Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe wc-pot installeren:

Nieuwe WC-pot installeren

Ik wil graag een nieuwe wc-pot laten installeren en de oude laten verwijderen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe wc-pot installeren uit heel Nederland:

Gebarsten WC-pot herstellen

Door de heiwerkzaamheden in de buurt van de woning (ongeveer 50 meter afstand) is in de (zwevende) WC pot scheur ontstaan. De wc pot lekt ook water en hierdoor is de toilet niet te gebruiken.

Staand toilet aanpassen naar hangend toilet

Wij willen de wc gaan verbouwen en willen in plaats van een grondpot nu een hangende pot, en moet het gat verplaatst worden. De vakman is dus verantwoordelijk voor het verwijderen van een staand toilet en het plaatsen van een hangend toilet. Tevens moet de muur weer mooi worden gemaakt na het plaatsen. De klant schaft al het materiaal dat nodig is voor de klus zelf aan.

Toilet vervangen en riolering in orde brengen

Ik wil een wc pot vervangen en het eerste stuk vanaf de wc moet gefreesd worden. Het is zwaar verkalkt. De pot zit zelfs in de specie vast. Mevrouw mag door de situatie zelfs geen wc papier meer gebruiken van de nood-loodgieter tot het opgelost is.

Stortbak achter de WC-pot vernieuwen

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren heb nog geen nieuwe aangeschaft

Nieuwe stortbak achter de WC-pot laten monteren

Ik wil een nieuwe stortbak achter de wc pot laten monteren. Ik heb nog geen nieuwe aangeschaft. Huidige stortbak hangt aan de muur achter de pot.

WC repareren

We hebben een zwevend toilet die aan de onderkant lekt. Dagelijks ligt er nu een klein plasje onder de wc pot. Graag laten wij de vakman hiernaar kijken en dit repareren.

Lekke pijp bij de stortbak van de WC-pot repareren

De pijp uit de stortbak lekt bij de wc pot

WC en fonteintje vervangen en ruimte betegelen

Graag wil ik het volgende in de wc ruimte: Het huidige toilet en fonteintje verwijderen. De vloer en wanden tot halverwege de muur betegelen. Een nieuw toilet (staande pot) met grondafvoer plaatsen en een nieuw hoekfonteintje plaatsen. Wij hebben het nieuwe sanitair al aangeschaft. De afmeting van de ruimte is ongeveer 2 x 1.5 x 2.5 meter. Inclusief afvoeren van het oude materiaal.

Wc pot plaatsen

Nieuwe staande wc pot plaatsen

Riolering verplaatsen en waterleiding frezen

Graag de waterleiding in de muur van de wc frezen met betrekking tot de wc-pot en de hoekwastafel. Daarbij de riolering 20 cm verplaatsen en het hangend toilet afmonteren. Er is een kruipruimte aanwezig om de riolering te verplaatsen. Prognose uit te voeren werkzaamheden: april 2018.

Partners

Partners van Casius