Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor mengkraan en douchestang vervangen:

Mengkraan en douchestang vervangen

Ik wil een mengkraan en douchestang laten vervangen in de badkamer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor mengkraan en douchestang vervangen uit heel Nederland:

Installatie in badkamer

Ik wil graag een aantal dingen in de badkamer laten monteren: - Badkamermeubel met dubbele wasbak inclusief kranen; - Douchewand 120x200; - Douchewand 30x200; - Spiegel incl. Verlichting (120cm) - Douchepaneel; Voor het badkamermeubels moet de bestaande wasbak eraf en de leiding/afvoer voor een dubbele wasbak geschikt gemaakt worden. Voor het douchepaneel moet de huidige douchestang + mengkraan eraf. Alle materialen die geïnstalleerd moeten worden zijn in de badkamer aanwezig en leidingen/electra zitten al op de juiste plaats. Afvoer van materialen is niet nodig. Badkamermeubel zit al in elkaar, wasbak + kranen moeten hier alleen nog op bevestigd worden.

Mengkraan door thermostaatkraan vervangen inclusief douchesysteem

Beschrijving werkzaamheden: 1). Demontage oude douchekraan (+ eventueel de bijhorende douchestang); 2). Montage Grohe Vitalio Start 2010 thermostaatkraan inclusief bijbehorend douchesysteem (zie -het-zelf-producten/vitalio-start/product-details/? Product=27960-G371&color=001&material=27960001); 3). Bij thermostatische douchekranen dienen de aansluitingen voor koud rechts en voor warm links te zitten. Bij ons zit dit precies andersom en moet daarom het thermo-element in de nieuwe thermostatische kraan vervangen worden door een thermo-element met omgekeerde werking wat in het Grohe Vitalio Start Systeem past (-thermoelement-1-2-voor-omgekeerde-werkinghtml). Opmerkingen betreft materialen: 1). Wij zorgen zelf voor het Grohe Vitalio Start 210 douchesysteem; 2). Wij zorgen zelf voor het thermo-element met omgekeerde werking; 3). U zorgt voor de montage-materialen, gereedschappen etc.

Regendouche met thermostaatkraan monteren

In de badkamer een mengkraan en douchestang vervangen door een regendouche en een thermostaatkraan. De hartmaat van de huidige kraan is 120 mm.

Douchecabine vervangen

Ik laat graag de huidige douchecabine en kraan weghalen en een nieuwe eenvoudige douchewand met deur plaatsen. De wand staat op vloer, dus geen douchebak. Er zal ook een nieuwe mengkraan met douchestang gemonteerd moeten worden.

Kraan en douche vervangen

Wij willen de kraan en douche in de badkamer in onze flat laten vervangen. De mengkraan is verkalkt en lekt en de douchebevestiging zit los. Wij willen een voordelige en degelijke oplossing. Daarnaast dient er eventueel een douchestang geplaatst te worden en een beugel aan de muur om veiling op te staan uit het bad.

Plaatsing douchecabine

Mijn oude stoom / douchecabine is kapot. Ik heb inmiddels een nieuwe douchecabine met schuifdeuren besteld. Deze moet geplaatst worden in onze badruimte. D.w.z. plaatsing douchebak en plaatsing frame van de schuifdeuren, die ingehangen worden. Ook plaatsing van mengkraan en douchestang. Wegwerken stopcontact van de stoomcabine. De muur en de vloer zijn volledig betegeld. Ook afvoerputje is reeds aanwezig in de vloer. De oude cabine haal ik zelf weg.

Gordijnrails + douchekraan vervangen

Ik heb iemand nodig die twee gordijnrails kan ophangen aan een plafond waar je met een gewone boor niet doorheen komt. Hetzelfde geldt voor de douche waar ik een nieuwe mengkraan en douchestang wil ophangen.

badkamer • verwijderen van vloertegels ...

badkamer • verwijderen van vloertegels ? (liever egaliseren) • verwijderen , radiator, sanitair en leidingen • verwijderen wasmachineaansl. en wasmachineafvoer • leidingen invrezen • lichtpunt in wand verplaatsen, stopcontact aanleggen • muren en plafond stucken • plaatsen en aansluiten van: bad met doucegedeelte (!met tegel)luikje, mengkraan, douchestang en wastafel • inbouwcloset plaatsen waar nu de gewone toilet staat (afvoer toilet in muur, is dit een probleem? • betegelen wanden tot circa 185 cm (15x15) • betegelen vloer (30x30) • plaatsen en aansluiten nieuwe radiator op dezelfde lokatie • kitwerk, voegwerk toilet • verwijderen bestaand sanitair • plaatsen toilet (kunststof reservoir) • fonteintje plaatsen • vloer betegelen

Ik wil in mijn douche een nieuwe ...

Ik wil in mijn douche een nieuwe douchestang met douchekop en mengkraan