Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewand en thermostaatkraan plaatsen:

Douchewand en thermostaatkraan plaatsen

Ik wil graag een thermostaatkraan laten monteren voor de douche. En ik wil een glazen douchewand laten plaatsen van 90 x 195 cm.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewand en thermostaatkraan plaatsen uit heel Nederland:

Douchewand plaatsen en kranen vervangen

Ik wil een halfronde douchewand laten plaatsen en een nieuwe thermostaatkraan met douchekop. De douchewand zal rechtstreeks op de badkamer vloer gemonteerd moeten worden. Daarnaast wil ik nog een nieuwe keukenkraan laten plaatsen. De thermostaatkraan, douchekop en keukenkraan heb ik al gekocht. De douchewand wil ik gaan kopen zodra er een afspraak is gemaakt voor de montage, zodat levering en montage niet te ver uit elkaar liggen. Tenslotte moet er in de badkamer nog een kitrand bij het plafond vervangen worden.

Badkamer kraan en douchewand monteren

Thermostaatkraan en stortte monteren en 2 douchewanden zetten.

Ligbad plaatsen

Wij willen graag een ligbad laten plaatsen. Zie foto. Afmetingen: 170 x 80 cm. Ook de thermostaatkraan vervangen voor een bad-douche thermostaatkraan. Wij kopen zelf het bad, de kraan, een douchewand en tegels. De tegels zijn hetzelfde zoals op de muur. Graag in de offerte het installatiemateriaal opnemen.

Douchewand en -deur plaatsen

Wij willen een douchewand en douchedeur plaatsen. Hoeveel kost dat? Ook willen we een thermostaatkraan geplaatst hebben. Hoeveel kost dat?

Badkamer en leidingwerk vernieuwen

Ik wil graag mijn badkamer vernieuwen: leidingen veranderen, de muur afsmeren en het plafond dichtmaken. De badkamer is 3 bij 3 meter. Ik wil de badkamer graag ook opnieuw laten betegelen. Op de plek van het huidige bad wil ik graag een inloopdouche. Er zit nu een heel oud stopcontact, dit moet gemoderniseerd worden. De vloer dient ook opnieuw betegeld worden. Een wasbak en een toilet heb ik zelf al gekocht. Ik wil graag een glazen douchewand voor de inloopdouche. Ik wil ook graag een thermostaatkraan. Ik heb ook een keuken waar ik graag wat dingen in laten doen. Ik ga mijn keuken verplaatsten. Alle leidingen moeten verplaatst worden naar de andere kant van de woning (4 meter). Ik heb een L-woning.

Badkamer en WC renoveren

Wij zouden graag de badkamer van ongeveer 3.5 m2 en het separate toilet van 1.15 m2 laten renoveren. De oude tegels en sanitair zullen wij zelf verwijderen. De werkzaamheden die de vakman dient uit te voeren zijn als volgt: Badkamer: -badkamer meubel plaatsen; -thermostaatkraan plaatsen; -glazen douchewand plaatsen; -muren betegelen; -vloer betegelen; -warmwaterleiding wegwerken. Toilet: - Staand toilet vervangen door zwevend toilet en afvoer verplaatsen; - Nieuw fonteintje ophangen; - Muur halfhoog betegelen; - Vloer betegelen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2.3 bij 4 meter. Alles moet eruit (tegels wand+vloer,douchecabine en wastafel) en alles moet er weer nieuw in met wandtegels van 60 x 30 centimeter. Op de vloer grotere vierkante tegels, nieuwe douchecabine of douchewand met thermostaatkraan en een wastafel met wastafelkast. Graag een offerte wat het gaat kosten.

Tegelwerk herstellen na lekkage

In de douche cabine zat een lekkende thermostaatkraan waardoor het schilderwerk op de benedenverdieping beschimmeld is geraakt. De betimmering is verwijderd om de lekkage op te sporen. Door de lekkage is het tegelwerk achter de douchewand losgekomen. Ik wil graag het tegelwerk laten herstellen, dit is een stuk van 2 meter hoog en 1.5 meter breed en het plafond van 15 m2 laten witten.

Glazen douchewand aanbrengen

Ik wil in de badkamer een douchewand van glas laten aanbrengen en de kraan van de douche vervangen door een thermostaatkraan. Hoeveel vraagt u als voorrijkosten? Graag een offerte sturen. De materialen zijn in bestelling. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Badkamer herstellen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor herstelwerkzaamheden van onze badkamer. Wij hebben eind december de sleutel gekregen van onze koopwoning, de woning is ± 5 jaar oud. De badkamer zag er op het eerste oog erg mooi uit, maar na de eerste keer de douche gebruiken is onze mening hierover veranderd. De afvoer van het water is niet zoals dit moet zijn in een douche, aangezien het water wegloopt richting de deur en eronder door i.p.v. richting het putje. Maar daarnaast is ook de thermostaatkraan niet warmer of kouder te verstellen. Deze staat alleen maar op ongeveer 38 graden. Tevens zijn de vaste douchewand en douchedeur allebei scheef afgesteld, maar de stelboutjes zijn niet meer te gebruiken. Hierdoor sluit de douche niet goed tegen de vaste wand, er blijft altijd een kier open staan. Ook het tegelwerk is helaas niet zo recht als men mag verwachten. Wij hopen dat dit 'gewoon' scheef betegeld is, en niet dat er een andere oorzaak achter zit, bijvoorbeeld vocht of waterschade. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte opvragen voor het opmaken van de schade en de wat de herstelkosten hiervoor zouden zijn. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wachten uw reactie met belangstelling af.