Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toiletpot vervangen door een verhoogd model:

Toiletpot vervangen door een verhoogd model

Wij willen ons staande toilet laten vervangen door een verhoogd staand toilet. Ons toilet heeft een afvoer aan de achterzijde via de wand. Ik ontvang graag uw offerte. Daarin mag u een aparte post opnemen voor de levering van de pot.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletpot vervangen door een verhoogd model uit heel Nederland:

Staande toiletpot vervangen

Graag willen wij ons toilet beneden laten vervangen. Het is een staand toilet en dit blijft ook zo. De prijsopgaven graag mailen incl verwijderen oude toiletpot: Bedankt!

Toiletpot plaatsen

Wegens niet goed functioneren moet de toiletpot worden weggehaald en vervangen door een nieuw gekochte toiletpot. Uitvoering graag zo spoedig mogelijk, omdat nu niet goed gebruik kan worden gemaakt van het toilet.

WC met onderafvoer plaatsen

Wij willen onze oude toiletpot graag laten vervangen door een hydra duoblok. Er is een onder aansluiting. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de vervanging.

Nieuw duoblok plaatsen

Ik heb een oude toiletpot met waterreservoir aan de muur. Ik wil dat laten vervangen door een nieuw duoblok dat nu voor €114,00 bij Gamma in de aanbieding is. Ik heb nu een vlakspoel model en wil graag een diepspoel model. Ik heb een toilet met een onderaansluiting. Ik laat de nieuwe pot graag ophalen en de oude ook afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Werk in badkamer en toilet

Ik wil mijn kranen van de wastafel en bad vervangen door Gamma kranen en de gasgeiser afkoppelen, koof weghalen en een nieuw ventiel in afzuigsysteem. Toiletpot en het fonteintje vervangen door Gamma duo toiletblok en een nieuw ventiel in het afzuigsysteem plaatsen. De tegels hoeven nog niet vervangen te worden. Ik heb namelijk een bepaald budget en wil weten hoeveel ik kwijt ben voor de eerste twee klussen.

Vervangen van bestaand toilet

Op de eerste verdieping van een woning de toiletpot met stortbak vervangen door een nieuwe (inclusief materiaal). Het is een seniorentoilet (hoog).

Toiletpot duoblok vervangen

Er is een nieuw duoblok van GAMMA geplaatst. De vorige montage is echter niet volledig correct afgerond. De boel moet nog vastgezet worden en misschien iets verplaatst worden omdat hij wat dicht op de wasbak staat.

Hangend toilet vernieuwen

Ik heb een hangend toilet met bedieningspaneel. Dit wil ik graag vernieuwd hebben (zowel toiletpot als het bedieningspaneel). Het reservoir hoeft niet vervangen te worden. De materialen schaf ik bij Gamma aan. Kunt u op korte termijn even komen kijken? De uitvoering mag over een paar maanden zijn.

Oude toiletpot, waterreservoir en fonteintje vervangen

Ons oude staande toilet (VO) functioneert niet goed meer en ik wil het gaan vervangen. Ik koop een nieuw staand toilet met waterreservoir en met een bijpassend fonteintje. Ik wil die hier laten plaatsen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Toiletpot vervangen

Ik wil een oude wc pot laten vervangen voor een nieuwe simpele.

Partners

Partners van Casius