Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor doorlopende wc herstellen:

Doorlopende WC herstellen

Ik denk dat wat ringetjes zijn versleten. Plus verbinding is niet goed.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorlopende wc herstellen uit heel Nederland:

Granito vloer in hal en keuken

Voor de hal, keuken en wc, doorlopende ruimte, willen we graag een offerte ontvangen voor een granito vloer met zwarte rand. Totale oppervlakte is ongeveer 12 m2.

Doorlopende WC herstellen

Mijn zwevende wc blijft steeds lopen en dat komt volgens mij door de vlotter. Ik heb een Plieger wc.

Doorlopende WC repareren

Na het doortrekken duurt het erg lang voordat er weer druk zit op het water. Je hoort lange tijd het geluid van bijvullen. Het lijkt erop dat de bak dan ook leeg is. Kunt u dit probleem voor mij verhelpen? Het betreft een appartement in een appartementencomplex op 3-hoog.

Doorlopende WC laten repareren

Water van de wc loopt door

Doorlopende toilet laten repareren

Ik heb een nieuwe flotter gemonteerd maar het water blijft lopen. Ik vermoed dat er een nieuw rubber in moet. Het gaat over een inbouw WC.

Doorlopende WC repareren

Onze wc loopt steeds door. Alleen als ik op een bepaald iets druk, stopt het doorlopen. I.v.m. de leeftijd van het binnenwerk denk ik dat (deel) binnenwerk wc pot nu vervangen moet worden. Duo blok systeem.

Doorlopende WC repareren

Bij 't doorspoelen van de wc blijft 't spoelwater doorlopen. Het is een hangend toilet met inbouwsysteem. Je denkt dat 't spoelwater op een gegeven stopt, maar na enige seconden/minuten begint 't spoelwater weer te lopen.

Doorlopende WC

Inbouw WC loopt door, waarschijnlijk een probleem in het vlottersysteem, is oud (17 jaar) en merkloos.

badkamer en wc verbouwing

In Amsterdam wil ik mijn badkamer en wc verbouwen. badkamer ong. 4 m2: Verwijderen bad, nieuwe vloer, wastafel, inloopdouche en vloer en wanden betegelen. Wc ong. 2 m2: verwijderen wc en vloer. plaatsen: nieuwe vloer, inbouwreservoir met hangend toilet (hiervoor moet de wc afvoer 10-20 cm naar achter worden verplaatst), frame eromheen met doorlopende voorplaat zodat erachter een 'vertopt' plankje ontstaat. betegelen vloer en wanden. Ik zou graag een indicatie van de prijs via de email willen.

Lekkende wc

Ik zoek met spoed iemand die mijn continue doorlopende wc met spoed repareren. Het gaat om een BEN systeem! Graag met spoed contact op nemen.