Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor sanitair in de doucheruimte vervangen:

Sanitair in de doucheruimte vervangen

Vervangen van een kunststof rechthoekige wasbak (in wasmeubel) 80 x 39 cm, want er zit een scheur in. Tevens aanschaf en vervangen van een thermo Grohe douchekraan, want die is verkalkt. Daarnaast aanschaf van 5 sets nieuwe deur handvatten en monteren in de binnendeuren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanitair in de doucheruimte vervangen uit heel Nederland:

Badkamer compleet vervangen

Het gaat om het compleet vervangen van een badkamer (2.00 x 2.76 meter). Voor de badkamer hebben wij het meeste al aangeschaft en dat zal geleverd worden voor aanvang van de werkzaamheden. Sloopwerkzaamheden en timmerwerkzaamheden zal ik zelf uitvoeren. De werkzaamheden die wij uit willen besteden zijn: - Storten/ smeren van de vloer op de plek van het bestaande bad (geen betonnen verdiepingsvloer) Oppervlakte 80x 135 cm. Op deze plek komt de inloop douche. - Boren van een gat door een spouwmuur, ca. Ø120 mm, rechtstreeks naar buiten voor de afzuiging. Tegelklaar stucen van de wanden voor zover nodig. (circa 18 m2) - Stukadoren plafond, sausklaar. (circa 4,2 m2) - Tegelen van de wanden, vloer, toiletombouw en een “nisje” op de plek van de doucheruimte. (alle tegels 300 x 600 mm) - Eventueel indien mogelijk ook het leidingwerk zodat ik zelf na het tegelen het sanitair af kan monteren. (graag los aanbieden)

Lucht - Water warmtepomp installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning betreft een appartement op de begane grond met een vloeroppervlakte van in totaal ongeveer 220 m2. De indeling: kleine hal met toilet, grote open leefkeuken met zitkamer en eetkamer. Bijkeuken. Drie slaapkamers en een badkamer. Er is dubbele beglazing, vloerisolatie. Muren zijn geïsoleerd. Een groot deel bestaat uit plat dak dat ook volledig geïsoleerd is. We willen de ruimtes verwarmen met vloerverwarming en willen ook het water verwarmen middels de warmtepomp in combinatie met een warmteboiler. Voor zover van belang: De doucheruimte heeft twee wastafel een badkraan en twee regendouches met een diameter van 25 cm.

Badkamer en woonkamer verbouwen

Technische omschrijving verbouwing appartement Sloopwerk: Woon- /slaapkamer: geel gearceerde kasten (zie tekening), verlaagde plafond gedeelte met bovenliggende bergruimte tussen kasten, schuin in woonkamer geplaatste schouw (let op doorgaand rookkanaal van onderburen in tact laten), toegangsdeur woonkamer hal. Deze items verwijderen en afvoeren. Verwijderen en opslaan schuifdeuren met glas in loodglas, inclusief rail geleiding. Gedeelte van halvloer welke in nieuwe situatie bij woonkamerruimte komt verwijderen en afvoeren. Tpv. Afscheiding tussen woonkamer/halgedeelte een nette insnijding maken. Wc+ doucheruimte: muur tussen doucheruimte en wc muur doorzagen en verwijderen (let op: muur tpv reservoir gedeelte van wc gedeeltelijk handhaven, bovenste gedeelte vanaf ca. 1200 mm dient verwijderd te worden. ), vloertegels, fonteintje, douchebak, douchekraan, plafond (eventueel onderliggende lattenframe handhaven en hergebruiken), deur, kozijn en drempel van doucheruimte naar hal. Deze items verwijderen en afvoeren. Toiletpot en spoel afdekplaat verwijderen en opslaan. Algemeen: E- installateur maakt installatie waar nodig spanningsloos en zo nodig vrij van bekabeling. Bouwkundig aannemer verwijderd verder in overleg met installateur overige leidingen/bekabeling. W- installateur maakt installatie in badkamer waar nodig vrij van water. Tevens koppelt deze sanitair af en verwijderd deze indien deze hergebruikt worden. Verder dient bestaande gasleiding van schouw naar meterkast afgekoppeld en verwijderd te worden. Cv radiator in hal naast woonkamerdeur verwijderen en afvoeren. Leidingwerk onder vloer afdoppen (wanneer mogelijk zo ver verwijderen tot nabij t-splitsing). Bouwkundig aannemer zorgt verder in overleg met installateur voor sloop en afvoer van overig leidingwerk ed. 2. Opbouw: Woonkamer: plafond ter plaatse van verwijderde gedeelten aanhelen d.m.v. onderconstructie en gipsplaten. Regelwerk h.o.h. 300 mm. Gehele plafond opnieuw vlak

Badkamer installeren

Badkamer nu: oud tegelwerk, leidingen buiten muren, oude toiletpot op vloer. Moet er allemaal uit. De ruimte is 1,90 x 2,02 x 2,59 meter. Badkamer nieuw: nieuw tegelwerk, hangend toilet, leidingen in muren frezen, mengkranen voor douche en badkamermeubel, glazen doucheruimte met schuifdeur, muurtje aan 1 kant voor doucheruimte met daarin een vak voor eventueel shampoo e.d. Voor het muurtje met de sparing mogelijk groene gipsplaten gebruiken. Aanschaf van sanitair en tegels voor vloer en muren doen we zelf. Ook voor complete wc set. We krijgen half oktober de sleutel van de woning. Voor die tijd is in overleg met de huidige bewoners gekeken worden.

Sanitair en accessoires laten monteren

Betreft de montage van een regendouche set met een opbouw thermostaatkraan en een rek in de doucheruimte. De spullen zijn op voorraad en als het kan zou ik ze graag op korte termijn gemonteerd willen hebben.

Stoppenkast volledig vervangen

Na aanschaf van een huis is er een bouwtechnische keuring uitgevoerd. Hierbij is geconcludeerd dat de stoppenkast vervangen dient te worden. Informatie uit bouwtechnisch rapport. Huidige stoppenkast / situatie: – De hoofdschakelaar ontbreekt. Uitgevoerd met traditionele smeltzekeringen. – Aarding van toestellen (op dit moment onvoldoende) Nieuwe stoppenkast – De elektriciteit in een woning moet uitgeschakeld kunnen worden met aardlekschakelaars en/of een hoofdschakelaar. – Het installeren van één of meerdere aardlekschakelaars. – Per 4 groepen dient minimaal één aardlekschakelaar aanwezig te zijn. – De elektra installatie laten controleren op veiligheid door een installateur. – In de bad– en doucheruimte moeten alle metalen delen zoals sanitair, water– cv–leidingen geaard zijn. Dit voorkomt dat deze onder spanning kunnen komen te staan.

Woonhuis verbouwen

Uitbouw - slaapkamer ->Dit stuk werk gaat om het bij het huis trekken van een reeds overdekt deel tuin. Afhankelijk van welke constructie is gebruikt kan er een nieuwe buitenmuur en vloer geplaatst worden. De huidige buitenmuur vanuit de keuken zal verder naar binnen geplaatst worden waardoor er een redelijke slaapkamer ontstaat. Bij het uitbouwen wordt de huidige Koekoek afgedekt door de nog te plaatsen vloer. Er zal een ventilatieschacht naar buiten gemaakt moeten worden en een buitenkraan plus stroom punt geplaatst moeten worden. Het huidige kozijn in de bestaande buiten muur willen we gebruiken in de nieuwe muur zodat deze gelijk is aan de andere kozijnen. Voor de buitenmuur willen we graag dezelfde stenen gebruiken als de huidige stenen van het huis. Kelder-> De huidige trap naar de kelder zal worden afgedekt (vloer badkamer). Er zal een nieuwe trap naar de kelder gemaakt moeten worden met toegang via een luik. Badkamer-> Door de doucheruimte, toiletruimte gang en huidig stuk keuken bij elkaar te trekken als één ruimte ontstaat er een ruimte voor de badkamer. Tekening voor indeling en afmetingen is beschikbaar. In de offerte mag de volledige afwerking van de badkamer worden meegenomen afgezien van schilderwerk. Meubels sanitair en tegels zijn uitgekozen en kunnen voor aanvang van werkzaamheden geleverd worden. Wij zullen zelf de huidige muren kaal maken (verwijderen tegeltjes). Was-kast-> Aangrenzend aan de badkamer zullen we zelf een kast bouwen om een was droog combinatie in te plaatsen. Hiervoor zal het benodigde leidingwerk moeten worden aangelegd. Nieuwe deur opening -> Er zal een nieuwe deuropening gecreëerd moeten worden vanuit de woonkamer naar de nieuwe hal (waar de badkamer, toegang slaapkamer en waskast op uit komen. Keuken -> Het aanleggen van de noodzakelijke warm/koud waterleidingen en afvoer zullen wel uitbesteden. De nieuwe elektra groepen en leidingen horen hier ook bij. Benedenwoning, ondervloer is van houten balken.

Complete badkamer vervangen

Ik zou graag de badkamer willen renoveren. De ruimte is 2,20 bij 2,40 meter met een aparte inham van 80 bij 80 cm wat nu de doucheruimte is. De volgende opties zijn mogelijk: Optie 1: De indeling blijft zoals deze is en het bad, de douche en wastafel dient te worden vervangen. De wanden en vloer betegelen en elektra en vloerverwarming aanleggen. In een aparte ruimte wat vroeger een badkamer was dient een toilet gemaakt te worden. Optie 2: Ligbad verwijderen en een grote inloopdouche creëren. Verder zal er een toilet geplaatst moeten worden in de oude doucheruimte en de wastafel vervangen.De wanden en vloer betegelen en elektra en vloerverwarming aanleggen. Kunt u het sanitair en de tegels separaat offreren?

WC en douche van plaats laten wisselen

De WC en de douche in de doucheruimte wisselen van locatie en wordt 1 ruimte met half tussenmuurtje (gasbeton). Sloopwerk is gedaan behalve deur en kozijn nog weghalen en deze vullen met gasbetonblokken oid. Leidingen en elektra verleggen en nieuw sanitair plaatsen (wc/fonteintje/douche) en betegelen van muren en van houten vloer (zwaluwstaart platen leggen + lichtbeton). Tegels zijn al aanwezig. Totale vloeroppervlak: 1.90 x 1.10 meter. Zie bijgevoegde tekening en foto voor een beter beeld.

Badkamer en toiletruimte verbouwen

Het betreft het renoveren van de badkamer en toiletruimte. De badkamer is ongeveer 2 meter bij 1,80 meter groot. Al het oude sanitair moet worden verwijderd en afgevoerd. Vervolgens moeten zowel de vloer als de wanden opnieuw betegeld worden, de tegels moeten we nog uitzoeken maar zullen een groot formaat hebben. Vervolgens moet er een nieuwe grootte inbouwdouche worden geplaatst, nieuwe douche set, toilet en een badkamermeubel met wastafel. De huidige toiletruimte van 90 bij 90 cm moet omgebouwd worden tot een doucheruimte. Ook hier moet er opnieuw betegeld worden. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius