Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer volledig vernieuwen:

Badkamer volledig vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van 350 x 240 cm volledig laten vernieuwen. Al het sanitair en tegelwerk moet eruit. Daarna wil ik de ruimte opnieuw laten betegelen. Ik wil er eventueel een bad in laten plaatsen, als dat qua indeling mogelijk is. Verder is er nu een staand toilet en een wastafel. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte voor alle materialen en uw werkzaamheden. Ik zoek bij voorkeur een vakman die hiermee nog dit jaar kan starten.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer volledig vernieuwen uit heel Nederland:

Betonlook stuken over wandtegels

Wij hebben 2 jaar geleden in onze nieuwbouw woning een badkamer en wc volledig laten betegelen. Nu hebben wij spijt van de witte wad tegels en zouden wij deze graag over willen laten stucen in betonlook. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 218 x 105 cm laten verbouwen. De tegels moeten worden vervangen, net als de douche en waarschijnlijk ook de granito vloer, die lijkt te lekken. De verwarming moet vernieuwd worden evenals de douche kraan, de douchekop en de was tafel. Het plafond moet gestuukt worden en indien mogelijk moet er een afvoerkanaal worden aangelegd naar de schoorsteen voor de ventilatie. Nu is er een gat in het plafond en ventileert de badkamer via de zolder. Ik wil liever een aansluiting naar buiten. Ik wil de klus volgend jaar pas laten uitvoeren, in onderling overleg. Ik wil eerst een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang graag advies en een gedetailleerde offerte.

Grind- of terrazzovloer aanbrengen

Voor ons nieuwe huis in Leiderdorp zijn wij nu de badkamer aan het inrichten. Het is een 2 onder 1 kap jaren ‘20 huis (1926), we hebben het (zo goed als) volledig gestript en morgen begint de aannemer. Zij zullen zo’n 5 weken bezig zijn, waaronder het maken van een volledige badkamer. Deze blijft overigens op dezelfde plaats! Er wordt een nieuwe betonvloer aangelegd incl vloerverwarming. We hadden een grote wens voor een lichte terrazzo vloer, echter wordt dit ons van veel kanten afgeraden (bijv ivm scheuren). Graag komen we daarom in contact met de specialist! Het is een ruimte van 2. 35x3. 35. Rechts van de ingang komt een glazen douchewand en inbouwdouche, dan een toilet en tegen de schuine achterwand een vrijstaand bad, en tegen de linkerwand aan het wastafelmeubel. Heel graag zouden wij meer horen over de mogelijkheden en kosten.

Badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn badkamer helemaal renoveren. De klant wil de tegels laten vervangen, een WC plaatsen en een bad laten plaatsten. De klant heeft al de benodigdheden al aangeschaft, Toch lijkt het mij verstandig om eerst contact op te nemen met de klant om dat te bevestigen.

Verbouwing van een jaren dertig woning

Wij zitten in het aankooptraject van een woning uit 1934 waar het een en ander verbouwd/gerenoveerd dient te worden. We willen graag een globale prijsindicatie krijgen voor de volgende zaken: - Verwarmingssysteem (evt. volledig vernieuwen) - Isolatie (dak, muren, evt. vloer) - Verschillende vertrekken tot een geheel maken zodat er een woonkeuken gerealiseerd kan worden (muren slopen, plafond gelijk maken/ophogen) - Gang en toilet opknappen - Eerste verdieping: badkamer in een andere kamer plaatsen, rest van de kamers opknappen - Zolder opknappen Uw globale indicatie is voor ons op dit moment voldoende. De woning staat op Funda en is al leeg momenteel. Op een later moment kunnen we dan uitgebreid met u inventariseren voor het opmaken van een gedetailleerde offerte.

Badkamer volledig vernieuwen

Wij willen de oude badkamer van 250 x 200 cm in onze woning gaan vernieuwen. We willen al het tegelwerk nieuw. Verder willen we het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet en het bad laten verwijderen. Er moeten dan 2 wandjes worden gemaakt, zodat er een inbouwdouche ontstaat. Ook willen we een nieuw plafond met een goed afzuigsysteem. Verder moet er een wastafelmeubel worden geplaatst, een nieuwe radiator en een douchedeur. We zullen genoemde materialen zelf bestellen. We zoeken een vakman die de hele klus kan uitvoeren, zowel het slopen als het betegelen en plaatsen van al het sanitair. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Badkamer volledig verbouwen

Wij willen onze badkamer van ongeveer 3 x 3 meter volledig laten verbouwen. Al het tegelwerk en sanitair moet worden verwijderd. Daarna willen we nieuwe wand- en vloertegels, een bad, douche, wastafel, radiator en badkamerkast. Wij zoeken een ervaren vakman die vanaf maart of april kan starten en de klus ook zonder onderbreking zal afmaken. We willen een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en onze wensen te bespreken. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte. Levering van de materialen is in overleg.

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen onze badkamer volledig renoveren. Er moet ook een muurtje worden doorgebroken tussen het toilet en de badkamer, omdat we het toilet bij de badkamer willen betrekken. Onze badkamer is ongeveer 2 bij 2 meter (inclusief toilet). De badkamer en het toilet zijn op dit moment in zeer verouderde staat. We zouden de renovatie graag in januari (of eventueel eerder) willen realiseren. Er zal ook een afzuigsysteem in de badkamer moeten worden aangesloten i.v.m. schimmelvorming en we willen de wasmachine er ook in kwijt. Een optie van hoe de badkamer er uit zou moeten komen te zien vindt u in de bijlage.

Kleine badkamer volledig verbouwen

Ik heb een heel kleine en oude badkamer die ik graag wil laten vernieuwen. Ik wil de badkamer daarbij zo praktisch mogelijk laten indelen. Ik wil daarom eerst een afspraak maken met een vakman om de ruimte hier te laten beoordelen. Ik laat mij graag adviseren en wil ook een een schets of ontwerp laten maken. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Uitbouwen van '30-er jaren woning

Wij hebben een benedenwoning uit 1938 zonder achterom wat beschermd stadgezicht gaat worden. Hier zouden wij graag een uitbouw willen realiseren van 4 meter diep en 5.80 meter breed. In de uitbouw zal de keuken gaan komen en hiervoor dienen de voorbereidingen getroffen te worden. Er zal ook een lichtstraat of koepel geplaatst moeten worden. Verder zal de oude indeling volledig omgegooid gaan worden en moet er een nieuwe badkamer geplaatst worden, de meterkast verplaatst en de oude leidingen die nu over de wanden lopen ingefreesd. De uitbouw mag nu nog vergunningsvrij geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius