Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor gamma douchecabine monteren:

GAMMA douchecabine monteren

De klant heeft alles al aangeschaft om een douchecabine te laten installeren. Maar hij kan hem niet monteren. Er zijn 2 stukken. Een glazen deur en een glaswand moeten worden gemonteerd. (Swingdeur en Zijwand Compact 90 chr/zhg productnummer: 584270).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gamma douchecabine monteren uit heel Nederland:

Douchecabine inmeten en plaatsen

Ik wil een douchecabine van de Gamma laten plaatsen. Het is een standaard maat van 90 cm.

Douchecabine installeren in de badkamer

Ik heb bij Gamma de douchecabine van Sealskin kwartrond compact 90 x 195 cm gekocht en wil deze laten bevestigen in de badkamer. Oude douchecabine met bak wil ik laten verwijderen. Tevens ook nog nieuwe douche stang te monteren.

Sealskin douchecabine bevestigen

Ik heb bij Gamma douche cabine Sealskin kwartrond compact 90x195 gekocht en wil deze laten bevestigen in badkamer. Oude douchecabine met bak wil ik laten verwijderen. Tevens ook nog nieuwe douche stang te monteren.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag douchecabine (90 x 90 cm) laten monteren. Deze heb ik gekocht bij GAMMA. Momenteel zit er een inloopdouche met werkende aansluiting en afvoerputje.

Douchecabine en douchegarnituur installeren

Ik heb via gamma een Douchekabine met bak en douchegarnituur besteld en ik wil hem graag laten plaatsen en instaleren.

Montage van een douchecabine

Ik ben van plan een douchecabine bij de GAMMA te kopen, hem thuis te laten leveren en het liefst door een GAMMA-monteur te laten plaatsen. Op dit moment kijk ik naar de volgende modellen: B598609, B516188, B286474, B516189. Deze zijn ongeveer 90 cm bij 90 cm geloof ik. Ik ga het vanavond nog even opmeten voor de zekerheid. Graag hoor ik of u de montage-service voor deze producten aanbiedt. Zo niet voor welke producten dan wel en/of kunt u een externe monteur aanraden? Alvast bedankt.

Douchecabine plaatsen

We hebben een sealskin douchecabine gekocht bij de gamma maar willen het toch laten monteren. Het is een hoek, dus 1 vaste wand + 1 deur met een vast deel.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine van Gamma kopen (twee stukken van 90 cm) en in mijn badkamer laten plaatsen. Moet op de muur bevestigd worden.

Douchecabine laten monteren

Ik wil een douchecabine van de Gamma laten plaatsen. Wat kost dat? Momenteel is het een gelijkvloers inloopdouche.

Renovatiewerk in badkamer

Wij willen nieuwe tegels laten zetten in de badkamer met afmetingen van 2,25 x 2,40 x 2,20 meter. We moeten nog een nieuw badkamermeubel en een douchecabine bij Gamma kopen, die dan ook vervolgens geplaatst moeten worden. Eventueel wil de klant in overleg met de vakman zijn plafond laten opknappen.

Partners

Partners van Casius