Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewand met stabilisatiestang monteren:

Douchewand met stabilisatiestang monteren

Ik wil graag een douchewand laten monteren. De glazen wand is 200 bij 100 cm, met stabilisatiestang. Ik heb dit al besteld (levertijd duurt alleen wat langer dan normaal) en er is geen voorwerk nodig. Alleen plaatsen dus.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewand met stabilisatiestang monteren uit heel Nederland:

Inloopdouchewand plaatsen

Plaatsen glazen inloopdouchewand afmeting 120 x 200 x 1 cm. Die heb ik al in bezit. Nieuw te plaatsen douchewand bevindt zich op verdieping badkamer. U-profiel is al geplaatst. Stabilisatiestang is aanwezig.

Douche zijwand plaatsen en afkitten

Ik wil graag een douchewand laten plaatsen en afkitten. Afmeting 120 x 200, dikte 8-10 mm veiligheidsglas. Stabilisatiestang moet waarschijnlijk worden ingekort. Plaatsing op een dorpel en boren in tussenmuur (geen beton) met tegel. Gaarne zou ik een offerte willen hebben voor de benodigde werkzaamheden + materieel. Er hoeft geen oude cabine of iets dergelijks verwijderd te worden.

Plaatsen van douchewand + meubilair badkamer

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden in onze badkamer: - demonteren wastafel; - monteren wastafel(meubel); - monteren spiegelkast (aan wand); - monteren opbergkast (aan wand); - monteren en afkitten douchewand (inclusief stabilisatiestang) van 120 centimeter breed x 200 centimeter hoog + zijwand van 30 centimeter. Ik zie uw offerte graag tegemoet, waarvoor alvast dank! Met vriendelijke groet,

Glazen douchewand plaatsen

In de al gerealiseerde douchehoek willen wij een douchewand laten plaatsen van gehard en gecoat glas. Maten: 200 cm. bij 90 cm. Een stabilisatiestang is nodig. Het bevestigingsmateriaal moet verchroomd zijn.

Douchewand laten plaatsen

Wij willen een douchewand laten plaatsen op korte termijn. De douchewand is 200 cm bij 210 cm. Met een stabilisatiestang. De wand en de vloer zijn betegeld. Wat zijn de kosten voor het plaatsen van de douchewand? En wanneer kunt u dit uitvoeren?

Plaatsen douchewand

In de badkamer moet een douchewand geplaatst worden op een tegelvloer. Zijkant en voorkant + extra stabilisatiestang. Douchewand en montagekit zijn al in huis.

berekening m2 badkamer op basis van ...

berekening m2 badkamer op basis van vloer en wanden. Sloop tegelwerk, bad, radiator,wastafel en mogelijk toilet wordt zelf uitgevoerd. Vloer en wanden betegelen en een sierstrip.Tevens een dorpel ivm afwatering (vloer 5m2 wanden 16,5 m2). Verleggen leidingwerk tbv handdoekenradiator en aansluiten daarvan. verleggen ventilatie. Verleggen afvoer toilet en inbouwen zwevend toilet in betaande koof. plaatsen nieuwe doucheput. Installeren douchekolom met thermostatische kraan. (leidingen moeten ws iets verlegd worden)Verleggen leidingen en afvoer tbv wastafelkraan en deze aansluiten. Bevestigen van een glazen sfinck 90 cm douchewand met stabilisatiestang