Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor invalidentoilet maken in een zorginstelling:

Invalidentoilet maken in een zorginstelling

Wij willen een bestaande toilet laten ombouwen/aanpassen naar een invalide toilet met steunen. Na akkoord offerte mag dit zo spoedig mogelijk uitgevoerd worden. De vakman mag de offerte opmaken inclusief al het materiaal. Alvast ontzettend bedankt voor de moeite.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor invalidentoilet maken in een zorginstelling uit heel Nederland:

Invalidentoilet in een buurthuis maken

Wij willen een voormalige opslagruimte op de begane grond laten verbouwen tot een invalidentoilet. De ruimte is 240 x 150 cm. De toegangsdeur met de juiste breedtemaat is al geplaatst. Er is in de ruimte een watertoevoerpunt, alleen vermoedelijk niet op de juiste plaats. Verder moet alles gebeuren: nieuw tegelwerk, verlichting, elektriciteit, het sanitair specifiek geschikt voor gehandicapten. Ik zou graag een uitgebreide offerte ontvangen, die ik kan indienen bij een mogelijke subsidiegever.

Invalidentoilet in een buurthuis maken

In een voormalig schoolpand zijn wij, een soort buurthuis, gevestigd. Een van de toiletten willen we verbouwen tot invalidentoilet. Dit moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Invalidentoilet maken

Een normaal toilet op een normale plaats vervangen door een invalidentoilet.

Invalidentoilet maken

Het normale toilet willen wij graag aanpassen naar een invalide toilet. De ruimte is 1.95 meter lang, 2.20 meter breed en 2.61 meter hoog. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met een vakman te bespreken.

Invalidentoilet maken

Ik ben bezig met het ombouwen van een garderobe naar een invalidentoilet (oppervlakte 6,25 m2). Op dit moment ligt er nog tapijt op de vloer. Graag wil ik dit tapijt laten verwijderen en daarvoor in de plaats tegels laten leggen. De tegels zijn zelf al aangeschaft.

Invalidentoilet maken in een buurthuis

Wij willen een invalidentoilet laten maken in ons buurthuis. Dit wordt/is een ontmoetingsplaats voor de buurt/wijkbewoners. Het is een voormalig buurthuis dat nu door ons wordt gehuurd. Het is een pand van de gemeente Rotterdam. Er zijn nu meerdere toiletten. Een van deze toiletten willen wij laten verbouwen tot een invaliden toilet.