Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Amstelveen of directe omgeving.

2478 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer installeren/betegelen, installatiewerk in de badkamer en keuken, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer verbouwen en uitbreiden, badkamer en toilet verbouwen, badkamer volledig renoveren, badkamer verbouwen, badkamer vervangen, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toilet plaatsen in nieuwbouw, badkamer volledig verbouwen en opknappen, badkamer en WC-ruimte vernieuwen, nieuwe badkamer en WC-ruimte installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Amstelveen:

Douchecabine vervangen en badkamermeubel plaatsen

Wij willen de oude douchecabine vervangen en we willen weten wat de mogelijkheden voor onze badkamer zijn. Tevens moet er een badkamermeubel met wastafel, kraan en spiegelkast geplaatst worden. Wij willen graag dat u meedenkt en samen tot de beste oplossing voor onze kleine badkamer komen.

Hangend toilet plaatsen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een hangend toilet. Op dit moment heb ik een normaal toilet, die ik wil vervangen voor een hangend toilet.

Badkamermeubel installeren

Ik wil een badkamermeubel laten installeren. Vervolgens moet er een spiegel met verlichting, een wasbak met onderkast hangend en een kolomkast.

Badkamer verbouwing

De badkamer moet voor de helft betegeld worden, de tegels hebben we zelf al aangeschaft. De nieuwe tegelvloer kan over de oude heen. De oppervlakte betreft 2,5 bij 3 meter ongeveer. We hebben ook een nieuwe douchecabine die geplaatst moet worden. Tevens moeten de leidingen bij de douche ingefreesd worden. En er moet ook een nieuwe radiator geplaatst worden, die we ook al in bezit hebben. Oude materiaal afvoeren. Materiaal hebben we dus zelf behalve lijm e.d.

Bidet en toilet repareren of vervangen

Er moet een bidet gerepareerd of vervangen moet worden, en ik wil een toiletpot vernieuwen of een nieuw hangtoilet laten plaatsen. Eventueel moet er ook leidingwerk aangepast worden.

Oude douchecabine verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand in de buurt om de oude douchecabine te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. Graag ontvang ik offertes om er achter te komen welke kosten kan ik verwachten. Ik wil een douchecabine van 90 bij 200 cm.

Badkamermeubels plaatsen en aansluiten

Ik wil in de badkamer 1 kolomkast ophangen (ongeveer 170 hoog), 1 spiegel ophangen en een lamp aansluiten op lichtpunt, 1 badkamermeubel/wasbak ophangen (80 cm breed) met kraan en sifon aansluiten op afvoer. Hierbij de wasbak afkitten met witte kit. Ook van muur afhalen/verwijderen van een oude kast, badkamermeubel/wasbak en spiegel. Optioneel het meenemen en afstorten van de oude meubels/spiegel/kast. Er moet niet betegeld worden.

Badkamer renovatie

Het huidige ligbad zullen wij zelf gaan verwijderen. Hierna dient de vakman ene douchebak te installeren en de afvoer aan te sluiten. Verder zal hij ook een inbouw thermostaatkraan moeten plaatsen. Daarna zullen wij zelf de inloopdouche afwerken.

Dubbele drukplaat WC herstellen

De drukplaat van het toilet werkt niet goed. Als je hem indrukt werkt het niet waardoor het toilet niet door kan spoelen.

Douche en toilet vervangen

Op dit moment is er een douchebak met kunststof schuifdeurtjes aanwezig. Dit dient te worden verwijderd en te worden vervangen door een douchecabine met douchebak inclusief kranen. De hoekopstelling is 90 bij 90 cm groot. Daarnaast moet de toiletpot worden vervangen door een nieuwe pot met een laaghangend reservoir. Als laatste dient de kookplaat in de keuken te worden vervangen. De nieuwe plaat heeft dezelfde afmeting als de oude plaat.

Douchedeur en douchewand monteren

Montage van een douchedeur (100 cm x 200 cm) in een nis in de badkamer. En montage van een douchewand (120 cm x 200 cm) plus afkitten in de doucheruimte. Beide producten zijn van Sealskin Get Wet, serie I AM. Zie bijgaande folder. Ik heb ook beide montagehandleidingen toegevoegd.

Shower installation

I bought a shower rail and I'd like to replace the old shower in the bathroom. It requires drilling new holes to install it. I would also like to install a new soap holder and that requires extra drilling too.

Badkamer vernieuwen

Bestaande badkamer 1.95 meter breed bij 2.55 meter lang vernieuwen. Bad en aparte douche, wastafels en toilet verwijderen (ook tegels verwijderen). Daarvoor in de plaats een inloopdouche, wastafel en toilet en tegels plaatsen. Inclusief het afvoeren van oude materialen.

Douchedeur in frame monteren

Wij hebben een douchedeur en -wand (hoek-opstelling) van Bruynzeel en nu is onlangs de deur spontaan in 1000 stukjes ontploft. Inmiddels hebben we gelukkig een nieuwe deur gekregen maar die moet in het bestaande frame worden gemonteerd. Zelf kunnen wij dat niet dus daar zoeken wij iemand voor. Op maandag 27 november wordt de deur geleverd. We horen graag welke vakman er tijd heeft voor de montage en wat de kosten daarvoor zijn.

Douchecabine en douchebak plaatsen

Ik zou graag hulp willen bij het volgende: - Plaatsen nieuwe douchecabine en bak; - Verwijderen van de oude cabine en bak (kraan kan gewoon blijven); - Vooraf adviseren welke afmetingen alsook hoogte bak er nodig is. In plaats van een ronde bak willen we een rechthoekige bak.

Badkamer volledig vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van 350 x 240 cm volledig laten vernieuwen. Al het sanitair en tegelwerk moet eruit. Daarna wil ik de ruimte opnieuw laten betegelen. Ik wil er eventueel een bad in laten plaatsen, als dat qua indeling mogelijk is. Verder is er nu een staand toilet en een wastafel. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte voor alle materialen en uw werkzaamheden. Ik zoek bij voorkeur een vakman die hiermee nog dit jaar kan starten.

Toiletpot vervangen door een verhoogd model

Wij willen ons staande toilet laten vervangen door een verhoogd staand toilet. Ons toilet heeft een afvoer aan de achterzijde via de wand. Ik ontvang graag uw offerte. Daarin mag u een aparte post opnemen voor de levering van de pot.

Diverse klussen in de toiletruimte en badkamer

We hebben vorige week de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. We willen daar een nieuw toilet en fonteintje laten plaatsen in de toiletruimte. Ook willen we een badkuip in de badkamer. We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te laten bekijken en alles te laten inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Douchecabine plaatsen

Ik heb in mijn badkamer een douchebak met daarop een wand en een deur die aan vervanging toe zijn. Ik heb inmiddels bij Praxis een nieuwe wand en deur besteld en laat die na levering graag plaatsen. De oude wil ik laten verwijderen en afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Douchedeur en wand plaatsen

Ik wil een glazen swingdeur met glazen zijwand (serie I Am) van Gamma laten plaatsen in de badkamer.

Badkamermeubel Fiesta plaatsen

Het gaat om plaatsing van het door Praxis geleverde badkamermeubel Fiësta), wastafel en aansluiting van wastafelkraan (warm- en koud water) en de waterafvoer plus elektriciteit. De oude afvoer moet verwijdert worden. Er moet wel rekening met de afvoer gehouden worden. Graag demontage oude aansluitingen (voornamelijk de wastafel).

Douchecabine plaatsen

Het plaatsen van een douche-cabine

Badgreep monteren

Betreft het plaatsen van een badgreep bij het bad in verband met slecht in en uit kunnen stappen. De wanden zijn betegeld en het liefst in de voegen boren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lekkage badkuip verhelpen

Graag wil ik een offerte opvragen voor een klus in de badkamer. Er zit vochtigheidsplekken aan de aangrenzende muren van de badkamer. Er is reeds een loodgieter langsgeweest en die constateerde dat het bad niet stabiel is en dus wegzakt en de kitranden daardoor losscheuren. Het volgende moet gebeuren om de lekkage te verhelpen: - het bad en de daarbij vastzittende wandtegels verwijderen, - juiste ondersteuning onderin het bad zetten met een stabiele aluminium hoeklijn waarop de badrand kan rusten, - waterdicht afwerken met band en pasta, - bad terugplaatsen en kitten, - opnieuw betegelen vd muur/ muren.

Nieuwe badkamer installeren

Installeren van bad, douche + cabine + badkamermeubel + hangend toilet op dezelfde aansluitingen als oude badkamer. Alleen normaal toilet wordt hangend toilet. Ook het opnieuw tegelen van de wanden en vloer. Badkamer is normaal formaat.