Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuw ligbad plaatsen:

Nieuw ligbad plaatsen

Er moet eerst een oud ligbad worden gesloopt en dan moet er een nieuwe geplaatst worden.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw ligbad plaatsen uit heel Nederland:

Nieuw ligbad plaatsen

Er moet eerst een oud ligbad worden gesloopt en dan moet er een nieuwe geplaatst worden.

Terrazzo vloer in badkamer leggen

Wij willen een nieuwe terrazzo vloer laten plaatsen in onze badkamer. Er ligt daar een bestaande terrazzo vloer, maar die loopt niet door nu we het ligbad eruit gehaald hebben. De nieuwe vloer moet zoveel mogelijk lijken op de oude (dus met zwarte banden). Het weghalen van de oude vloer doen we zelf. De afmetingen zijn 2,17m x 2,14m.

Inloop douche plaatsen nieuwe badkamer

Ik wil graag wat verbouwingen in mijn badkamer laten plaatsvinden. Ligbad moet eruit en inloopdouche mag worden geplaatst. Toilet eruit en er moet een hang toilet in. Wasbak en spiegel houd ik alleen een nieuwe kraan en de leidingen in de muur. Verder moeten alle tegels van de hele ruimte en de vloer vervangen worden. 1,65m breed lengte 1,96m hoogte 2,37m.

Badkamer verbouwen

Ik wil de huidige badkamer (16 m2) verbouwen. De douchecabine, toiletpot, de wastafel en het ligbad moeten er uit, en ik wil een nieuwe inloopdouche, een hangtoilet en er een nieuwe wastafel in laten plaatsen. Daarnaast wil ik de vloer en de wanden opnieuw betegelen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Badkamer budgetvriendelijk vernieuwen

Dit betreft een (oud) huurhuis. Badkamer is 1.95 x 1.45. 2 meter hoog. Ligbad moet eruit. Daarvoor in de plaats komt een douche. Wastafel verplaatsen, onderkast en spiegelkast plaatsen. Radiator vervangen. Wand en vloertegels. Of andere (goedkopere) mogelijkheid. Mogelijkheden in overleg.

Bad en badkamermeubel plaatsen

Ik wil graag een bad en badkamermeubel geplaatst hebben. Er moet een verwarming verplaatst worden (zie foto). Ik hoef er geen extra kraan bij, ik laat het bad vollopen met de bestaande douchekop. Ik wil Allibert Ligbad Essina2 toplax 170 x 80 cm en Badmeubelset Slimline 60cm antraciet laten plaatsen.

Renovatie badkamer

We willen onze badkamer laten aanpassen. Het idee is om het ligbad te verwijderen zodat we wat meer ruimte hebben in onze badkamer. Momenteel is er geen douchecabine, maar wel een douchehoek met gordijn. Hier willen we een cabine (90*90 of 100*100 cm) plaatsen (hopelijk geen leidingwerk!). Daarnaast willen we een badkamermeubel met wat opslagruimte en het lijkt ons een goed idee om deze niet te ver te verplaatsen zodat ook hier geen leidingwerk hoeft te veranderen. Het toilet zit nu op een wat ongunstige plek en het lijkt ons mooi om deze naar achter in de hoek te verplaatsen (hier zit ook de afvoer) - wellicht een nieuw hangtoilet. We willen graag alle bestaande tegels verwijderen en nieuwe tegels in combinatie met stucwerk realiseren (half stuc, half tegel zitten we aan te denken). Het plafond is naar ons idee nog in goede staat, daar hoeft hopelijk niks aan te gebeuren. We willen de bestaande granito vloer vervangen met een nieuwe vloer van hexagon-tegels. En tot slot willen we de radiator vervangen voor een handdoek-radiator. Uiteraard zijn wij geen experts, dus mochten jullie een andere inrichting logischer vinden dan horen wij dit graag! Is het overigens mogelijk om de offerte zoveel mogelijk uit te specificeren? Zo kunnen we kijken wat er binnen ons budget past en eventueel down- of upscalen!

Keuken en badkamer verbouwen

Bestaande laminaatvloer vervangen door PVC vloer, bestaande keuken met wand verwijderen, lichtstraat plaatsen boven apparatenwand keuken. Nieuwe leidingen keukeneiland aanleggen. Badkamer renoveren, ligbad verwijderen en inloopdouche en vloer/wanden betegelen.

Renovatie badkamer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het renoveren van mijn badkamer. Er zit nu een ligbad in, die wil ik eruit halen en een inloop douche plaatsen op dezelfde plek. En ik zou graag een andere wastafel met zweefkast willen plaatsen. De vloer moet dan opnieuw betegeld worden.

Plaatsen badkamer demonteren kranen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een inloopdouche, ligbad 1.60 mtr, wastafel, medicijnenkast, vloer en wand betegelen. Ook voor het plaatsen van een drain, waarschijnlijk daarbij vloerverwarming aanpassen en de wc gedeelte betegelen. Oppervlakte is ongeveer 7 m2 .

Partners

Partners van Casius