Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wc-bak en keukenkraan vervangen:

WC-bak en keukenkraan vervangen

Graag had ik een loodgieter langs laten komen om een lekkende WC bak te vervangen, alsook een verkalkte keukenkraan te vervangen. Zou u mij kunnen laten wetenwat jullie tarieven zijn? Alvast dank bij voorbaat. Met vriendelijke groeten,
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc-bak en keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Badkamer installatie (en oude slopen?)

Wij gaan onze badkamer zsm renoveren , de oude moet gesloopt worden (indien dit niet mogelijk is hier heb ik ook al een losse offerte aanvraag voor uitstaan , tegels op muur en vloer en oud bad , wasbakken en wc, douche(bak) etc moet allemaal weg) Er moeten gok ik 2/3 of leidingen verlegt worden (wasbakken kranen uit de muur en misschien douche uit plafond) - Vervolgen willen we bijna alle muren op 1 grote na laten stucen (17. 8M2) met beton cire (deze offerte aanvraag staat ook al uit) en dan blijft er nog 1 muur over welke betegeld moet worden (6. 2M2) Na het slopen , leidingen verleggen, stucen (door stukadoor?? ) , kunnen de vloer en muur betegeld worden en teven nieuwe wc , (regen)douche , kranen , douchedeur en bad geinstalleerd worden. (en electra en licht)

Nieuwe badkamer installeren

Ik heb een nieuwbouw huis gekocht en wil een nieuwe badkamer (en wc) laten installeren. Dat betekent ophangen en aansluiten van een design radiator, WC, douche set en kraan, spiegel met verlichting, wastafel (dubbele bak of grote wasbak) en plaatsen douchewand voor de inloop douche en afwatering. Separate toilet beneden plaatsen en aansluiten van het toilet en kleine wasbak met kraan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hiervoor.

WC-potten en douchecabine plaatsen

Ik wil graag 2 hoge toiletten laten plaatsen. Ik wil graag een douchecabine laten plaatsten (met bak). Aan de binnenkant van de douchecabine wil ik graag tegels. Onder de toiletten wil ik ook graag laten betegelen.

Badkamer laten verbouwen

Graag wil ik de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 170 cm bij 205 cm. Graag wil ik de vloer en alle wanden laten betegelen. Er zit nu oud tegelwerk, graag aangeven mét en zonder sloopwerk. Een douche, een glazen wand met douche bak, een hang-wc, radiator en wasbak. De wc, wastafelmeubel en radiator komen op dezelfde plaats. De douche aansluiting moet ongeveer 10 cm verplaatst worden. Ik koop zelf alle badkamermeubels en tegels. We hebben een plat dak, graag wil ik een lichtkoepel laten plaatsen 30x80 cm / 40x90 cm.

Spoelbak van de WC herstellen

Sinds gister merkte ik dat de WC in de hal beneden niet meer doortrok. Tot gisterochtend vroeg was er nog niets vreemds te merken. Het is een inbouwtoilet van het merk Grohe. Ik heb er naar gekeken en het lijkt erop dat de stortbak niet vol loopt met water. De bak is leeg. Als ik deze vul met de gieter spoelt de wc wel door, maar vult dan geen water aan. Dat is vreemd want de kraan is niet dichtgedraaid. Misschien dat er iets zit in het mechaniek waardoor het signaal niet goed wordt doorgegeven om te vullen, na de spoelbeurt. Ik heb enkele foto's gemaakt en bijgevoegd. Heeft u idee wat de oorzaak kan zijn en kunt u helpen dit op te lossen?

Doorlopende WC repareren

Na het doortrekken duurt het erg lang voordat er weer druk zit op het water. Je hoort lange tijd het geluid van bijvullen. Het lijkt erop dat de bak dan ook leeg is. Kunt u dit probleem voor mij verhelpen? Het betreft een appartement in een appartementencomplex op 3-hoog.

Vlotter toilet laten repareren

Na het doortrekken blijft het water in de wc lopen, dus de spoelbak vult zich niet meer goed. Als ik het kraantje sluit en na een tijd weer open, dan vult de bak zich weer. Maar ook dan blijf het water doorlopen na het doortrekken. Ik vermoed een probleem met de vlotter. Spoelbak is niet ingebouwd en zit achter het toilet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om dit te repareren.

Gedateerde badkamer vernieuwen

Verbouwing van de oude bruine badkamer. Bad is er al uitgesloopt. Er is nu een een verhoogde vloer wegens doucheafvoer. Deze vloer moet er ook uit. We willen graag een nieuwe WC (duoblok) en een breed vast wastafelmeubel (staand--niet hangend). En een douche met bak en een douchedeur/gordijn. Stortdouche en kraan zijn er al. Er zal ook opnieuw betegeld moeten worden. De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter.

Badkamer aanpassen

De werkzaamheden willen we graag in de eerste week van Juni laten plaatsvinden. We willen de opstaande betegelde rand (een soort douche bak) laten verwijderen. De doucheruimte moet dus gelijkvloers worden. Waarschijnlijk met nieuwe tegels. Om ruimte te winnen denken we aan een WC pot aan de wand, zodat er ruimte vrijkomt voor een wastafel voor 2 personen.

Kamer ombouwen tot badkamer

Wij gaan een huiskopen waar de huidige badkamer in het midden van de boververdieping bevind zonder ramen en extreem smal. Nu willen wij een kleine kamer van 320x220 om laten bouwen waar wij een badkamer kunnen realiseren. De verbouwing zoals tegels douch cabine was tafel wc willen wij zelf plaatsen. Alleen de afvoer en aanvoer voor wc douch cabine en was bak moeten aangelegd worden. Electriciteit is uiteraard aanwezig wel moet het aangepast worden t.g.b. vochtige ruimte. Wat zal deze pre verbouwing kostne. Met vriendelijke groet. Barbara Loki