Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inbouwreservoir set en hangtoilet plaatsen:

Inbouwreservoir set en hangtoilet plaatsen

Plaatsen van inbouwreservoir set / hangtoilet in de badkamer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwreservoir set en hangtoilet plaatsen uit heel Nederland:

Inbouwreservoir plaatsen

Het gaat om het monteren van een inbouwreservoir set. Eventueel is er leidingwerk nodig.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil graag een badkamer laten betegelen, zowel de wanden als de vloer. 22 m2 wandtegels en 6 m2 vloertegels. De oude wandtegels moeten weggehaald worden zodat nieuwe geplaatst kunnen worden. Vloertegels worden geplaatst op granietvloer. Vloer en wand tegels al in bezit. De afmeting van de nieuwe vloertegels zijn 80 bij 80 en de nieuwe wandtegels 30 bij 60. Ook moet er een douchecabine, douchekraan, wastafel, onderbouwkast, kolomkast, spiegel en wastafelkraan geïnstalleerd worden. En er moet een inbouwreservoir set hangtoilet geplaatst worden. Benodigde klusmateriaal niet in bezit, omdat ik niet weet wat er precies nodig is. Graag hoor ik hoeveel dit ongeveer gaat kosten.

Plaatsen van een hangend toilet

Het plaatsen van een hangend toilet, een Geberit inbouwreservoir set. De waterleiding aanpassen en het veranderen van de afvoer. Het reservoir aftimmeren. Het toilet verwijderen, het afvoeren hoeft niet. Het nieuwe toilet is al in huis.

Badkamer demonteren en monteren

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het demonteren en het monteren van een complete badkamer. Het gaat om een simpele kleine badkamer van 1,75 x 1,75 meter. De indeling van de badkamer blijft hetzelfde. De oude badkamer dient te worden verwijderd. Het zal gaan om het toilet + inbouwreservoir, de douchewand, de douchebak, de douchekraan + set, de douchebak van cement , wandtegels + vloertegels, het plafond, de wasbak, met badkamerspiegel en de elektrische radiator. Hierna dienen den wanden en de vloer betegeld te worden en het sanitair geplaatst. Dit gaat dan om een toilet + inbouwreservoir, een douchewand, de douchekraan + set, plafond + spots, een badkamermeubel + wasbak en badkamerspiegel en vloerverwarming. Ik zou graag willen weten wat de volgende onderdelen los kosten en op welke termijn dit zou kunnen gebeuren: - Demonteren badkamer; - Plaatsen tegels; - Monteren badkamer.

Hangend toilet plaatsen en tegelen

Voor ons toilet op de eerste verdieping willen wij graag: - de staande wc vervangen met een hangend toilet (Geberit); - vloertegels verwijderen; - afvoer verleggen; - tegels verwijderen die nu tot 160 cm hoog zitten; - opnieuw tegelen van vloer; - opnieuw tegelen wanden inclusief het doortrekken van het tegelen tot aan het plafond; Een inbouwreservoir-set en tegels zullen we bij Praxis kopen. Het toilet is een kleine 1 x 1 meter. De wanden zijn circa 2.15 meter hoog.

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij willen in onze toiletruimte het staande toilet laten vervangen door een hangend toilet. Daarbij moeten ook de leidingen en het tegelwerk worden aangepast. Wij hebben inmiddels een Grohe inbouwreservoirset Serel gekocht bij Praxis. Dit is een complete set voorzien van een wandcloset, een witte zacht sluitende toiletzitting, een Grohe inbouwreservoir en een chromen dualflush bedieningspaneel. Wij ontvangen graag een offerte.

Badkamer en toilet renoveren

Badkamer - Storten van de vloer - Plaatsen van een tussenwand voor het douchegedeelte (1m diep) - Tegelen van de vloer - Tegelen van de muren (douchegedeelte tot het plafond) - Plaatsen van douche set - Alle aansluitingen zijn aanwezig - De muren zijn 2.60 m hoog Toilet - Storten van de vloer - Plaatsen van hangtoilet en inbouwreservoir - Plaatsen van kleine wastafel - Tegelen van de vloer - Tegelen van de muren tot het plafond - Alle aansluitingen zijn aanwezig - De muren zijn 2.60 m hoog Sanitair, meubels, tegels en kranen worden door ons verzorgd. Overige bouwmaterialen worden door u geleverd. De woning wordt begin april opgeleverd

Badkamer en toilet afbouwen

12 juli krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouw woning, we willen graag de afbouw van de badkamer en het toilet uitbesteden. Het liefst de klus uitvoeren tussen 12-07 en 09-08. Dit ivm mijn verlof. Het zou wenselijk zijn om vooral de WC zo snel mogelijk na 12-07 gereed te maken. Toilet - Plaatsen toilet + inbouwreservoir van Geberit - Gehele wc tegelen Badkamer maken conform de tekening (zie foto en tekening), de grote werkzaamheden zijn mijns inziens: - Afvoer bad en wateraansluiting bad - Gehele badkamer tegelen - Radiator +/- 50cm hoger hangen - Plaatsen draingoot Aanwezige materialen: -complete toiletset van geberit U320 2x -bad + afvoer set -tegels -draingoot -disign radiator 120*60 Overige klein materiaal, tegellijm en voegsel in overleg.

Plaatsen inbouwreservoirset

Het vervangen van een staande toiletpot door een inbouwreservoirset. De set van Praxis zoals in folder Geberit inbouwreservoir en Villeroy & Boch wandcloset. Eventueel het tegelen van de wand achter het toilet en de vloer.

Het volledig renoveren van bestaande ...

Het volledig renoveren van bestaande badkamer. Badkamer wordt in eigen beheer gestript. Werkzaamheden op hoofdlijnen: Aanbrengen, aansluiten, afstellen en afwerken van: - nieuwe vloer (tegels 20x20) - wastafelmeubel (enkele spoelbak) - douchecabine (Huppe) - toilet met inbouwreservoir (Villeroy & Boch) - mechanische ventilatie op bastaande doorvoer plafond. (Wel nieuwe dakdoorvoer noodzakelijk) - douchemengkraan en glijstang set (Grohe) - wandtegels (20x30) met enkele horizontale strip - verlichtingsarmaturen in plafond - verlichtingsarmatuur spiegel badkamermeubel - wcd op badkamermeubel - deurkozijn (polynorm MP2) - deur behorend bij MP2-kozijn Omleggen van: - toe/afvoer toilet/verwarming (disign) - toe/afvoer douche (vloer op afschot, geen douchebak) - afvoer wastafel