine plaatsen

De oude douchecabine moet vervangen worden door een nieuwe. Graag de oude verwijderen en een nieuwe van de praxis monteren.

Vervangen douchecabine en vervangen wastafelmeubel

We willen graag onze huidige douchecabine en wastafelmeubel laten vervangen. Deze blijven op dezelfde plek dus de aansluitingen zijn er al. Wij zijn opzoek naar een partij die de huidige partij ook kan verwijderen en afvoeren, de nieuwe elementen zijn al aangeschaft.

Douchecabine vervangen

Ik wil de huidige douchecabine verwijderen, afvoeren en daarna door een nieuwe (90x90) laten vervangen. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een offerte.

Thermostaatkraan van de stoomcabine repareren

De thermostaat kraan van mijn douchecabine merk Wellgems is defect, graag hoor ik wat de kosten zijn voor het vervangen van het binnenwerk.

Douchecabine vervangen

Ik wil de oude douchecabine eruit laten halen, en een een nieuwe dichte douchecabine laten plaatsen. De leidingen zullen denk ik iets (50cm) verplaatst moeten worden. Het gaat om een standaard dichte douchecabine van rond de 90x90cm. De leidingen liggen onder een tegelwand, deze wil ik wel graag weer terug geplaatst zien.

Montage douchecabine en wastafel meubel.

De huidige douchecabine willen we vervangen. Gemonteerd moet worden: afvoer met sifon, de douchebak, 1 douchewand en 1 douchedeur. Aansluiten bestaande douchekraan. Daarnaast willen we ook de wastafel vervangen. Gemonteerd moet worden, wastafel meubel en aansluiten kranen. Bestaande douchecabine is reeds verwijderd. Oude cabine had een hoge instap. Nieuwe instap maximaal 8 tot 10 cm hoog. Nader te overleggen.

Garage uitbouwen

Ik wil een bestaande garage (4,5 meter breed) met twee meter verlengen en geschikt maken voor bewoning van 1 persoon. De nu aanwezige kanteldeur moet worden vervangen door een houten pui met ramen. In de ruimte moet een keukenblok met 3 onderkasten worden geplaatst (alleen water - geen kookfaciliteit), een douchecabine en een toilet. Om de bestaande CV niet te veel te belasten wil ik een extra ketel die de garage (standaardformaat) kan verwarmen en voor warm water kan zorgen. Ik zie uw indicatie graag tegemoet waarvoor bij voorbaat dank.

Badkamer renoveren

-douchecabine verwijderen -31m 2 tegelzetten incl vloer (laten aflopen naar nieuw te maken drain in de vloer) -tegels verwijderen, voegen, kitten etc -2 douchewanden plaatsen -toilet vervangen incl reservoir -nieuwe handdoekradiator plaatsen -stortdouche monteren svp even mailtje sturen voor 1e contact/ afspraak! Niet bellen.

Doorgezakt doucheputje vervangen

Twee weken geleden had ik een lekkage die vanuit de badkamer kwam. In het eerste instantie dachten wij dat de kit in de douchecabine vervangen moest worden. Dat hebben wij inmiddels twee keer gedaan , ook de douhepotje. Het bleek dat het probleem de doorgezakte doucheputje is. Deze informatie heb ik vernomen van de meneer die de kit vernieuwd had. De klus: er moet naar de douchepotje gekeken worden, indien het verhoogt moet worden! Het kitten van het douchepotje heeft geen zin, omdat de meneer dit al heeft gedaan, maar de lekkage bleef staan.

Vloer in chalet repareren

Door een lekkage in de douche, is de vloer onder de douche en aangrenzende berging geheel verrot. De houten vloer met isolatie en houten afdekplaten moeten vervangen worden, tevens afvoerslang van douchecabine. de vloer van de douchecabine moet verstevigd worden. Mogelijk ook balken beschermen tegen houtrot

Partners

Partners van Casius