Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor vervangen van een toiletpot:

Vervangen van een toiletpot

Ik wil mijn oude toiletpot laten verwijderen en vervangen door een verhoogde pot. De nieuwe pluggen, schroeven en toiletpot worden op 24 november geleverd. Graag ontvang ik uw prijsopgave voor de werkzaamheden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van een toiletpot uit heel Nederland:

Staande toiletpot vervangen door een verhoogd model

Ik wil mijn oude staande toiletpot laten vervangen door een nieuwe verhoogde pot. Ik heb deze inmiddels bij Praxis gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Toiletpot vervangen

Ik wil mijn oude staande toiletpot met deksel laten vervangen. Ik heb de nieuwe materialen al in huis en hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Toilet en fonteintje vervangen

Mijn oude staande toiletpot is defect. Ik wil deze daarom laten vervangen door een nieuw staand toilet en ook een ander fonteintje laten plaatsen. Ik heb de materialen al gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Vervangen staande toiletpot en reservoir

Wij willen ons staande toilet met kunststof waterreservoir gaan vervangen. We willen daar een Plieger Pack van keramiek laten monteren, een model dat 8 cm is verhoogd. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Toiletpot vervangen

De oude wc-pot verwijderen en een nieuwe plaatsen en aansluiten. De klant heeft al een nieuwe hangende wc-pot aangeschaft. Mocht u willen weten van welk merk zowel de oude als de nieuwe wc-pot is, kan dat telefonisch worden opgevraagd.

Staande toiletpot vervangen

Graag willen wij ons toilet beneden laten vervangen. Het is een staand toilet en dit blijft ook zo. De prijsopgaven graag mailen incl verwijderen oude toiletpot: Bedankt!

Toiletpot vervangen door een verhoogd model

Wij willen ons staande toilet laten vervangen door een verhoogd staand toilet. Ons toilet heeft een afvoer aan de achterzijde via de wand. Ik ontvang graag uw offerte. Daarin mag u een aparte post opnemen voor de levering van de pot.

Toiletpot plaatsen

Wegens niet goed functioneren moet de toiletpot worden weggehaald en vervangen door een nieuw gekochte toiletpot. Uitvoering graag zo spoedig mogelijk, omdat nu niet goed gebruik kan worden gemaakt van het toilet.

WC met onderafvoer plaatsen

Wij willen onze oude toiletpot graag laten vervangen door een hydra duoblok. Er is een onder aansluiting. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de vervanging.

Nieuw duoblok plaatsen

Ik heb een oude toiletpot met waterreservoir aan de muur. Ik wil dat laten vervangen door een nieuw duoblok dat nu voor €114,00 bij Gamma in de aanbieding is. Ik heb nu een vlakspoel model en wil graag een diepspoel model. Ik heb een toilet met een onderaansluiting. Ik laat de nieuwe pot graag ophalen en de oude ook afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius