Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor doucheputje uithakken:

Doucheputje uithakken

Ik heb, in verband met een mogelijke lekkage (de detectie heeft geen uitsluitsel gegeven), vorig jaar de wanden van mijn douche cabine opnieuw laten afkitten. Ook bij het douche putje heb ik dat laten doen en de 'kitter' klaagde erover dat er rondom dat putje te weinig ruimte was om de zaak echt goed af te kitten. Er zou rondom wat moeten worden uitgehakt om meer ruimte te creëren om daarna de zaak goed en waterdicht te kunnen afkitten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doucheputje uithakken uit heel Nederland:

Badkamervloer betegelen

Mijn badkamervloer bevat losse tegels. Het lijkt mij raadzaam om de vloer opnieuw te tegelen. Daarvoor moet er gebeuren: 1. Oude tegels eruit (zelf doen?) 2. Doucheputje uithakken (zelf doen?) 3. Nieuw doucheputje op hoogte zetten en verlijmen met bestaande afvoer 4. Egalisatie vloer storten 5. Tegelen van de vloer Het vloer oppervlak is 2m bij 2m. Met in de hoek een douche gedeelte van 80cm bij 80cm. Er hoeft niets verplaatst te worden. Het toilet, douche (en wasbak) blijven op de zelfde plaats. Dus de afvoeren ook. Ik zou voor bovenstaande werkzaamheden graag een offerte ontvangen (na een bezoek?). Als ik door helpen de prijs kan drukken dan is dat wat mij betreft zeker een optie. Tegels ga ik zelf kopen.

Doucheputje uithakken

Er is een steeds weer terugkerende lekkage in de badkamer welke zichtbaar is in de keuken aan het plafond. Twee keer al hebben we de voegen vanaf de wand v.d. douche naar het putje als ook de rand van het putje uitgekrabd en opnieuw gevoegd en afgekit. Lekkage is weer terug. Ben bang dat het de afvoer zelf is en die zal moeten worden uitgehakt om zichtbaar te worden. Hierna wordt een nieuwe douchebak erop geplaatst.

Lekkage door doucheputje

De doucheput uithakken en een nieuwe doucheput in de vloer plaatsen d.m.v. de doucheput op een juiste wijze bouwkundig in de vloer aanbrengen, bijvoorbeeld door het gebruik van een twee componenten mortel of het ´bezanden´ van de put. Hierna de doucheput rondom waterdicht afkitten. Het kitwerk in de douchehoek en rond de wateraansluitingen verwijderen, goed drogen, ontvetten en opnieuw waterdicht afkitten. Vesleten closetsok vervangen.

Badkamer moet verbouwd worden. ...

Badkamer moet verbouwd worden. Werkzaamheden aan de badkamer 1. Tegels verwijderen van de wanden en de vloer. 2. Doucheputje uithakken en nieuw (chroom doucheputje) plaatsen. 3. Elektra aansluiting maken voor verlichting spiegel. 4. Twee stopcontacten maken links boven de wastafel. 5. Verwijderen afvoer wasmachine, wasmachinekraan en elektra van wasmachine. 6. Nieuwe elektraleiding trekken met zwarte draad voor elektronische afzuiger, vanuit de huidige schakelaar buiten de badkamer. 7. Lichtschakelaar verplaatsen buiten de badkamer. 8. Extra stopcontact plaatsen in de wand voor het toilet op plinthoogte. 9. Verlaagd plafond maken van plafondpanelen. 10. Inbouwspotjes plaatsen in plafond. 11. Wanden betegelen volgens opgave. - zwarte plint - douchehoek 1.20 bij 0.90 cm bij 1