Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor ongelijke vloer weghalen:

Ongelijke vloer weghalen

We hebben een badkamer met ongelijke drempel en vloer. We hebben ook een aparte wc. Die moet gesloopt worden. Eventueel wil ik ook een indicatie voor hoeveel het kost om dit weer te laten plaatsen. Eventueel de kosten voor het maken van een gehandicaptentoilet. De badkamer is 6 m2 en het toilet ongeveer 2 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ongelijke vloer weghalen uit heel Nederland:

Herstellen/egaliseren ongelijke betonvloer

Op onze vloer zijn een aantal plekken niet vlak genoeg. Waarschijnlijk moeten enkele grote bobbels worden verwijderd en nadien glad worden afgewerkt. Er ligt vloerverwarming in. Kleine klus, met redelijke spoed. Nauwkeurigheid vereist.

Anhydrietvloer aanbrengen / storten

Ik ben op zoek naar iemand die mijn ongelijke vloer kan egaliseren door middel van anhydriet. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 78 m2 welk 30-40 mm opgehoogd moet worden. Dit moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Herstelwerk in de badkamer en een wasruimte

Ik heb een zeer onhandige klusser over de vloer gehad, die werk in mijn badkamer en een wasruimte heeft gedaan. Ik zoek nu naar een nette en vakbekwame klusser die voor mij 6 wandtegels kan vervangen, omdat die niet goed zijn geplaatst. Verder moet de hele badkamervloer van 3 à 4 m² opnieuw worden betegeld. De aansluiting van de wasmachine moet naar de badkamer worden verplaatst. Er is ook werk in een wasruimte, aan een wand en aan een ongelijke vloer. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen. Ik krijg graag uw advies en een offerte.

Ongelijke vloer egaliseren en afwerken met zand cement

Wij zouden graag onze ongelijke vloer aansluitend aan de rest willen hebben. De grootste afwijking zit hem in het woonkamer gedeelte van circa 20 m2. Deze ruimte is ongeveer 10 cm lager dan de rest van de woning. Ook is er in de woning nog een convectorput te vinden. Het totale oppervlak is ongeveer 100/120 m2 wat geëgaliseerd moet worden. Dit omdat wij met de tijd vloerverwarming willen.

Ongelijke vloer egaliseren

Ongelijke betonvloer egaliseren. 30 m2.

Garagevloer afwerken met isolatie en een toplaag

Wij hebben een ongelijke betonnen garagevloer van ongeveer 85 m². We willen graag met een vakman bespreken wat de mogelijkheden zijn om de vloer te isoleren en af te werken. We willen er een toplaag op die goed te reinigen is. We willen die ruimte later gebruiken als hobbyruimte. We willen een afspraak maken en krijgen dan graag uw advies en een prijsopgave.

Behoorlijk verouderd badkamer renoveren

Mijn badkamer is behoorlijk verouderd en onhandig ingedeeld. Ik wil graag mijn meubel vervangen en verplaatsen en een inloopdouche met één glazen wand. Mijn radiator kan gezien de kleine ruimte wat mij betreft verwijderd worden. Wel heb ik last (typisch Amsterdam) van een ongelijke vloer en verouderde tegels. Graag zou ik willen weten wat het kost om mijn badkamer opnieuw te laten tegelen en de douche te installeren / gelijk trekken. De meubels installeren kan ik zelf - leidingen verleggen niet.

Ongelijke betonvloer egaliseren

In het kader van funderingsherstel is tevens een kelderbak gerealiseerd. De betonnen vloer is echter te ongelijk en moet worden geëgaliseerd. Het is de bedoeling om over de geëgaliseerde vloer een 1 component coating aan te brengen, door mijzelf. De vloer meet 2.65 x 14 meter. De kelder zal worden gebruikt voor berging en thuisklussen.

Laminaat over plavuizen leggen

Ik wil laminaat leggen in de huiskamer en gang. Er ligt nu een ongelijke plavuizen vloer. Er moet ongeveer 0,6 cm op ongeveer 40 m2.

Betonvloer egaliseren

De tegelvloer in onze aanbouw van zo'n 20 vierkante meter is uitgekapt omdat er een pvc vloer gelegd gaat worden. Ivm hiermee dient de ruwe en ongelijke betonvloer geëgaliseerd te worden. Offertes graag alleen via een mailbericht. Hartelijk