Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toilet stortbak vervangen:

Toilet stortbak vervangen

Laaghangende toilet stortbak vervangen max 45 cm breed
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet stortbak vervangen uit heel Nederland:

Zwevend toilet vervangen en muur betegelen

We willen het zwevend toilet in de badkamer vervangen voor een nieuwe. Dus toilet, tegels en stortbak verwijderen en alles nieuw weer installeren en tegelen. Graag laten we het afvoeren door de vakman. We zorgen voor nieuwe stortbak en toilet en tegels. Het deel dat betegelt moet worden is ongeveer 1 meter x 15 cm, aan een kant is het een inbouw tegen de muur en de andere kant is in de badkamer. Wij regelen tegels en de toilet. Het materiaal voor de installatie laten we graag door de vakman regelen. Offertes zijn ter oriëntatie.

toilet en radiator vervangen

Ik wil het staande toilet en stortbak vervangen. Tevens wil ik mijn designradiator laten vervangen. Het materiaal heb ik nog niet, deze wil ik in overleg met de vakman aanschaffen.

Sanitair vervangen en lekkage verhelpen

Tijdens werkzaamheden zijn er een aantal gebreken ontstaan aan sanitair: 1a. Stortbak van de toilet is kapot. Er is een stuk afgebroken en hij is dus open. Er moet dus een nieuwe stortbak komen. 1b. Dezelfde toilet loopt niet meer goed door. Er is al met een ontstoppingsveer aangevallen maar waarschijnlijk zit de verstopping dieper of heeft het te maken met de kapotte stortbak. 1c. Er is een lekkage bij de onderburen in de douche recht onder de plek waar de kapotte toilet (hierboven beschreven) staat. Deze lekkage moet ook worden opgelost. 3. Er is een stuk afgebroken van een wastafel. Deze moet vervangen worden.

Nieuw toilet monteren

Op zoek naar een loodgieter om een nieuwe stortbak/toilet te monteren, een douche kraan te vervangen, een keukengootsteen te repareren en ook een elektricien om een badkamer ventilator te vervangen .

Stortbak toilet en lekkende leidingen vervangen

Stortbak van mijn toilet moet vervangen worden. De leidingen die lekken en zitten vast aan stortbak. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om dit te laten doen.

Een toilletpot vervangen

Ik zoek een loodgieter die onze toilet kan vervangen. Onze toilet gaat aan de achterkant lekken (buis richting toilet). Graag zouden we een heel nieuw toilet willen laten plaatsten met een nieuwe buis richting de stortbak van het water. De stortbak is nog netjes en hoeft niet vervangen te worden.

Lekkage achter zwevende wc herstellen

Ik zoek een loodgieter die de lekkage in de stortbak achter de wand achter het toilet kan herstellen. Er drupt water in de stortbak achter de muur en die lijkt daardoor te overstromen. Na het herstellen dient het muurtje weer dicht gemaakt te worden.

Monteren van een stortbak achter het toilet

Ik heb een stortbak voor de wc gekocht bij Praxis. Deze moet worden bevestigd achter de wc. Dit ter vervanging van de oude waterstortbak.

Renovatie toilet en schilderwerk woonkamer

Ik wil graag mijn toilet vernieuwen. Er zit nu nog een oud toilet in met een stortbak die niet goed meer werkt. Er moet dus een nieuwe toiletpot komen en nieuwe betegeling. Daarnaast het plafond verlagen met spotjes erin. Ook moet er opnieuw gesaust en geschilderd worden in de woonkamer. Ik zou graag willen dat er iemand komt kijken om de werkzaamheden te bespreken.

Toilet vervangen

Ik wil een compleet toilet laten vervangen. Inclusief stortbak en binnenwerk.

Partners

Partners van Casius