Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor kleine renovatie in een badkamer en toiletruimte:

Kleine renovatie in een badkamer en toiletruimte

Wij hebben een 3-kamer appartement gekocht uit bouwjaar 1950 en krijgen daarvan op 2 november de sleutel. We zoeken een vakman voor een kleine renovatie van de badkamer en toiletruimte. We willen: - het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet, daarbij de achterwand betegelen - de wastafel vervangen door een badkamermeubel van IKEA - een douchebak installeren - de radiator vervangen We willen ook een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de de vloertegels in de badkamer en toiletruimte, in totaal 5 m². De huidige tegels kunnen daarbij in de badkamer blijven liggen naar onze mening.In de toiletruimte ligt momenteel een soort kunststof vloerafwerking. We zien uw reacties graag tegemoet. Er staan foto's van de woning op Funda.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine renovatie in een badkamer en toiletruimte uit heel Nederland:

Volledige renovatie van een huis

Wij willen graag een huis volledige renoveren. Op dit moment woont er een dame op leeftijd alleen. Het gaat om een complete opbouw in de stijl van de buren, zo'n 9 x 4 meter, een uitbouw over de gehele breedte, 6 x 2 meter, nieuwe elektra, badkamer, keuken, indeling etc. En het plaatsen van 4 zijramen. De afwerking mag modern. Kunt u mij, vast en zeker en hele globale, berekening geven van de kosten?

Renovatie van badkamer en toilet

Toilet vervanging toilet en wasbakje, tegels vervanging. Badkamer, 2,25 X 2,75 meter vervanging tegels, toilet, inloopdouche

Renovatie badkamer

Wij willen in onze badkamer het bad vervangen door een inloopdouche. Wij willen waarschijnlijk ook alle tegels verangen en tot aan het plafond doortegen.

Toilet renoveren als onderdeel van een verbouwing

Wij willen volgend jaar in de 1e week van maart gaan starten met het verbouwen van ons huis. We willen de complete woonkamer verbouwen, de keuken vervangen en de wanden en plafonds laten stuken. In de woonkamer moet ook nog een kast worden gemaakt. We willen ook een onderdorpel van een kozijn laten vernieuwen. Verder willen we onze toiletruimte laten vernieuwen. We willen nieuwe wandtegels en de betonvloer laten egaliseren. We willen de afvoeren laten nakijken. Het fonteintje en de kraan moeten vervangen worden en we willen er een nieuw plafond in. De muren boven de tegels moeten glad gestuukt worden. We zullen zelf nieuwe wandtegels aanschaffen. We hebben nog watervast laminaat dat ook in onze badkamer ligt. Dat voldoet heel goed en we willen dat ook in de toiletruimte plaatsen of laten plaatsen. We hebben nu een inbouwtoilet en willen weer een zelfde toilet laten plaatsen. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor de renovatie van het toilet. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het slopen van de ruimte, maar dat kunnen we eventueel zelf doen. Er zal op dat moment al een container voor de deur staan voor het afval. We stellen uw bezoek op prijs.

Badkamer renoveren

Wij zijn ons huis aan het verbouwen en willen daarbij ook een kleine badkamer van 2,5 x 2,5 meter laten renoveren. We willen een afspraak maken met een vakman om de klus hier met ons te bespreken en om alles in te meten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. We willen de renovatie nog dit jaar laten verzorgen.

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer wijzigen: douche en bad eruit. Inloopdouche maken en toilet daarnaast. Daarvoor moeten het leidingwerk omgegooid worden. Verder het geheel opnieuw betegelen over de huidige tegels heen. De badkamer is 3 bij 2 meter. De wanden moeten ook betegeld worden.

Complete renovatie van woonhuis

Betreft een woonhuis uit 1904 waar complete renovatie nodig is. Keuken, badkamer, 5 slaapkamers woonkamer. Sloop van een bijgebouw. Totale oppervlakte is 180 m2.

Microbeton in badkamer aanbrengen

Badkamer renovatie, aanbrengen van microbeton door de hele badkamer. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gietijzer riolering verleggen

Als onderdeel van renovatie van mijn badkamer, moet gietijzer stand rioleringsbuis (buitendiameter 60 mm, lengte ongeveer 300 cm) verleggen worden ongeveer 150 cm naar hoek van nieuwe badkamer. Aangezien dat daar zijn nog 2 verdiepingen boven mij met hetzelfde buis, dat is in totaal 60-70 kg gietijzer dat nieuwe buis oplossing moet dragen (hoogstwaarschijnlijk door middel van staalbeugel(s) dat worden bevestigd aan verticale staalbalk dat ziet precies naast buis voordat bovenste bocht is gemaakt). Als u heeft ervaring met soortgelijke project, ik wil u graag vragen om langs te komen om situatie te beoordelen een offerte te maken. Als dat nodig is, ik kan je extra foto's apart sturen. Met vriendelijke groet,

Verbouwen van een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1998 en willen die laten verbouwen. De werkzaamheden willen we begin maart 2018 laten starten en we willen daarover in gesprek met een aannemer die de diverse werkzaamheden kan uitvoeren en aansturen. In de zijgevel willen we een kozijn met daarin openslaande houten deuren en een raam met 6 vlakken kan plaatsen. De maat is 2100 x 2500 mm. In de woonkamer willen we 50 m² muren waar nu nog behang op zit, glad laten stuken en daarna laten sauzen of spuiten. We willen een plafond van 60 m² laten voorzien van latex spuitwerk. Op de 1e verdieping willen we de indeling wijzigen. We willen diverse binnenmuren laten verwijderen en 3 nieuwe muren laten plaatsen. Daarbij moeten ook 3 kozijnen met deuren in de slaapkamers worden geplaatst. De wanden moeten worden glad gestuukt en de wanden en plafonds moeten worden gesausd of gespoten. In de keuken willen we de bestaande tegelvloer laten vervangen en daar een nieuwe vloer met vloerverwarming laten aanleggen. Op de 1e verdieping willen we mogelijk ongeveer 65 m² laminaat laten leggen. Voor de plaatsing van de keuken en renovatie van de badkamer hebben we al een partij gevonden. Er kan een afspraak gemaakt worden om de woning te bezoeken. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Partners

Partners van Casius