Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor vloertegels leggen in de wc:

Vloertegels leggen in de wc

Er moeten in de wc vloertegels gelegd worden. De afmeting is 100 cm breed en 120 cm lang. Het toilet zal moeten worden verwijderd en daarna weer worden gemonteerd.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels leggen in de wc uit heel Nederland:

Vloertegels leggen op 2 balkons

We hebben 2 balkons met een mooie, betonnen vloer (mooi egaal) en hebben bij Praxis vloertegels gekocht. We willen graag dat iemand deze professioneel legt en voegt zodat we 2 mooie balkons hebben deze zomer. Het ene balkon is 3,19 m2 (1,12 x 2,85) en het andere balkon is 1,71 x 1,59 = 2,72 m2. We hebben wel de tegels (30 bij 30 cm) gekocht maar tegellijm (voor buiten en in ieder geval vochtbestendig) en voegmateriaal (of cement) graag meeleveren.

Vloertegels zetten

Nieuwe woning die opgeleverd gaat worden met een gladde strijkvloer. Hier willen wij 64 m2 aan tegels laten leggen. De te leggen tegels zijn 75x75 Tegels leveren we zelf aan.

Vloerverwarming aanleggen en vloertegels leggen

We willen vloerverwarming laten aanleggen en nieuwe tegels eroverheen laten leggen (hout look). Er liggen nu oude tegels vast geplakt, deze eventueel ook verwijderen en afvoeren. Afvoeren kunnen we eventueel zelf. Voor de vloerverwarming wil ik graag advies wat het geschiktst is. De totale oppervlakte is ongeveer 80 a 90 m2, ik wil alles gelijkvloers. Het gaat om de woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet en twee halletjes. Rond de zomer wil ik graag beginnen.

Vloertegels leggen

Leggen van vloertegels 30 x 30 cm in 1 ruimte van 33 m2, geschikte lijm aanwezig, evenals de tegels (roodbruin granieten natuursteentegels). Opdracht te realiseren in overleg maar wel voor 1 juli 2020, bij de offerteprijs graag btw specificeren. Nieuwe betonvloer is pas neergelegd en gevlinderd dus daar kan het zo opgelegd worden.

klussen in huis

Wij willen weer gebruik maken van jullie expertise. Er zijn wat punten die wij graag door jullie opgeknapt willen hebben. Is er een mogelijkheid dat jullie op zeer korte termijn bij ons langs kunnen komen voor een opname. Het gaat om de volgende punten: Onze badkamer is verbouwd, maar het aannemers bedrijf heeft de badkamer slecht afgewerkt en er is een kleine lekkage, die zij niet hebben kunnen verhelpen; Een douchedeur monteren; Douche wandbakken in de badkamer monteren; Badkamer kastje monteren; badkamer nisje bouwen; Enkele vloertegels verwijderen en opnieuw leggen; Wij willen een grote overkapping hebben voor 6 fietsen. Deze ruimte moet ook afgesloten zijn en er moeten twee deuren krijgen (hebben wij daar een vergunning voor nodig); Nieuwe deuren voor het hele huis monteren; haakjes maken voor alle ramen in onze woning en tevens alle raamscharnieren verhelpen; Een nieuwe voordeur; Nieuwe radiator voor in de wc op de begane grond; Kamer op zolder, bij oudste kind; nieuwe boiler installeren, muur betgelen en nieuwe wasbak monteren en nisje bouwen; jongste kind, kamer maken op zolder -Kamer deur en muur bouwen en muur isoleren (geluidsdicht maken) op zolder. Graag horen wij van jullie of jullie dit voor ons kunnen oppakken en wanneer jullie langs kunnen komen?

De gang en toilet voorzien van nieuwe tegels

Ik zoek een tegelzetter die 6 m2 aan wanden kan betegelen (over bestaande tegels heen) en 9 m2 aan vloertegels (over betonnen vloer) kan leggen. De benodigde tegels zijn aanwezig.

Badkamer herstellen

Ik heb lekkage gehad, nu heb ik de volgende klus: Doucheleiding verleggen, vloertegels bikken en leggen. Het gaat om een vloer van ongeveer 12 m2, deze er uit breken en nieuwe leggen. Tegels schaf ik zelf aan. Daarna moet het ligbad op z’n plek.

Badkamer vloertegels leggen

Ik wil graag vloertegels in de badkamer laten leggen (9m2). De afmeting van de tegels is 30x60cm, deze ga ik zelf aanschaffen.

Keramisch parketvloer realiseren

Wij krijgen 3 juni de sleutel van ons nieuwe huis, wij zouden graag hier een keramisch parket vloer in willen laten leggen. Het gaat om 50 m2, hal, woonkamer, keuken, bijkeuken. Doorgelegd. Nu ligt er een pvc vloer in, die gelijmd is, daaronder zit de originele betonnen vloer. Graag een offerte incl bouwmaterialen, excl vloertegels. Als een vloerverwarming voor de keuken en woonkamer een optie is, dan ook graag hier een prijs van.

Vloertegels leggen keuken

Ik wil graag 8 - 10 m2 vloertegels laten leggen in de keuken. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius