Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor glazen douchedeur op maat laten snijden en monteren:

Glazen douchedeur op maat laten snijden en monteren

Bestaande situatie. Douche zit tussen een muurtje en de buitenmuur van de badcel. Breedte ongeveer 97 cm en de hoogte is 200 cm. Heb dus een nieuwe douchedeur nodig.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen douchedeur op maat laten snijden en monteren uit heel Nederland:

Glazen nisdeur / douchedeur plaatsen

Het plaatsen van een glazen nisdeur/douchedeur in de badkamer die bij jullie besteld is.

Glazen douchedeur monteren

Ik wil graag een Baseline douche profile draaideur van 90 cm laten monteren. Deze is al aangeschaft.

Glazen douchedeur plaatsen

In de badkamer moet er een wasmeubel van 1 meter opgehangen worden en 2 kranen gemonteerd en aangesloten worden. In een nis (tussen 2 getegelde muren) willen we een douchedeur (merk i am) plaatsen. De deur is ongeveer 90 cm breed bij 2 meter hoog.

Glazen douchedeur laten monteren

Wij hebben een glazen douchedeur en willen deze door een vakman laten plaatsen. Profiel van de deur is al gemonteerd. Ook het plaatsen van stabilisatie stang aan de douchewand wil ik laten uitvoeren.

Glazen douchedeur laten plaatsen

Wij hebben een halfopen inloopdouche waarbij wij bij nader inzien aan de open inloopzijde een douchedeur willen laten plaatsen. De breedte van de opening is 95 cm. De hoogte van de bestaande glaswand is 200 cm. Deze glaswand zit met een beugel aan de muur bevestigd. Kan er een deur van die breedte en hoogte in, of moet er een andere oplossing gevonden worden?

Kapotte douchedeur vervangen

Onze douche - schuifdeur is kapot. We willen hem vervangen met een tweedelige glazen deur met scharnieren. De maat van de huidige douchedeur is 88 cm x 174 cm.

Douchescherm en douchedeur plaatsen

Glazen douchedeur van 1 meter breed bij 2 meter hoog en een glazen douchewand van ook 1 meter breed en 2 meter moeten gemonteerd worden. Beiden van glas. Tegels tot aan plafond. Moet scharnierend gemonteerd worden. Ook moet een een douchedorpel geplaatst worden. Alle materialen hebben we al in huis.

Douchewand en deur monteren

Graag een offerte voor het plaatsen van een glazen douchewand en glazen douchedeur. Materialen heb ik al aangeschaft, montage materiaal voor de vakman. Geen voorwerk nodig.

Maatwerk douchedeur laten plaatsen

Ik heb een glazen douchedeur op maat besteld en deze is inmiddels geleverd. Ik wil het plaatsen van de douchedeur graag uitbesteden aan een vakman. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Douchedeur laten monteren

Ik heb een glazen douchedeur besteld en wil die hier door een vakman laten monteren.De sponning is daarvoor al bevestigd. Ik liet eerder een deur kapot gaan en durf het nu niet meer aan. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius