Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor verhoogd duoblok toilet monteren:

Verhoogd duoblok toilet monteren

Het plaatsen van een verhoogd duoblok toilet en het monteren van een nieuwe douche kraan en het verwijderen van een stukje verwarming en het afdoppen hiervan. En het ophangen van twee steun beugels in de douche (holle wand).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verhoogd duoblok toilet monteren uit heel Nederland:

Verhoogd toilet monteren

Graag offerte van een staand duoblok verhoogd toilet monteren. Al het materiaal is aanwezig.

Toilet plaatsen

Het plaatsen van een verhoogd toilet duoblok Misa. Graag het oude toilet afvoeren. Graag telefonisch contact. Ben hopeloos in mailverkeer.

Vervangen toiletpot door een verhoogde

Vervangen van de huidige toiletpot, door een verhoogde AQZ GEB DUOBLOK VERHOOGD MISA X.

Verhoogd toilet plaatsen

Het huidige toilet dient te worden verwijderd. Hierna zal er een verhoogd toilet, 50 cm, duoblok geplaatst moeten worden. Wij willen graag een goed en betrouwbaar merk hiervoor.

Vervangen van een toilet en reservoir

Wat zijn de kluskosten voor het laten vervangen van ons toilet door een verhoogd model Aquazoro Misa duoblok dat op dit moment in de aanbieding is bij Praxis.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een nieuw duoblok toilet (onderuitlaat) laten installeren in mijn woning. Het gaat om een verhoogd blok.

Duoblok toilet vervangen

Ik wil graag mijn duoblok toilet vervangen. Ik ga alvast de nieuwe (Plieger Pack duoblok verhoogd universeel wit 8 cm) bestellen, zodra ik een prijsindicatie heb voor het installeren.

Duoblok vervangen door een verhoogd model

Ik wil mijn huidige staande toilet laten vervangen door een verhoogd seniorentoilet. Het oude toilet moet worden verwijderd en afgevoerd. In principe schaf ik het nieuwe exemplaar aan via de vakman. Ik wil graag een all-in prijsopgave, dus geen meerkosten achteraf.

Plaatsen verhoogd duoblok

Ik wil bij Praxis een Aquazuro verhoogd duoblok Misa gaan kopen. Ik laat die hier graag vakkundig installeren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Staand toilet monteren

Wij willen een Aquazuro verhoogd model duoblok Miss laten monteren in de badkamer. We laten dat graag door een ervaren vakman verzorgen. We kopen het duoblok zelf. Graag horen we van u wat hiervoor de kosten zijn.