Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badwand vervangen:

Badwand vervangen

Demonteren van de huidige badwand en het bevestigen van de nieuwe.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badwand vervangen uit heel Nederland:

Sanitair plaatsen

Er dient een wastafel opgehangen te worden, sifon, afvoer en de kraan is aanwezig. Daarnaast wil ik een badwand vervangen door de wand Saniscpae Aquarius 135 x 75 cm.

Badkamer opknappen

Graag willen we onze badkamer laten opknappen. De badkamer is 2 x 2.40 meter en 2.24 meter hoog. De klus zal bestaan uit: - radiator vervangen (aankoop in overleg) - plafond schilderen - ontluchting maken in het plafond (ontluchtingsbuis boven het plafond is aanwezig, maar dichtgetimmerd) - voegen muur en vloer schoonmaken, opnieuw aanbrengen waar nodig - tegels muur en vloer schoonmaken - badwand plaatsen (aankoop in overleg) De badkamer heeft een schuine kant, die loopt van 2.24 naar 1.27 meter hoogte af.

Badkamer compleet renoveren

Ik wil dat er een aantal dingen gedaan worden door de vakman. Als eerst wil ik dat de badkamer gesloopt wordt. Vervangen van de huidige tegel vloer. Vervangen van de wandtegels. Badkuip vervangen met badwand. 2 waskommen en kranen plaatsen op nieuw werkblad van 170 cm breed. Installeren hangtoilet met inbouwreservoir. Vervangen radiator. De afmetingen van de badkamer is 173 x 310 cm. Leidingen/opstelling blijft hetzelfde.

Bad vervangen

Wij zoeken een vakman die voor ons ons oude bad kan verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij er een nieuw bad met een badwand laten plaatsen en laten afwerken. We zullen zelf het nieuwe bad met de badwand bestellen. We zoeken iemand die de klus in elk geval voor de kerst kan afronden. Graag ontvangen wij uw offerte. We stellen uw bezoek op prijs

Klusjes in de badkamer en WC

Ik wil graag wat klusjes laten doen in mijn badkamer/wc. Het gaat om het volgende: - Plaatsen van een glazen badwand op de rand van het bad; - Kitranden langs het bad en de badombouw vervangen (ongeveer 80 x 210 cm); - WC-pot vervangen (geen inbouw); - Staand wastafelmeubel inclusief erop rustende wastafel vervangen; - Spiegel ophangen boven wastafel; - Eventueel verlichting boven wastafel installeren; - 1 kapotte tegel repareren, indien mogelijk. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor de opdracht inclusief en exclusief het installeren van de verlichting.

Douchekraan vervangen

Wij hebben in onze badkamer een douchekolom tegen de badwand en deze lekt. Er zijn daardoor problemen met de CV en we kunnen de douchekolom niet meer gebruiken. Ik wil deze daarom helemaal laten afkoppelen en verwijderen. Daarna moet er dan een thermostatische badkraan, type opbouw, gemonteerd worden en een doucheset. Ik laat het hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. De kraan en doucheset zal ik zelf aanschaffen.

Bad door een douche vervangen

Ik wil ons bad met badwand laten vervangen door een inloopdouche met glazen douchewand.

Montagewerk in de badkamer

Ik wil een aantal zaken in mij Badkamer laten monteren: een badkamerradiator vervangen, een badwand monteren, 2 beugels ophangen en een regenboog douche ophangen.

Badkamer plaatsen

Per 1 juli krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en daar willen we (per 4 juli) de badkamer vervangen. We willen een bad douche combinatie laten plaatsen met badwand. Deze op de plek waar nu de douche zit. Dat betekent dat de afvoer en de watertoevoer op dezelfde plaats kunnen blijven. Het bad willen we graag betegeld. Daarnaast willen we een nieuw badkamermeubel plaatsen. Deze ook op dezelfde plaats als waar de oude nu zit. Verder willen we een designradiator plaatsen. Nu zit er een gewone radiator in en we willen de designradiator op dezelfde muur plaatsen maar meer naar boven. Dat betekent dat de leidingen moeten worden doorgetrokken voor de verwarming. Als laatste willen we een kast laten plaatsen waar mogelijk de verwarmingsbuizen door heen zouden kunnen lopen. De verwarmingsbuizen hoeven niet door de muur heen.

Badkamer opknappen

Het betref het opknappen van de badkamer. Er moeten een kunststof badwand worden gemonteerd (1,40m bij 1,40m) en deze bestaat uit twee delen. Daarnaast moet de thermosstraatkraan worden vervangen. We willen een badkamermeubel laten plaatsen, waarschijnlijk wordt het een met een wastafel en daaronder een kast. In de wastafel moet een kraan worden gemonteerd. In de berging moet de metalen gootsteencombinatie worden vervangen. Dus de oude moet worden verwijderd en de nieuwe (inclusief chiffon) moet worden geplaatst. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.