Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor voorbereiding leidingwerk voor plaatsen keuken:

Voorbereiding leidingwerk voor plaatsen keuken

Voor week 48/49 zoek ik iemand voor het verleggen leidingen en stucen in voorbereiding op plaatsing keuken. Voorbereidingstekeningen van het keukenbedrijf volgen later deze week. - verleggen gasleiding - verleggen waterleidingen + afvoer naar andere zijde keuken (vloer ligt open) - aan wastafelzijde aansluitpunten vaatwasser - verleggen en aanleggen extra stopcontacten Ook is er nog wat ander loodgieterswerk zoals het vervangen van twee kranen in de badkamer, lekkage verhelpen van het fonteintje in de wc en het plaatsen van een nieuwe kraan. Indien u in deze weken beschikbaar bent dan ontvang ik graag een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereiding leidingwerk voor plaatsen keuken uit heel Nederland:

Voorbereiding keuken

Leidingwerk van het elektra moet verlegd worden, dit in verband met voorwerk voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Er dient een muur gestuukt te worden van 2.60 meter hoog bij 3 meter breed, deze tevens voorzien van spachtelputz. Dan moet er nog een extra electrapunt geplaatst worden. En ik zou graag een buitenkraantje aangelegd willen hebben. In week 40 wordt de keuken geplaatst.

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Vloerverwarming leggen en leidingwerk verleggen badkamer

Begin maart willen wij bijkeuken in onze nieuwe woning helemaal strippen en daarin zelf een badkamer gaan realiseren. De voorbereiding zoals vloerverwarming en leidingen verplaatsen / aanleggen willen we laten doen. In de ruimte naast deze badkamer ligt al vloerverwarming en de leidingen komen uit in de badkamer. Verder zit er nu een wasmachine aansluiting en een kraan maar daar moeten dus de leidingen voor 2 kranen voor wasbakken en 1 voor de douche gemaakt worden. De ruimte is ongeveer 9 m2.

Oude keuken verwijderen

Bestaande keuken (2,5 meter diep x 3 meter breed x 2,6hoog) verwijderen, afvoeren, tegels verwijderen circa 7 m2 (wanden), plafond (schroten weghalen), leidingwerk verleggen (gas en water) wanden en plafond stucen. Radiator weghalen en afdoppen. Plafond : 7,5 m2 wand 1: 5m2 wand 2: 6m2 wand 3: 4m2 wand 4: 3m2 Opleveren: - Plafond verlaagd 15 cm. 6 spots inbouwen. Afzuigkap afvoerbuis, waterleiding over plafond leggen - Wanden sausklaar stucen. (zie hierboven m2 per wand) - electra dubbele stopcontacten op 3 plaatsen (wand 1, 2 en 3) - gas verleggen van wand 2 naar 1 Afvoeren: - keuken (1980) goed maar verouderd - siemens vaatwasser (goed) - whirlpool combioven (goed) - kookplaat keramisch (goed) - oven 65l. Onderbouw (goed) Detailtekeningen moeten nog gemaakt worden. Werkzaamheden ter voorbereiding op installeren nieuwe keuken. Graag een goed richtbedrag. Details nader bespreken met gekozen aannemer.

Elektra- en leidingwerk voor een nieuwe keuken

Ter voorbereiding op de levering en plaatsing van de nieuwe keuken moet er tussen maandag 31 juli tot en met woensdag 2 augustus aanstaande leiding- en afvoerwerk én elektra worden aangepast in onze nieuwe woning. - Een aanwezige maar momenteel niet in gebruik zijnde gasleiding moet worden verlegd en her-aangesloten. - De waterleiding en -afvoer moet worden verlegd t.b.v. gootsteen én vaatwasser (voorzien van wasmachinekraan met beluchter) in kookeiland nieuwe situatie. - Creëren van (D)WCD (meerdere) voor verschillende doeleinden geschikt voor keuken (tekening) en overig persoonlijke wensen extra elektrapunten. Volgens de keukenleverancier zijn er voldoende groepen aanwezig in de meterkast voor de elektra. Zie bijgevoegd de technische tekeningen van de keuken en twee foto's van de oude keuken en een foto van de nieuwe in 3D. Kunt u aangeven of deze klus uitgevoerd zal kunnen worden vanaf 31 juli en eventueel alvast een prijsindicatie / offerte?

Interne verbouwing van badkamer en keuken

Leiding werk, boven verdieping opnieuw indelen, badkamer plaatsen, keuken plaatsen tussenwoning. keuken voorbereiding leidingwerk

Voorbereidingen voor keukenplaatsing

De werkzaamheden betreffen de voorbereiding voor de plaatsing van een keuken. De keuken zelf wordt door de keukenleverancier zelf geplaatst. Het betreft het verleggen van het leidingwerk voor de kraan/gootsteen, vaatwasser en gasleiding en het verwijderen van een radiator. De nieuwe keuken komt in week 7, het liefst willen we deze opdracht op 2 februari uit laten voeren.

Gevel recht optrekken en dakopbouw maken

Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar rond 1900 van twee verdiepingen met daarop een schuin pannendak. Wij willen de gevel vanaf de 1e verdieping recht laten optrekken met metselwerk en op 2-hoog willen we een dakopbouw. Aan de voor- en achterzijde moet daarvan een schuin pannendak van 70 graden komen met Velux dakramen en een plat dak. De afmetingen van de woning zijn aan de binnenzijde gemeten 8,17 meter bij 3,95 meter. De afwerking binnen moet verder in overleg, maar in ieder geval inclusief gestucte binnenwanden (schilderklaar), verplaatsen en terughangen van de cv-ketel, voorbereiding van een badkamer op 2-hoog, o.a. leidingwerk en elektr. Er komen in de opbouw 2 slaapkamers, een hal, een washok en een badkamer. Een uitgebreide omschrijving is aanwezig. We maken graag een afspraak om hier e.e.a. te bespreken. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte in posten.

Zolder in een nieuwbouwwoning indelen

We willen graag de zolder van onze nieuwbouw woning (wordt na de zomer opgeleverd) laten indelen in 2-tal slaapkamers en afhankelijk van de kosten ook een kleine badkamer + toilet laten realiseren. Voorbereidend leidingwerk (warm/koud water + afvoer geschikt voor toilet) is aanwezig. Zie bijlage voor zoals we zolder graag ingedeeld zouden willen hebben. In hoofdlijnen en in volgorde van prioriteit: 1. Indeling van de zolder met 2 kamers (dus muren, deuren, elektra en een dakraam in elke kamer). - Radiatoren zijn reeds aanwezig bij de reeds aanwezige raampartij aan voor- en achterzijde. - Deuren die in rest van woning gebruikt worden: Berkvens Berklon met beslagtype Luxemburg. Deze zouden we dus ook op zolder willen. - Gewenste dakraam: 2x Velux 114x140 of 134x140 afhankelijk van prijs. - Behangklaar opleveren (we willen waarschijnlijk de hele woning met stukwerk laten afwerken). - elektra is beperkt aanwezig zoals op tekening zichtbaar (dus zal e.e.a. doorgetrokken moeten worden). In elke kamer willen we minimaal 2 stopcontacten en 1 lichtschakelaar. 2. Realisatie van een kleine badkamer (douche, wastafel, radiator) en toilet (alleen hangend toilet, geen wastafel). Koud/warm water toevoer + afvoer geschikt voor WC voorbereiding is reeds aanwezig (zie tekening). Afhankelijk van de kosten willen we dit gelijk laten realiseren danwel dat het belangrijkste voorwerk gedaan wordt en we zelf later eea kunnen afbouwen. 3. Optioneel: opbergruimte achter knieschotten (bijv. Met schuifdeuren) 4. Optioneel: realisatie van een vliering Ik zie graag je reactie tegemoet. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Roy Lim

Voorbereiding voor nieuwe keuken

Binnenkort (week 14) wordt er bij mij een nieuwe keuken geplaatst. Voordat dit kan gebeuren, moet er een aantal zaken gebeuren: - verleggen leidingwerk (elektriciteit- en waterleidingen, gasaansluiting) - elektrische groepen bijplaatsen (eventueel ook bijplaatsen van een aardlekschakelaar) - stuken van de muren (ongeveer 15 m2) Een gedetailleerde tekeningen van het leidingenplan zijn aanwezig. De werkzaamheden moeten plaatsvinden in week 12 of begin week 13. De oude keuken halen we zelf weg.