Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Alkmaar of directe omgeving.

1746 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Alkmaar:

Installeren van complete badkamer en toilet

Het installeren van een complete badkamer en het installeren van een compleet toilet

Badkamermeubel monteren

Ik wil dat mijn oude spiegelkast met verlichting, wastafel, kraan en ondermeubel worden vervangen met nieuwe materialen. Het afvoeren wordt door ons verzorgd.

Renovatie van toiletgroepen

Op de 1e etage van ons gebouw zijn twee toiletgroepen die gerenoveerd moeten worden. Deze bestaan uit een herentoiletgroep (6 toiletten, 5 urnoirs, 4 wasbakken) van 25 m2 en een damestoiletgroep (4 toiletten, 2 wasbakken) van 15 m2. De bedoeling is dat het herentoilet wordt verkleind (maximaal 2 toiletten en 2 urinoirs en 1 wasbak) en idem het damestoilet (maximaal 3 toiletten en 1 wasbak). Betekent nieuw sanitair + opnieuw betegelen + nieuwe afscheidingen tussen toiletten/urinoirs. De verkleining van het herentoilet moet een schoonmaakhok opleveren. Dit is in de huidige situatie ook zo, maar moet beter ingericht worden en ruimer. Bijgevoegd een tekening. Het betreft de ruimtes 500A en 500B. Ik vraag een gedetailleerde offerte, maar het mag ook een globale indicatie zijn als u mee details voor een offerte nodig heeft.

Nieuwe WC laten plaatsen

Ik zou graag mijn oude wc pot laten weghalen en een nieuwe laten plaatsen. De leidingen hoeven niet vervangen te worden, omdat het nieuwe toilet staand moet blijven.

Badkamer vernieuwen

In onze nieuwe woning willen wij graag de badkamer laten vernieuwen. De ruimte is 2.80 bij 1.86 meter en de oude badkamer verwijderen wij zelf en voeren het puin hier voor af. De indeling blijft hetzelfde en de wanden en de vloer moeten worden betegeld. Verder komt er een toilet, een douche met douche wand en een wastafel. Het separate toilet beneden dient ook te worden vernieuwd. De ruimte van 1.37 bij 1.40 meter zullen wij zelf leeg halen. De wanden en vloer moeten worden betegeld en een zwevend toilet geplaatst.

Van kastruimte een inloopdouche maken

Van kastruimte een inloopdouche maken (wateraansluiting al aanwezig). Afmeting ruimte: 1.30 m x 1.30 m. * Huidige deuropening dicht maken * 1 wand voorzien van deuropening incl deur (geen draagmuur) * 1 wand gedeeltelijk openbreken en afwerken (geen draagmuur) * Betegelde inloopdouche maken Bijgevoegd een plattegrond met de huidige situatie (Voor) en de gewenste situatie (Na). In afwachting van uw reactie.

Lekkage bij kitrand verhelpen

Ik heb last van lekkage. Ik denk dat het gaat om de kitranden van de douche. Ik wil er graag even een expert naar laten kijken.

Douchewand inclusief douchebak plaatsen

Ik wil graag een douchewand van 90 x 90 x 200 cm, inclusief douchebak en sifon plaatsen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2.30 bij 3.00 meter. In de badkamer moet komen douche, toilet, vrijstaand bad en badmeubel. Wanden 22 m2. Vloer 6/7 m2 betegelen met 60 x 60 cm tegels en 30 x 60 tegels. Badkamer is compleet met kranen en afvoer e.d. aangeschaft. (Sanidirect, ongeveer €5000). De woning komt uit 2003. Verwachte werkzaamheden: Tegelen wanden en vloer (grote tegels). Douche - Plaatsen wand inloopdouche - Installeren douche/kraan - Installeren doucheput (inloop) - Verleggen waterleiding 2 meter in wand - Verleggen afvoer 1.5 meter in vloer Bad - Plaatsen vrijstaand ei bad - Afvoer zit op juiste plek - Verleggen waterleiding in wand 0.75 meter - Installeren kraan (vanuit de wand) WC - Vervangen opbouw hangtoilet (compleet) Meubels - Ophangen spiegel - Ophangen wasmeubel (2 lades en wasbak) - Aansluiten kraan en wasbak (in meubel) - Verleggen waterleiding in wand 0.75 meter Graag verwijderen huidige badkamer apart offreren en aangeven wanneer je tijd hebt om te beginnen (vanaf midden oktober 2017).

Wasbak en fonteintje monteren

Ik wil in het toilet een fonteintje laten monteren en een wasbak in de badkamer plus kraan. Tevens de afvoeren en leidingen aansluiten. Graag ontvang ik een indicatie kosten.

Badkamer tegels verven

Ik wil graag de tegels van de badkamer laten verven. Het is een kleine ruimte van circa 100 x 250 cm. De tegels zitten tot aan het plafond. En de tegels van het toilet, dat is 100 x 80 cm en ook tot aan het plafond betegeld. Ik heb nog geen verf gekocht. Ik weet niet welke verf en hoeveel ik moet kopen.

Badkamer geheel verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is ca 2 bij 2,50. In de badkamer wil ik een douche, toilet en wastafelmeubel. Muur infrezen tbv bestaande badleiding omleiden om als doucheleiding te gebruiken en oude douche leiding ontkoppelen. De wanden en vloer betegelen met 30 bij 60 tegels. En schuine kap kunststof beplaten.

Montage thermostaatkraan

In mijn doucheruimte moet een thermostaatkraan gemonteerd worden. Daartoe moeten de warm en koudwaterleidingen verlegd worden. Deze komen nu verticaal uit de muur op een afstand van 7-8 cm uit de hoek, zie bijgevoegde foto. Thermostaat kraan, gekocht bij de Praxis Heerhugowaard, heb ik reeds in huis. De verlenging voor de warm en koudwaterleidingen heb ik niet liggen.

Douchebak vervangen

Mijn bestaande kunststof douchebak heeft een scheur en moet vervangen worden. De douchebak is ongeveer 1 meter bij 1,20 meter.

Nieuw zwevend toilet plaatsen

Toilet vervangen door zwevend toilet incl. het plaatsen en tegelwerk met eenvoudige witte tegels van 15 cm.

Bestaande badkamer renoveren

Ik wil mijn bestaande badkamer van 2 x 3 meter laten renoveren. Ik wil nieuwe vloer- en wandtegels, een wandtoilet, een douche, een badkamermeubel, en een nieuw plafond. Ook de afvoer van de bestaande badkamer moet worden verzorgd. Ik wil deze klus voor augustus laten verzorgen.

Badkamer verbouwen

Betreft het verbouwen van de badkamer. Deze is ongeveer 3 x 2 meter groot, de vloer en wanden betegelen, wandcloset, badkamermeubel en douche plaatsen. Badkuip reeds verwijderd, de rest verwijderen en afvoeren. Het devies is praktisch, geen luxe. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil een badkamer verbouwen van 2 x 3.50 meter. Verwijderen van tegels van de wand en de vloer, opnieuw tegelen (vloer en wand), ook wil ik graag een nieuwe wasbak. Ik wil ook graag een nieuw doucheaansluiting, een wasmachine aansluiting en een douchestang. Wellicht wil ik een Terrazzovloer in plaat van betegeling.

Moderniseren van het toilet

Ik wil mijn toiletruimte graag laten moderniseren. Hangend toilet monteren en tegelwerk uitvoeren, ongeveer 7 m2. Ik koop het materiaal zelf. Ik heb nu een staand toilet.

Badkamer tegelen en afmonteren

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen en monteren. Het gaat om ongeveer 52 m2. De tegels zijn 60x60 cm. Het monteren betreft een whirlpool bad, douche, badmeubel en toilet. Ik hoor graag van u.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Afmeting 3.40 x 5.30 meter. Een hoekdouche met glazen wanden. Betegelen standaard tegels. Hoogte 2.44 meter. Toilet plaatsen met afvoer naar beneden. Aansluiten kranen en dergelijke bevestigen, inclusief een handdoek radiator. Nieuwe vloer in verband met af laten lopen water naar drain. Vloerverwarming.

Badkamer en toiletruimte beneden verbouwen

Wij hebben lekkage vanuit de badkamer. Deze moet verholpen worden en we willen van de gelegenheid gebruik maken om de badkamer te laten vernieuwen. Er moet een muur worden doorgetrokken en waarschijnlijk een voorzetwandje geplaatst. De vloer moet waarschijnlijk opengebroken worden om bij de oude leidingen te kunnen en/of nieuwe leidingen te plaatsen. Daarna moet de vloer weer dicht en opnieuw betegeld. We willen de wanden tot bovenaan toe laten betegelen. Verder moet er een bad met douche worden geplaatst, een zwevend toilet, een nieuwe radiator en een dubbele wastafel met kastje eronder. Ook moet er mechanische afzuiging worden geinstalleerd en een stopcontact zou ook wel fijn zijn. De afmetingen van de badkamer worden met doorgetrokken muurtje 359,5 x 185,5 Aan de voorkant is de muur 1. 39 m hoog en dan begint een stukje schuine wand. De rest van de badkamer is 2. 40 hoog. Het verhelpen van de lekkage moet apart geoffreerd worden voor de opstalverzekering. Verder willen we beneden in de toiletruimte een zwevend toilet laten plaatsen.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 1.97 bij ongeveer 1.97 meter. De deur gaat naar buiten open. Er zit halverwege de badkamer een muur van twee tegels breed. De ene helft is toilet en andere helft is douche. Ik wil de muur eruit en de toilet een kleine halve meter gedraaid (dus de riolering moet verplaatst worden). In de linkerhoek wil ik wasmachine en droger op elkaar plaatsen (in de slaapkamer ernaast zit er in dezelfde hoek, een punt om het water weg te laten stromen. Op te zoeken op Funda op adres voor de situatie. Ik heb een klein budget. En ik wil op deze manier weten wat het kost.

Badkamerrenovatie

Graag uw offerte voor de renovatie van de badkamer. De badkamer is 2.5 x 2 meter. Toilet, badmeubel en bad montage. Tegels van 60 bij 30 cm.

Regendouche exclusief kraan monteren

Het betreft het plaatsen van een regendouche. De thermostaatkraan is al gemonteerd.