Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor vervangen toiletpot en wastafel:

Vervangen toiletpot en wastafel

De toiletpot en de wastafel hebben een barst daarom moeten zij vervangen worden. De water aan en afvoer en riolering e.d. zijn al aanwezig. Betreft slechts ophangen en plaatsen en aansluiten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen toiletpot en wastafel uit heel Nederland:

Vervangen van een toiletpot

Ik wil een oudere toiletpot vervangen. Hiervoor in de plaats wil ik dus weer een staand toilet hebben.

Toiletpot installeren

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het installeren van een toiletpot. De staande toiletpot moet vervangen worden, hier zit een barst in.

Vervangen toilet en stortbak

Het vervangen van de bestaande toiletpot, inclusief stortbak in een bestaande woning. Aanschaf van een nieuwe set graag in overleg met de vakman.

Bidet en toilet repareren of vervangen

Er moet een bidet gerepareerd of vervangen moet worden, en ik wil een toiletpot vernieuwen of een nieuw hangtoilet laten plaatsen. Eventueel moet er ook leidingwerk aangepast worden.

Oude toiletpot vervangen door nieuwe

Ik wil graag een nieuwe toiletpot laten installeren en de oude laten verwijderen. Ik heb een staand toilet, dus er moet weer een staand toilet komen.

Toiletpot laten vervangen

Vervangen van de bestaande toiletpot door het loskoppelen van de wateraanvoer en de -afvoer. Vervolgens monteren van een nieuwe toiletpot en deze aansluiten op de watertoevoer en afvoer.

Staand toilet vervangen

Het toilet moet vervangen worden, in zijn geheel, voor een nieuwe. Het is een staande toiletpot geen hangende. Ik heb nog geen nieuwe in mijn bezit. Bij Praxis heb ik wel iets gezien maar ik weet niet of dat past. De spoelbak is niet goed meer dus graag op korte termijn.

Losse toiletpot en rioolgeur nakijken en oplossen

Mijn man heeft de tegels vervangen in de badkamer. Daardoor moest hij de hangende toiletpot losmaken en terugplaatsen. Maar sindsdien hang er een rioolgeur in de badkamer en de toiletpot hangt ook een beetje los. Ik wil graag dat iemand naar kijkt.

Douche en toilet vervangen

Op dit moment is er een douchebak met kunststof schuifdeurtjes aanwezig. Dit dient te worden verwijderd en te worden vervangen door een douchecabine met douchebak inclusief kranen. De hoekopstelling is 90 bij 90 cm groot. Daarnaast moet de toiletpot worden vervangen door een nieuwe pot met een laaghangend reservoir. Als laatste dient de kookplaat in de keuken te worden vervangen. De nieuwe plaat heeft dezelfde afmeting als de oude plaat.

Toilet, stortbak en radiator in de badkamer vervangen

Bestaande toiletpot met PK-afvoer en stortbak laten vervangen door een zelfde model in de badkamer. Verder willen we, in diezelfde badkamer, ook de radiator (60 x 60 x 10,5 cm) laten vervangen. Nieuwe radiator heeft de zelfde afmetingen. Wij leveren de te vervangen (montage-)materialen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius