Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Amsterdam of directe omgeving.

16679 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, badkamer plaatsen en binnenwanden aanbrengen, voor een woongebouw - leveren en monteren douchedeuren, badkamerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Amsterdam:

Nieuw ligbad plaatsen

Er moet eerst een oud ligbad worden gesloopt en dan moet er een nieuwe geplaatst worden.

Toilet verbouwen

Ik wil de toilet verbouwen. Ongeveer 1 bij 1 m2. Graag incl slopen van oude materialen, fontein, pot, tegels. En plaatsen nieuwe tegels, wandtoilet en fontein. Graag offerte arbeidskosten excl materialen. Alle elementen komen weer op de zelfde plek terecht.

Badkamer verbouwen

Mijn badkamer (1,5 x 1,8 meter) bestaat momenteel uit een douche en toilet, beide verouderd. Het toilet wil ik verplaatst naar een andere ruimte dus de riolering moet worden verplaatst (kruipruimte aanwezig) verder wil ik in de badkamer een badkuip en mooie wastafel. De badkuip wil ik aan de achterwand (zie foto).

Badkamer verbouwen

Zoek iemand voor het slopen van de oude badkamer en plaatsen van een nieuwe badkamer, sleutels krijgen we 24 aug, dan zsm starten. In overleg bad + douche + wastafel + meubel plaatsen. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Douchecabine monteren

Ik wil een douchecabine laten installeren, 90 x 90cm. De badkamer is leeg dus kan direct op de tegels worden geinstalleerd. De cabine heb ik zelf al gekocht.

Nieuw ligbad plaatsen

Er moet eerst een oud ligbad worden gesloopt en dan moet er een nieuwe geplaatst worden.

Verbouwing badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen. Deze is 2.27m bij 1.78m. Momenteel voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Dit willen wij vervangen door douche tegen nieuw muurtje 90cm x 15cm met nisjes (douchebak 80×120 of 140 of inloop) met schuifdeur. En toilet (80 breed), wastafel (40x120cm) en handdoek radiator. Aansluitingen in basis op zelfde plek. Kleine verplaatsingen op basis van te kiezen sanitair. We zouden zelf sloopwerk kunnen verrichten. Wij hebben nog geen sanitair uitgekozen en zouden graag offerte met en zonder sanitair (basis tot medium uitvoering) en tegels ontvangen. Optie tot vloerverwarming verwerken in offerte.

Staand wastafelmeubel met twee kranen installeren

Ik wil een wastafel laten installeren (100 (b) x 40 cm (d), 2 kranen, op een kast op poten (niet aan de wand). Link van het materiaal in de bijlage. De huidige wastafel staat er nog, deze dient u nog wel te verwijderen en af te voeren. Mocht u foto's willen zien, kan u mij benaderen.

Wc verbouwen

Ik wil mijn staande toiletpot vervangen door een hangend toilet. Vloer en muren met grote tegels betegelen en wasbak vervangen afmeting 90 bij 1 m 20.

Badkamer verplaatsen/aanleggen

Graag zou ik advies willen inwinnen of het mogelijk is om mijn badkamer te verplaatsen of te verbouwen. Op dit moment heb ik een aparte douche en WC. Ik zou willen overleggen of het mogelijk is om hier één ruimte van te maken, of de badkamer naar de gang te verplaatsen (en dan de WC te laten). De bovenburen hebben de badkamer ook verplaatst naar de gang. Ik zou dat ook willen, maar op die plek in mijn huis zit de meterkast en een inbouwkast. Ik kan foto's sturen van de gang waar de badkamer zou moeten komen, en van de oude badkamer. Ik heb de bouwtekeningen bijgevoegd. Bij voorbaat dank!

Oude badkamer vernieuwen

Vernieuwen van kleine badkamer 2 m2 (2x1.17), granito vloer mag blijven, nieuwe wandtegels, leidingen wegwerken in muur, nieuwe wastafel en toilet. De wanden zijn gipsplaten. Verdere staat onbekend.

Badkamer renovatie

Zelf slopen wij de huidige badkamer (1e verdieping) en voeren het puin zelf af. Wij willen graag een nieuwe badkamer (2,00 meter x 3,00 meter ) laten maken. Mijn man en mijn vader helpen mee, zijn zelf bekwame klussers. De badkamer is in open verbinding met de slaapkamer (alleen een laag gestuct muurtje wat blijft staan) en heeft dus alleen 3 wanden (en de vloer) die glad afgewerkt moeten worden en opnieuw betegeld. (Momenteel zit er vocht onder de huidige tegels dus vandaar dat alles eruit moet en oorzaak opgespoord en hersteld). Daarna moet er een nieuwe douche en wastafel in.

Douchewand plaatsen in badkamer

Ik wil een douchewand laten plaatsen in de badkamer. Het gaat om de Kabana walk in 120cm +inklapdeel 30 cm. Het moet vastgezet worden op de bestaande tegels. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Badkamer en wc verbouwen

Ik wil mijn badkamer en wc vernieuwen. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden (ook de buizen), en daarna wil ik een nieuwe douchedeur (het is nu een inloopdouche met een gordijn), en nieuwe badkamermeubels. De badkamer is 2,20 x 1,80 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Inloop douche

Ik wil graag van een bestaande douche een inloop douche laten maken. De douchebak moet verwijderd worden (hoeft niet afgevoerd te worden). Het tegelwerk is er grotendeels al.

Badkamer renoveren

Dit berichtje stuur ik omdat ik graag jullie hulp wil vragen bij het repareren / vernieuwen van wat dingen in onze badkamer. Het plafond heeft wat schade van vocht (verflaag laat los), mogelijk omdat de ventilatie in de badkamer niet afdoende is. Daarnaast moeten de wandtegels in de douche vervangen worden en willen we graag een douchecabine en een nieuwe douchedeur laten plaatsen. De badkamer is 1,75 x 1,90 meter. Ik zou het zeer op prijs stellen als u mij even kunt contacteren.

Douchecabine en wastafel plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine en een wastafel laten plaatsen, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Het toilet laten verbouwen

Ik wil graag het toilet laten verbouwen. Vloer 1,5 m2, achterwand 2.7 m2, zijwanden 7.2 m2 aan nieuwe tegels in totaal. Daarnaast een vrijhangend toilet en een nieuw fonteintje. De huidige meubels mogen door de vakman verwijderd worden.

Een badkamer renoveren

Ik zoek een specialist die mijn badkamer kan renoveren. De badkamer is 280 bij 200 cm groot. Er moet een toilet in geplaatst worden, douche, bad, wastafel en nieuwe tegels.

Badkamer budgetvriendelijk vernieuwen

Dit betreft een (oud) huurhuis. Badkamer is 1.95 x 1.45. 2 meter hoog. Ligbad moet eruit. Daarvoor in de plaats komt een douche. Wastafel verplaatsen, onderkast en spiegelkast plaatsen. Radiator vervangen. Wand en vloertegels. Of andere (goedkopere) mogelijkheid. Mogelijkheden in overleg.

Quooker Fusion Square chroom Pro3 aansluiten

Quooker Fusion Square chroom Pro3 aansluiten op plek van huidige warm/koud water kraan.

Verbouwen badkamer

Aanleg bad, wasmachine, vervangen toilet en plaatsen 2e toilet, dakraam eventueel. Appartement ligt op de 3e verdieping (met lift).

Badkamer verbouwen

Compleet nieuwe badkamer van 115x250cm. We hebben een klein budget. Wij denken aan inloopdouche met muurtje tussen toilet en douche. Alle tegels eruit (kunnen we zelf doen) en alles vervangen.

Installeren Quooker 5- in -1

Quooker Flex RVS met COMBI+ boiler en CUBE reservoir 5-in-1 kokend water kraan + de rozet en energieverdeler.

Een kleine badkamer renoveren

Badkamer moet in zijn totaal gerenoveerd worden. Badkamer is 2 m2. Douche, wc, badkamer meubel, nieuwe tegels, leidingen, indien mogelijk verlaagd plafond voor spotjes en verwarming.