Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor kwartronde douchewand plaatsen:

Kwartronde douchewand plaatsen

Kwartronde douchewand 90 x 90 cm radius 55 plaatsen op reeds aanwezige en werkende kwartronde douchebak. Zowel materialen als het voorwerk in overleg. Ik sta open voor een mooie aanbieding.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kwartronde douchewand plaatsen uit heel Nederland:

Douchecabine en douchebak monteren

Ik wil graag een kwartronde opbouw douchebak en douchecabine laten monteren, Sealskin getest. Ik heb nu een inloopdouche met lijngoot. De tegels zijn in orde, maar de inloopdouche met lijngoot bevalt niet. Graag ontvang ik een offerte, inclusief demontage en afvoer van de huidige glazen douchewand.

Kwartronde douchewand plaatsen

De douche heeft een doucheopstelling met een granieten dorpel. Graag zou ik voor hier de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een douchecabine. Echter is de ruimte niet praktisch daar er een raam dicht bij de douche zit. Dit raam zou ik graag willen behouden. Is het mogelijk dat ik een afspraak maak met de vakman om de mogelijkheden samen te bespreken?

Douchewand plaatsen

Plaatsen van een kwartronde douchewand. De douchebak is reeds geïnstalleerd. Betreft een douchebak van 100 bij 100 cm.

Kwartronde douchewand vervangen

Ik wil graag een kwartronde douchewand laten vervangen. Zie boven. Wand te koop bij Gamma.

Installatieklussen in de badkamer

Een nieuwe douchebak en wand plaatsen. Wij hebben deze onderdelen nog niet aangeschaft, deze gaan we t.z.t. zelf aanschaffen. Er zit op dit moment al een douchewand en deze moet eventueel ook verwijderd worden. De douchewand die er nu zit, zit in de hoek en is kwartrond. Met twee korten delen vanaf de muur en een kwartronde deur ertussen, zonder bak. Wij willen graag wel een douchebak teruggeplaatst worden en vierkante ( 90 x 90 cm) wanden. Deze komt wel in dezelfde hoek, er hoeft dus geen leidingwerk aangepast te worden.

Offerte voor diverse klussen in een woning

Ik wil als bewindvoerder van mijn gehandicapte broer een offerte aanvragen voor een aantal klussen in zijn woning. Die offerte heb ik nodig om voor te kunnen leggen aan de kantonrechter, zodat deze voor deze uitgaven groen licht kan geven. Ik wil in de woning 3 gordijnen laten ophangen van het type 'in between'. De rails hangen er al. Verder wil ik er de bestaande douchewand met deur laten vervangen door een 'get wet by Sealskin' kwartronde 90 x 90 cm douchecabine. Als laatste wil ik een badkamermeubel laten vervangen door een zelfde exemplaar dat Gamma nog in het assortiment heeft. Alle materialen zal ik zelf inkopen bij Gamma. Ik ontvang graag een offerte voor de montage en voor het verwijderen en afvoeren van de oude materialen. Deze procedure neemt altijd even tijd in beslag, het duurt wel enkele maanden voordat de klus kan worden uitgevoerd.

Douchebak vervangen

Ik wil mijn huidige kwartronde douchebak met douchewand graag laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet er een vierkante douchebak zonder wand worden geplaatst. Ik heb al het benodigde materiaal hier al staan en ontvang graag een offerte voor deze klus.

Montage in badkamer en renovatie van een toiletruimte

De badkamer van mijn moeder is onlangs gerenoveerd. Wij willen er nog een designradiator laten aansluiten. Verder moet er nog een kwartronde douchebak met daarop een douchewand worden geplaatst. De materialen hiervoor zijn al aanwezig. Daarnaast willen wij een toiletruimte in haar woning geheel laten renoveren. Wij willen ter plaatse even overleggen of er nieuw tegelwerk over het bestaande tegelwerk kan worden geplaatst. Er moet een nieuwe toilet en fonteintje worden geplaatst. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Kwartronde douchewand laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een douchewand te laten monteren. Een kwartrond cabine van 90x90 cm.

AquaVive douchewand Java plaatsen

Plaatsen van een kwartronde douchecabine, bijv. model AquaVive douchewand JAVA kwart rond, 190 x 90 cm. Verwijderen + afvoeren oude douchecabine, inclusief douchebak. Aansluiten warm + koud water leiding (bestaande mengkraan) + afvoer in de nieuwe douchecabine. De ruimte moet nog worden gemeten en en de materialen moeten nog besteld worden. Badkamer op 1e etage.