Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Amsterdam of directe omgeving.

15132 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamers en toiletten installeren en betegelen, badkamers verbouwen, renovatie van badkamer en toiletten, badkamer en wc ruimte renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer, toilet en keuken installeren, badkamer en toilet renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, sanitair plaatsen en betegelen van sanitaire ruimtes, badkamer verbouwen, badkamerrenovatie, badkamer en WC laten installeren, badkamer- en toiletverbouwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Amsterdam:

Bad vervangen door douchecabine

De badkoupt uit en douschkabinne in

Douchestang monteren

Ik heb een douchestang gekocht, in die stang zitten bochten. Ik vermoed dat er geboord moet worden. Ik wil graag een douchestang met bochten in de doucheruimte bevestigen. De wanden zin betegeld en daarboven zit er stucwerk. Betreft een nieuwbouwwoning.

Douchedeur en -wand installeren

Ik verhuur een appartement and de Oostelijke Handelskade in Amsterdam. Keurige Engels talige huurders, verstaan wel wat Nederlands. Ik koop nieuwe douche deur en wand voor ze, Sealskin Compact of 105. Het enige wat er moet gebeuren is dat de oude deuren worden weggehaald en de nieuwe worden geïnstalleerd, de douche bak is nog goed.

Complete renovatie van de douche

Wij willen de docuhe compleet renoveren. Het betreft een huurwoning.

Douchestang bevestigen in doucheruimte

Ik wil een douchestang met bochten in de douche ruimte laten bevestigen

Verbouwing van de badkamer

De badkamer is op de tweede verdieping. De afmetingen zijn 4 meter lang en 2 meter breed. De werkzaamheden zijn als volgt: •Gipsen muur, vloer en tegels slopen, eventueel dat ik delen van slopen zelf kan doen •Deur dichtmetselen •WC aanleggen, ook de afvoer naar beneden •Voor de rest standaard zaken zoals tegelen muren, vloer, leidingen, radiator plaatsen, bad meubel, elektra. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoop spoedig antwoord van u te vernemen.

Badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmetingen zijn 97 cm bij 200 cm. Het zwevende toilet zal ongeveer 20 cm naar links opgeschoven moeten worden, daarnaast komt de wastafel van 40 cm en dan een wandje van 10 cm breed met betegeling. Er moet een thermostaatkraan bij de douche geplaatst worden. De oude tegels van de wand dienen te worden verwijderd, de douchebak ook en een afvoergoot, langwerpig, geplaatst. De oude vloer tegeltjes moeten of worden verwijderd of er kan overheen betegeld worden. De elektra dient ongeveer 1,5 meter verplaatst te worden voor de verlichting boven de wastafel. Hierboven dient er een spiegel geplaatst te worden.

Toilet restylen

Ik heb op dit moment een staand toilet en er moet een zwevend toilet in komen. Daarna moeten de tegels opnieuw gelegd worden in het toilet en moet er een nieuw fontein geplaatst worden. Het toilet is ongeveer 1 bij 1,50 meter en 2,80 hoog.

Toilet duoblok vervangen

Ik heb bij Praxis een duoblok (Livenza) gezien. Ik kan deze zelf niet aanleggen. Graag een offerte voor het vervangen van mijn bestaande toiletblok.

Verbouwing van de badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is 3 bij 2 meter. Ik wil dat de badkamer wordt betegeld tot aan het plafond. De tegels hebben wij. Het bad moet ook geplaatst worden. Het bad hebben wij ook al thuis. Het toilet moet ook geplaatst worden. Toilet hadden wij ook al aangeschaft en dat is volgensm mij een zwevend toilet. Ook wil ik 2 wasmeubels opgehangen hebben.

Wastafel vervangen

Remove the old basin (single basin) and install the new basin with two drawers.

Ombouw van een ligbad/jacuzzi vervangen

Ik heb een ligbad waarvan de zijkant is betegeld (2 kanten). De tegels raken steeds los, omdat er beweging zit in de ombouw. Ik wil de tegels laten vervangen door een ombouw van kunststof (of iets dergelijks). Het ligbad is 5 hoekig.

Douchewand monteren

Montage van een douchewand in de badkamer.

Badkamer verbouwen

Badkamerverbouwing Maten: 2.09 meter x 1.05 meter. Douche, toilet, wastafel meubel met lades en spiegelkast.

Badkamers verbouwen

Binnenkort willen wij graag 2 badkamers in ons studentenhuis verbouwen. We wonen met 8 man en maken zeer vaak gebruik van onze huidige badkamers, maar de staat van beide is zeer slecht, verouderde tegels, schimmels etc. Het huis is heel oud en gedurende 30 jaar is er niks aan gedaan. We zouden heel graag weer 2 frisse, simpele badkamers willen hebben. We zijn erg benieuwd naar jullie mogelijkheden!

Badkamer schimmel verwijderen en grondig schoonmaken

Kleine badkamer (4 m2 denk ik) heeft schimmel op de tegels en langs rand plafond. We zouden heel graag de hele boel in een keer weer schoon en fris willen hebben.

Badkamer- en toiletverbouwing

Wij zijn opzoek naar een handige aannemer die onze simpele jaren 80 badkamer (L-vormig) + losse toilet ruimte in 2017 kan verbouwen en moderniseren. Totaaloppervlak is circa 6,5m2 incl toilet. Qua periode zijn we vrij flexibel. Het kan vanaf oktober. De woning ligt aan de rand van Amsterdam-Noord, bij 't IJ in de buurt. De badkamer is eenvoudig en we willen deze nu een upgrade geven met oog op toekomstig verhuur van de woning. Badkamer moet simpel blijven, maar wel strak modern en netjes. Werkzaamheden: - Verplaatsen/wegwerken van leidingen . Leidingen hoeven niet op een totaal andere paats te komen, maar lopen nu lelijk boven of onderaan de muur. Oogt erg druk. Graag de optie meenemen om dit in te frezen of te verplaatsen/vervangen. - Overtegelen en stucen van wanden (nieuwe tegels worden rond 30 x 60 cm) - Plaatsen van wastafelmeubel op zelfde locatie huidige wastafel - Plaatsen van een nieuwe douche op zelfde locatie huidige douche - gipswand plaatsen voor scheiding inloopdouche en een wasmachine (graag meenemen in offerte) - Plaatsen gipsplafond met spotjes (optioneel meenemen in offerte) - Vloer badkamer blijft liggen Toiletruimte: - Plaatsen nieuwe wandtegels en vloertegels - Plaatsen zwevend toilet - Plaatsen nieuw fonteintje Denk qua opzet en sanitair aan een budget badkamer met redelijk grote wandtegels. Wij gaan er vanuit dat er geen tegels gesloopt hoeven te worden. Alleen het oude sanitair. - Optioneel meenemen: installatie van een inbouw vaatwasser in de keuken (incl. Verbouwen keukenkastje). Ons doel is het realiseren van een nette, moderne en rustige badkamer + toiletruimte voor een eerlijk maar bescheiden budget. Wij zoeken daarom naar een ervaren partij die waar mogelijk efficiënt te werk kan gaan en hier wellicht wat winst kan behalen. Foto's van de huidige badkamer kan ik nasturen. Bij interesse zou het ook heel fijn zijn als we een afspraak kunnen inplannen om de badkamer en mogelijkheden na te lopen. Dit zou kunnen op woensdag of don

Badkameronderhoud - en aanpassing

Oud ligbad demonteren, vervolgens beschadigde wand stuken, luchtventilator plaatsen, en tot slot nieuwe ligbad plaatsen

Badkamer renoveren

Badkamer verbouwen. Nu bad en wastafel. In plaats van het bad een douche. In plaats van de wastafel een mooi meubel. Naast de douche, ruimte voor wasmachine en droger. Tegels op de vloer. Liefst waterafstotende betonlook afwerking. Mooie designradiator. Ruimte 2.60 bij 1.80 m ongeveer. Minus een hoek.

Badkamerlekkage laten opsporen

Laminaatvloer bij de badkamer deur komt omhoog. Graag ontvang ik een offerte uitsluitend om de lekkage op te sporen, geen verder werkzaamheden nodig.

Badkamer opknappen

Ik wil een complete renovatie in het hele huis maar ik wil eerst kijken voor de badkamer van 1,80 bij 1,80. Er moet een nieuw toilet, douchecabine, wasmeubel. Tegels moeten ook nieuw zijn en het moet een inbouwtoilet zijn. Ook moeten er eventueel leidingen verplaatst worden.

Badkamer verbouwen

Wij willen graag de badkamer verbouwen. De oppervlakte is maar 2.5 m2, en op dit moment is het in oude staat. Er moet een schouw/ventilatieschacht en een betonnen douche vloer worden afgebroken. Wij willen een hele simpele, moderne, maar praktische douche, wastafel en toilet op deze kleine oppervlakte terug.

Douchewand laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van een douchewand van 120 cm breed op de vloer en aan 1 zijde tegen de muur met een muur u-profiel en afdekprofiel. Er is een ingebouwde 'drempel' waar de douchewand op geplaatst moet worden. Graag e-mail contact in plaats van telefonisch contact.

Behoorlijk verouderd badkamer renoveren

Mijn badkamer is behoorlijk verouderd en onhandig ingedeeld. Ik wil graag mijn meubel vervangen en verplaatsen en een inloopdouche met één glazen wand. Mijn radiator kan gezien de kleine ruimte wat mij betreft verwijderd worden. Wel heb ik last (typisch Amsterdam) van een ongelijke vloer en verouderde tegels. Graag zou ik willen weten wat het kost om mijn badkamer opnieuw te laten tegelen en de douche te installeren / gelijk trekken. De meubels installeren kan ik zelf - leidingen verleggen niet.

Badkamer opknappen

Ik wil de badkamer laten renoveren, bij de douche moet er een wand komen, en daarbij komt een nieuwe douche set. Ik heb een aparte wc, daar wil ik een inbouw wc laten zetten en dan nog een kleine wasbak. Ook zal er betegeld moeten worden.