Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer volledig slopen:

Badkamer volledig slopen

Complete sloop van een badkamer inclusief tegels van de wand en vloer. Badkamer 2,40 x 2,40 meter. - bad 1,70 x 0,70 meter - Aanrechtblad met wasbak 2,4 x 0,60 x 0,05 meter - Douchebak 0,80 x 0,80 x 0,10 - Douchcabine 0,80 x o,80 x 1,80 meer staat er niet in.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer volledig slopen uit heel Nederland:

Slopen van oude en opbouwen nieuwe badkamer

Het betreft een badkamer uit 1979 die vervangen moet worden door een nieuwe badkamer. Werkzaamheden betreffen: 1. Slopen (zie foto's huidige badkamer: tegels geverfd! ): - slopen en afvoeren oude sanitair en materiaal uit vloer (in cement gelegd en nu een egaliseer - cement - laag overheen); - muurtegels in principe behouden; - vloer volledig verwijderen tot en met leidingwerk (om volledig weer op te bouwen) en ook het plafond verwijderen; 2. Opbouwen: - opbouwen vloer inclusief benodigd leidingwerk (verplaatsen afvoer ed lijkt niet nodig); - opbouwen plafond inclusief spotjes; - en aanpassing om volledig electriciteitspunt te creëren (nu alleen voor scheerapparaat). 3. Installeren badkamer (zie bijgevoegd ontwerp): - leggen Portugese cementtegelvloer, inclusief zijkant bad; - opbouw muurtje naast wc; - stucen muur met uitzondering van delen bij douche, wc en mogelijk beperkt badrand; - plaatsen/installeren sanitair (hangtoilet, brede wastafel, douchewand, bad en radiator, kranen, afvoer, douchestang ed. Tegels en sanitair worden in principe via opdrachtgever verzorgd. De globale indicaties moeten een reële indruk geven van de te verwachten totaalkosten.

Douchecabine plaatsen

Wij willen graag een douchecabine laten plaatsen in onze betegelde badkamer. Onze voorkeur heeft een zogenaamde stortdouche. Badkamer is geheel af en in gebruik. Graag ontvang ik van u een offerte voor een douche cabine met stortdouche volledig geïnstalleerd. Ik neem aan dat deze vooraf moet worden opgemeten.

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Verlaagd plafond in badkamer stucen

Nieuwbouwwoning gekocht, plafond in badkamer verlaagd en moet nu vervolgens gestuucd worden. Badkamer is volledig afgewerkt dus schades aan tegelwerk en sanitair moeten voorkomen worden plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Verbouwen van het huis

Wij zouden graag een offerte willen van het verbouwen van een huis: 1. We zouden graag willen uitbouwen 3 lang 5 meter breed. 2. De keuken volledig vernieuwen. (kookeiland) 3. De badkamer volledig vernieuwen + wc plaatsen 4. De wc beneden vernieuwen. (de wc pot is goed) 5. Vloeren leggen boven (laminaat) 6. Giet vloer leggen beneden. 7. Houten overkapping bouwen in de tuin + schuur. Wij zijn starters en willen het verbouwen op een normale goedkope manier doen. Verbouwen kan je zo gek maken als je zelf wil maar wij zijn starters. Wat zou dit ongeveer kosten?

Meerdere badkamers renoveren

Ik heb een woning met een aantal huurappartementen waarvan 2 verouderde badkamers hebben die ik wil laten renoveren van ongeveer 5 m2. Muurtegels, wastafel en wc mogen blijven maar nieuwe vloertegels en douche cabines zijn nodig. Er is ook een derde badkamer met een douche (geen cabine maar betegelde hok met een douchedeur) waar water uit de douche lekt wat voor waterschade zorgt bij de houten vloer net buiten de badkamer. Ik wil deze douche volledig laten renoveren met eventuele mechanische ventilatie direct naar buiten toe via de buitenmuur in de wc. Renoveren van de lekkende douche wil ik het liefste deze maand nog geregeld hebben en die andere 2 badkamer ergens in oktober/november.

Asbest luchtkanaal verwijderen

Het verwijderen van een ventilatiekanaal van de oude badkamer. Deze gaat achter via een inbouwkast naar boven en vervolgens op zolder het dak uit. De pijp zat verstopt tussen het oude plafond en de zoldervloer en is nog volledig onbeschadigd/in tact. Hij rust in de slaapkamer wat amateuristisch op een rachel en een deurpost, dus het verwijderen kan niet al te lang wachten. Op zolder is er nog een stuk van zo'n 1,5 meter, maar helaas kan ik maar 1 foto uploaden.

Badkamer en toiletruimte nieuwbouw installeren

In januari 2018 wordt onze naar verwachting onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar graag de badkamer en toiletruimte laten betegelen en installeren. De badkamer is 270 x 325 cm groot. Hier moet een bad worden geplaatst en ingebouwd met een gemetseld muurtje. Ook de leidingen en afvoer moeten daarvoor worden geplaatst. Verder moet er een inbouwtoilet, badkamermeubel en radiator gemonteerd worden. In het douchegedeelte willen wij een gemetselde wand van ongeveer 200 cm hoog met een nis laten maken. Verder moeten de wanden en de vloer worden betegeld. In de toiletruimte moet een hangend toilet met een inbouwunit worden geplaatst en een fonteintje met kraan. Ook die ruimte moet volledig worden betegeld. We hebben in totaal 20 m² vloertegels van 60 x 60 cm besteld en 27 m² wandtegels van 31 x 61 cm. We denken dat hiermee in februari gestart kan worden. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamer en een toiletruimte volledig slopen

Wij willen in week 45 of 46 onze volledige badkamer en toiletruimte laten slopen. Alle tegels moeten verwijderd worden en al het sanitair. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Badkamer vernieuwen

Wij willen de badkamer verbouwen wegens lekkage. De ruimte is ongeveer 3 bij 4 meter en dient volledig verwijderd te worden. Daar de indeling veranderd dienen de leidingen te worden aangepast. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en sanitair geplaatst. Het gaat om een toilet, inloopdouche, wastafel en een design radiator.

Partners

Partners van Casius