Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wc-bak en keukenkraan vervangen:

WC-bak en keukenkraan vervangen

Graag had ik een loodgieter langs laten komen om een lekkende WC bak te vervangen, alsook een verkalkte keukenkraan te vervangen. Zou u mij kunnen laten wetenwat jullie tarieven zijn? Alvast dank bij voorbaat. Met vriendelijke groeten,
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc-bak en keukenkraan vervangen uit heel Nederland:

Douchebak en schuifdeuren vervangen

Pude douchebak in de hoek verwijderen met 2 deuren en een nieuwe plaatsen. Het is geen volledige cabine echt alleen 2 deuren en een douche bak . Het staat er nu maar is aan vervanging toe . We hebben nu 2 schuifdeuren en dat willen we graag terug ivm de wc die er naast staat en je geen klap deuren kan openen dan . Geen tegelwerk alleen de douchebak en de deuren vernieuwen en nieuwe douchkop en kraan

Badkamer renoveren

Huis is gebouwd in 1994, originele tegels vloer en wand zitten er nog Badkamer betegelen,210 breed, 242 lang vloertegels 60 x 60 2 wanden in zelfde kleur 30 x 60 2 wanden andere kleur 30 x 60 Geberit zwevend toilet met kleine vierkanten tegelmatjes 32 x 32 Grohe douchestang, meng kraan aansluiting 15 a 20 cm verplaatsen. Cv afkoppelen, plafond glad stukadoren. Wel of geen douche bak 90 x 120 cm 4 cm hoog of geheel door getegeld in overleg. Ligt aan wat beter is voor het laten aflopen van het water. Overleg of oude tegels kunnen blijven zitten. Zelf haal ik alles weg zoals kastjes wc en douchecabine

Badkamer installeren

Ik wil een nieuwe badkamer. Douchekabine zonder bak met stortdouche en handdouche Hang wc, we hebben nu een normale toilet geen hang en wasbak met designradiator. Inclusief nieuwe vloer en wandtegels. Badkamer is ongeveer 12/15 m2 is niet groot .

Nieuwe badkamer installeren

Ik heb een nieuwbouw huis gekocht en wil een nieuwe badkamer (en wc) laten installeren. Dat betekent ophangen en aansluiten van een design radiator, WC, douche set en kraan, spiegel met verlichting, wastafel (dubbele bak of grote wasbak) en plaatsen douchewand voor de inloop douche en afwatering. Separate toilet beneden plaatsen en aansluiten van het toilet en kleine wasbak met kraan. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hiervoor.

WC-potten en douchecabine plaatsen

Ik wil graag 2 hoge toiletten laten plaatsen. Ik wil graag een douchecabine laten plaatsten (met bak). Aan de binnenkant van de douchecabine wil ik graag tegels. Onder de toiletten wil ik ook graag laten betegelen.

Badkamer laten verbouwen

Graag wil ik de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 170 cm bij 205 cm. Graag wil ik de vloer en alle wanden laten betegelen. Er zit nu oud tegelwerk, graag aangeven mét en zonder sloopwerk. Een douche, een glazen wand met douche bak, een hang-wc, radiator en wasbak. De wc, wastafelmeubel en radiator komen op dezelfde plaats. De douche aansluiting moet ongeveer 10 cm verplaatst worden. Ik koop zelf alle badkamermeubels en tegels. We hebben een plat dak, graag wil ik een lichtkoepel laten plaatsen 30x80 cm / 40x90 cm.

Spoelbak van de WC herstellen

Sinds gister merkte ik dat de WC in de hal beneden niet meer doortrok. Tot gisterochtend vroeg was er nog niets vreemds te merken. Het is een inbouwtoilet van het merk Grohe. Ik heb er naar gekeken en het lijkt erop dat de stortbak niet vol loopt met water. De bak is leeg. Als ik deze vul met de gieter spoelt de wc wel door, maar vult dan geen water aan. Dat is vreemd want de kraan is niet dichtgedraaid. Misschien dat er iets zit in het mechaniek waardoor het signaal niet goed wordt doorgegeven om te vullen, na de spoelbeurt. Ik heb enkele foto's gemaakt en bijgevoegd. Heeft u idee wat de oorzaak kan zijn en kunt u helpen dit op te lossen?

Doorlopende WC repareren

Na het doortrekken duurt het erg lang voordat er weer druk zit op het water. Je hoort lange tijd het geluid van bijvullen. Het lijkt erop dat de bak dan ook leeg is. Kunt u dit probleem voor mij verhelpen? Het betreft een appartement in een appartementencomplex op 3-hoog.

Vlotter toilet laten repareren

Na het doortrekken blijft het water in de wc lopen, dus de spoelbak vult zich niet meer goed. Als ik het kraantje sluit en na een tijd weer open, dan vult de bak zich weer. Maar ook dan blijf het water doorlopen na het doortrekken. Ik vermoed een probleem met de vlotter. Spoelbak is niet ingebouwd en zit achter het toilet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om dit te repareren.

Gedateerde badkamer vernieuwen

Verbouwing van de oude bruine badkamer. Bad is er al uitgesloopt. Er is nu een een verhoogde vloer wegens doucheafvoer. Deze vloer moet er ook uit. We willen graag een nieuwe WC (duoblok) en een breed vast wastafelmeubel (staand--niet hangend). En een douche met bak en een douchedeur/gordijn. Stortdouche en kraan zijn er al. Er zal ook opnieuw betegeld moeten worden. De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter.