Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor glazen douchewand plaatsen:

Glazen douchewand plaatsen

Er moet een glazen douchewand (met deur) geïnstalleerd worden waar momenteel een douchegordijn hangt. Het gaat om deze douchewand: Zie hier een foto van de badkamer en waar de wand geplaatst moet worden: https://imgur.com/4q0KzSp
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen douchewand plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer + 2 toiletten realiseren in nieuwbouwwoning

Wij willen graag in ons nieuwbouw huis twee toiletten en 1 badkamer laten afbouwen. De bouwer levert zowel het toilet als badkamer op casco met al aangepast leiding netwerk. Oppervlaktes: Vloer: wc-1: 1.4m2 wc-1: 1.2m2 badkamer: 6.5m2 Wanden: wc-1: 14.4m2 wc2: 11.4m2 Badkamer: 27.27m2 Drie wanden willen we als contrast wanden gebruiken daar zal het tegelwerk dus kleiner dan normaal zijn dit is zo'n 14m2 muur. Beide toiletten zijn inbouw met hangpot en een wastafeltje. De badkamer heeft een bad, douche met glazen douchewand, radiator elektrisch, wandspiegelkast en wasbak plus onderbouw kast.

Monteren douchewand met draaideur

Plaatsen douchewand met glazen draaideur tussen 2 wanden, afmeting 215x88cm,

Plaatsen van een glazen douchewand

We hebben een praxis inloopdouche. De glazen douchewand dient opnieuw geplaatst te worden. De vorige douchewand is gesprongen tijdens montage door degene die de inloopdouche geplaatst heeft. We hebben lang op deze nieuw bestelde glazen douchewand moeten wachten dus montage graag zo spoedig mogelijk. 1 van 2 profielen is reeds geplaatst.

Glazen douchwand plaatsen

Van een bestaande glazen douchewand is 1 paneel gesprongen. Nu willen wij een nieuwe glazen douchewand laten installeren. Het betreft een douchewand van 80x200cm (8mm).

Plaatsen van een douchebak.en evt glazen douchewand

Wij willen graag een douchebak laten plaatsen in onze badkamer. Deze willen we graag door de vakman laten bestellen. Het zou dan gaan om een zo laag mogelijke douchebak van villeroy en boch architectura 100 cm x 100 cm. De douchekabine zelf is al aanwezig. De badkamer zelf is gelegen op de eerste verdieping.

Douche wand plaatsen in de badkamer

Gekochte glazen douche wand aan muur plaatsen. Het gaat om een douchewand van ongeveer 90 x 90 die direct geplaatst kunnen worden.

Opzettreden, laminaat leggen, behangen kamers en douchewand monteren

-traprenovatie van 13 treden met pvc of overzettrede -laminaat leggen in 3 slaapkamers en overloop. Vloer is legklaar dit is 35m2 -behangen in huiskamer, gang(gedeeltelijk lambrizering). Muren zijn behangklaar huiskamer is 7.50 x 3.50 de gang is 1.10 x 2 x 2.60 meter -glazen wand voor inloopdouche monteren (glazen wand heb ik al) Is het mogelijk voor iedere klus een deelprijs aan te geven en een totaalprijs?

Plaatsen van glazen douchewand

We zijn op zoek naar iemand die een glazen douchewand kan plaatsen. De muur waartegen deze moet komen heeft onder en halverwege een klein reliëf. Op de vloer ligt al een hardstenen richel. Glasplaat zal 2.00 x 1.20 worden lijkt ons. Uitvoering zsm

Verbouwing badkamer

Verbouwing van huidige badkamer ca 11 m2 op de 3e verdieping, huis uit 1898, onder het dak tot een Inloopdouche met ‘glazen’ wand. Verbouwing incl aanpassingen sanitair en leidingen. Het verwijderen van huidige douche(bak) tandjes en wastafel en afvoer daarvan. Het realiseren van een gietvloer of betontegels, op zandcement dekvloer inclusief afschot tbv inloop douche op lewisplaten op de vloerbalken. Leveren en monteren van douchewand 20 mm acrylaat, douchegoot, regendouche, wastafel en handdoekradiator. Tevens het realiseren van een daklicht in het platte dak recht boven douche gedeelte.

Douchewand plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van een glazen douchewand. Er hoeft niet eerst iets verwijderd te worden.

Partners

Partners van Casius