Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toilet stortbak vervangen:

Toilet stortbak vervangen

Laaghangende toilet stortbak vervangen max 45 cm breed
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet stortbak vervangen uit heel Nederland:

Totaalrenovatie woning

Ik ben op zoek naar een verbouwspecialist die de volgende klussen kan uitvoeren: 1.Een nieuwe badkamer: alles graag eruit halen, en alles er ook weer opnieuw erin. Indeling wijzigt, zodat leidingen omgelegd moeten worden, er komt een inloopdouche. Er komt ook een nieuwe cv.ketel en elektrische vloerverwarming. Ruimte is 2x3 (6 m2) 2. Vloerbedekking van trap en zijborden verwijderen en schilderklaar maken. 13/14 treden. 3. Entree en wc moeten worden gerenoveerd. Alle tegels er graag uit. Ca. 7m2. Nieuwe tegels op wand en vloer en deels stucwerk in toilet. Nieuw toilet ophangen, wordt ws. een moderne ouderwetse met hoge stortbak/ketting. 4. Vloerisolatie (oude deel van huis, ca. 30m 2). Ruimte is goed bereikbaar.

Hangend toilet plaatsen en een fonteintje

Ik ben opzoek naar iemand die met enige spoed een hangend toilet kan plaatsen en een fonteintje. Er staat nu nog een toilet met de stortbak erboven deze halen we er zelf uit. Het gaat echt om het plaatsen. Afvoer en waterleidingen zijn misschien nog wel nodig, toilet zelf enzovoort hebben we al aangeschaft.

Toilet updaten

Toilet uit jaren 90 moet geupdated worden, met zwevend toilet (op seniorenhoogte!), vierkant modern fonteintje met kraan en weg gewerkte stortbak Zie foto. De muren van onder tot boven met moderne hedendaagse tegels (lichtgrijs/wit/zwart). Graag zie ik uw offerte tegemoet.

Hangend toilet plaatsen

Hangend toilet plaatsen. - Oude toilet + stortbak verwijderen - Afvoerbuis toilet naar achter verplaatsen (houten vloer) - Leidingen verleggen - Hangend toilet plaatsen - Afwerken met hout zodat het klaar is om te tegelen Overige dingen doen wij zelf in het toilet. 10/7 is de overdracht en het moet in week één geplaatst worden.

toilet en stortbak vervangen

Het is de bedoeling dat u een nieuwe stortbak en toilet gaat plaatsen, het gaat om een staand toilet. Het is de bedoeling dat u ook de huidige instalatie verwijderd en afvoert. De nieuwe installatie ga ik zelf aanschaffen.

Badkamer uitbouw en verbouwing

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor een badkamer verbouwing en kleine uitbouw. Bijgaand de plattegrond van een soortgelijk appartement en een plattegrond van hoe ik de badkamer zou willen verbouwen. Graag in de offerte de volgende zaken meenemen: - Doorbreken van een muurtje naar de slaapkamer en daar een nieuw muurtje plaatsen - Maken van een inloopdouche - Afvoer verplaatsen - Badkamer volledig opnieuw betegelen - Plaatsen van een nieuwe wasbak, toilet en verwarmde spiegel - Het toilet wil ik hangen aan een muurtje van ca 1 meter hoog zodat de stortbak is weggewerkt. - Optioneel: Elektrische vloerverwarming De tegels, toilet, spiegel, wasbak en kranen, douche en douchekraan zal ik zelf aankopen.

Nieuwe stortbak plaatsen

Ik heb een doorlopend toilet/stortbak. Deze stortbak is oud en van plastic, dus ik zou graag een mooie nieuwe stortbak laten plaatsen in plaats van repareren.

Toiletruimte verbouwen

Ons toilet is nodig aan vervanging toe. Hiervoor gaan we de tegels , toilet , stortbak, fontein zelf aanschaffen. We zoeken iemand die dit binnen redelijk korte termijn kan plaatsen. Onze toilet ruimte is lengte 1,25 breedte 85 en hoogte 2:25. Plafond dient ook aangepast te worden wegens verlichting. Plaatsen van spots en verleggen van leiding fontein is nodig. We gaan van een staande toilet naar een hang toilet. ( toilet is nu zeer oud) Gelieve plaatsen in week 6/7. Voor de voorjaars vakantie.

Toilet vernieuwen plus stortbak

Ik wil een nieuwe verhoogde WC Pot plus laaghangend waterreservoir.

Douchecabine, stortbak wc en meubel plaatsen

Het plaatsen van een douchecabine, nieuwe stortbak voor het toilet en een badkamermeubel plaatsen.

Partners

Partners van Casius