Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer verbouwen:

Badkamer verbouwen

Badkamerverbouwing Maten: 2.09 meter x 1.05 meter. Douche, toilet, wastafel meubel met lades en spiegelkast.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer verbouwen uit heel Nederland:

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2,00 meter bij 2,71 meter.

Badkamer verbouwen en tegelen

Ik wil mijn kleine badkamer verbouwen. Hier heb ik de afmetingen niet van. Ook moet de wc opnieuw betegeld worden en het bad eruit en inloopdouche erin. Er moet ook een nieuw inbouwtoilet in. Tevens 1 van de twee deuren in de badkamer dichtmaken.

Badkamer verbouwen

Bad verwijderen en inloopdouche installeren tegelen etc. Kleine ruimte (3m2)

Badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmetingen zijn 97 cm bij 200 cm. Het zwevende toilet zal ongeveer 20 cm naar links opgeschoven moeten worden, daarnaast komt de wastafel van 40 cm en dan een wandje van 10 cm breed met betegeling. Er moet een thermostaatkraan bij de douche geplaatst worden. De oude tegels van de wand dienen te worden verwijderd, de douchebak ook en een afvoergoot, langwerpig, geplaatst. De oude vloer tegeltjes moeten of worden verwijderd of er kan overheen betegeld worden. De elektra dient ongeveer 1,5 meter verplaatst te worden voor de verlichting boven de wastafel. Hierboven dient er een spiegel geplaatst te worden.

Badkamer renoveren

Badkamer verbouwen. 3,20 bij 2 meter

Verbouwing van de badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is 3 bij 2 meter. Ik wil dat de badkamer wordt betegeld tot aan het plafond. De tegels hebben wij. Het bad moet ook geplaatst worden. Het bad hebben wij ook al thuis. Het toilet moet ook geplaatst worden. Toilet hadden wij ook al aangeschaft en dat is volgensm mij een zwevend toilet. Ook wil ik 2 wasmeubels opgehangen hebben.

Badkamer flink verbouwen

Badkamer verbouwing. De badkamer 3 x 2.70 meter. Ik wil graag het toilet verplaatsen, alles opnieuw laten betegelen. Ook wil ik graag een nieuwe douche en een nieuwe wasbak. Eventueel de sloop ook meenemen in de offerte.

Sanitair plaatsen en betegelen van sanitaire ruimtes

Verbouwen van 3 toiletten met spoelbak en inbouwtoiletten en betegelen van de vloer en wanden. De ruimtes zijn nu casco. En verbouwen van de badkamer: dubbele wastafel, bad en een inloopdouche van 90 bij 120 cm en betegelen de vloer en de wanden tot het plafond (2.60 meter hoog). Ook de badkamerruimte is casco opgeleverd - leidingwerk en elektra is wel aanwezig. De badkamer is 7-8 m2. Tegels en sanitair heb ik zelf al gekocht.

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil graag de badkamer verbouwen, de lengte is circa 4 meter en breedte 2 meter. Zou graag een grote glazen douche wand willen en een 2 wasbakken. En graag betegeling van de badkamer.

Aanbouw bouwen en garage verbouwen

Muur achtergevel (7 meter) huis moet worden doorgebroken. De uitbouw verbindt het huis met de reeds bestaande stenen dubbele garage. Van de ene helft van de garage wordt een gastenslaapkamer met hele kleine badkamer gemaakt. De uitbouw van 11 x 4.80 meter (deels naar de zijkant van het huis om bij de garage aan te sluiten) krijgt over de volledige breedte ramen (glas in staal). Daarnaast moet er een lichtstraat komen over de volledige breedte van de uitbouw boven de keuken/eettafel (circa 7 meter). De oude keuken wordt weggehaald. De vloer van de bestaande begane grond en de vloer van de uitbouw worden samen voorzien van een gietvloer.

Partners

Partners van Casius