Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe toiletpot en designradiator plaatsen:

Nieuwe toiletpot en designradiator plaatsen

Plaatsen en aansluiting nieuwe toiletpot. En het plaatsen van een design radiator. De materialen heb ik nog niet aangeschaft, hierover heb ik graag met u overleg.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe toiletpot en designradiator plaatsen uit heel Nederland:

Het renoveren van een badkamer en toilet

Wij willen graag onze badkamer en toilet renoveren. De afmeting van het toilet is ongeveer: 1 x 1,25 meter en de badkamer is: 2,22 x 1,75 meter. Het gaat Om het vervangen van: de douchecabine, douchesysteem, badkamermeubel en designradiator. Graag de verwarming en de wastafel en toiletpot afvoeren. Naar de toiletpot moet eerst gekeken worden. Het gaat om een zwevend toilet dat ingebouwd is in de muur en er zou naar gekeken moeten worden hoe deze te verwijderen valt.

Woning voorzien van Vliesbehang en latex + badkamer plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken we een geschikt bedrijf om alle muren (schatting 200 vierkante meter) te voorzien van Vliesbehang. Hierna graag voorzien van Latex aan te brengen (via spuiten.) Daarnaast ben ik ook op zoek naar iemand voor het volgende: In ons nieuwbouwhuis worden onze badkamer en toilet casco opgeleverd. Het toilet is 1,23 x 0,97 en moet worden voorzien van zwevend toilet, fonteintje, vloertegels en wandtegels tot een hoogte van 1.20. De badkamer is 2.41 x 2.91 en moet worden voorzien van toilet, dubbele wastafel met meubel, designradiator, inloopdouche met douchewand en deur, vloertegels en wandtegels tot aan het plafond. Uiteraard zorgen we zelf voor de grote artikelen als douchewand, toiletpot en tegels. Alle benodigdheden zoals kit en voegsel meenemen in de offerte. Graag de offerte in 2 delen opstellen, 1 gedeelte voor materialen en 1 gedeelte voor arbeidskosten. De woning wordt naar planning opgeleverd in de zomer van 2020.

Badkamer realiseren in nieuwbouwwoning

In ons nieuwbouwhuis worden onze badkamer en toilet casco opgeleverd. Het toilet is 1,23 x 0,97 en moet worden voorzien van zwevend toilet, fonteintje, vloertegels en wandtegels tot een hoogte van 1.20. De badkamer is 2.41 x 2.91 en moet worden voorzien van toilet, dubbele wastafel met meubel, designradiator, inloopdouche met douchewand en deur, vloertegels en wandtegels tot aan het plafond. Uiteraard zorgen we zelf voor de grote artikelen als douchewand, toiletpot en tegels. Alle benodigdheden zoals kit en voegsel meenemen in de offerte. Graag de offerte in 2 delen opstellen, 1 gedeelte voor materialen en 1 gedeelte voor arbeidskosten. De woning wordt naar planning opgeleverd in de zomer van 2020.

Gehele badkamer en wc renoveren

De badkamer boven en het toilet beneden vernieuwen. Badkamer:  - Wanden en vloeren opnieuw betegelen - Plaatsen designradiator - Plaatsen nieuw bad - Plaatsen nieuw badscherm/douchescherm op het bad - Plaatsen nieuwe mengkraan en douche (in bad) - Plaatsen nieuwe toilet - Plaatsen nieuw badmeubel met wasbak - Afwerking - Optioneel: Plaatsen van een verlaagd plafond, gipsplaten. Toilet beneden (1,22 x 0,82): - Plaatsen nieuwe toiletpot - Grond en muren opnieuw betegelen. Gezien de relatief kleine ruimtes is een 'zwevend' toilet niet aan te bevelen aangezien de ruimte(s) dan nog verder verkleind worden? Het oude sanitair en tegelwerk kan ik in principe reeds zelf verwijderen. In de badkamer is bovengenoemd sanitair reeds aanwezig, de indeling hiervan zal niet veranderen (op de designradiator na uiteraard, deze zal aan de muur bevestigd moeten gaan worden). Het 'leidingwerk' zal dus tot een minimum beperkt blijven. Uiteraard zullen sommige aansluitpunten misschien wel iets verlegd moeten worden. De aankoop van het sanitair en de tegels zal ik zelf voor zorgen. Materialen benodigd voor het aansluiten en tegelen graag door de vakman.

Badkamer laten renoveren

Wij hebben een woning gekocht in Emmen en daarvan willen wij de badkamer renoveren. De werkzaamheden zijn: 1. Toiletpot vervangen door Grohe hangend toiletset 2. Vervangen doucheset door Aquqvive regendoucheset 3. Monteren badkamerset The Collection 4. Monteren Cavallino designradiator 5. Monteren Aquavive 120 cm inloopdouchewand 6. Verwijderen badkuip en plaatsen lage douchebak 120 x 90 cm. Alle materialen kopen we in bij Praxis.

Volledige badkamerrenovatie

Wij willen een huis kopen. De badkamer moet opnieuw betegeld worden en er moet een douchecabine met douchebak geplaatst worden en een wasbak vervangen worden. De tegels, douchekabine, -bak en -armatuur en de wasbak worden door ons besteld en geleverd. Het betreft een badkamer beperkt vloeroppervlakte van 2,4m x 1,56m = 3,74 m2 . De leiding aansluiting van de douche moet mogelijk enkele centimeters verplaatst worden. De tegels moeten tot ca. 2 m hoogte. Ikzelf zal de bestaande tegels verwijderen. De toiletpot en stortbak wordt hergebruikt. De radiator zou ik door een designradiator willen vervangen die ikzelf lever. De bestaande tegels verwijder ikzelf.

Douche en toilet betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het betegelen van de wanden en vloeren in mijn badkamer van 2.38 x 1.85 meter en toiletruimte van 0.85 x 1.17 meter. In de badkamer wil ik een designradiator laten plaatsen en alle leidingen uit 1982 laten vervangen. In het toilet wil ik de staande wc pot laten vervangen voor een hangende pot. Eventueel wil ik in de badkamer nog een aansluiting laten maken voor een 2e toiletpot. Kunt u mijn aangeven wat deze werkzaamheden zullen gaan kosten? Het materiaal schaf ik zelf aan.

Toilet renoveren, muur afwerken en radiator plaatsen

Ik wil het toilet op begane grond renoveren, het gaat hierbij om de volgende werkzaamheden: - slopen en afvoeren oude stande toiletpot. - hangend toilet plaatsen met ingebouwd reservoir. - nieuw fonteintje. - betelen wanden tot plafond. - betegelen vloer. - afwerken met accessoires. - afmetingen toilet zijn: 85 x 115 x 200 centimeter. Opnieuw afwerken muur in hal. - stukadoren/afwerken muur - nieuwe structuur aanbrengen - afmetingen muur: 2.5 x 4 meter Nieuwe radiator - Aanbrengen nieuwe designradiator in hal. - verwijderen oude radiator

Badkamer verbouwen

Badkamer (ca 2 bij 3) in oud huis, moet vervangen worden. Houten ondervloer moet worden geseald tegen water. Plaatsing hoekbad, voorwand bad, hangend toilet, wastafel+kast, kranen, designradiator. Tegelen vloer en wand, vervanging plafondplaten (gipsplaat) met spotjes erin plus afzuiging. Vervanging raam met nieuw glas + rooster. Aansluitingen aanwezig, offerte graag zonder sanitair (toiletpot enz) voor de vegelijking.

Vervangen badkamer en toilet

Het gaat om twee klussen: - Vervangen toilet: toilet op begane grond. Slopen (tegels wand en vloer eraf, toiletpot en fonteintje weg), egaliseren wanden en vloer, plaatsen nieuwe wand- en vloertegels, plaatsen wandcloset en wasbakje. De indeling blijft gelijk. - Vervangen badkamer (+/- 2,24 x 2,97m). Slopen (tegels wand en vloer eraf, wasbak weg, toiletpot weg, bad weg, radiator weg). Egaliseren wanden en vloer. Plaatsen van: wand- en vloertegels, wandcloset, bad, douche, designradiator en badmeubel. De indeling blijft gelijk. Enige is dat de badkamer nu enkel een bad heeft, dit wordt misschien een bad én een aparte douche, de afvoer hiervan wijzigt dus deels. Alle sanitair schaffen we zelf aan. Graag eerste contact en offerte per mail. Eventueel a.s. vrijdag (1 maart) komen kijken.