Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Alkmaar of directe omgeving.

1884 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, twee badkamers installeren, douche en toilet plaatsen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en WC installeren en betegelen, vervangen sanitair badkamer, stucen en tegelen, badkamer verbouwen, badkamer in nieuwbouwwoning, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, x2O badkamer Installeren, kleine badkamer renoveren, badkamer verbouwen, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Alkmaar:

Bad- en douchewand plaatsen

U heeft een douchewand op bad te koop van Bruynzeel hoogte 150 cm en breedte 120 cm. Als uw klusservice deze plaatst, wat gaat dit kosten? Wacht uw berichtje af.

Badkamer renoveren

Een bordes met één trede en een zit-gedeelte van 120 x 90 x 44 cm. Gebogen randen van buigzaam Wedi-plaat. Exclusief afwerking. Er is een bestaand bordes van tong, die zou moeten afgebroken worden, 120 x 120 cm en hol van binnen. Gaarne aparte prijs indicatie voor het bouwen en het afbreken.

Place a bathtub

I need to put a tub in a recently renovated bathroom. The bathtub is about 80 bij 202 cm.

Impact swingdeur met zijwand plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die een Impact swingdeur inclusief zijwand kan plaatsen in mijn badkamer. Daarnaast ben ik vergeten hier de passende bak bij te kopen. De bak dient door de vakman meegenomen te worden. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn ongeveer 7m2 in een L-vorm. Momenteel hebben we een douche, bad en toilet. We willen dat het bad verwijderd word en dat er een nieuwe douch en toilet geplaatst word. Het puin dient afgevoerd te worden.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen, de cabine is al gekocht. Alleen nog plaatsen. Optioneel is voorwerk (oude cabine verwijderen) en afvoeren, wat wordt dan de meerprijs?

Glazen douchewanden monteren

Er moet een glazen douchewand en een glazen douchedeur worden geplaatst, merk: Get Wet by Sealskin I AM (gekocht bij Praxis). Wanden van de badkamer zijn al betegeld en de vloer van de badkamer ook.

Kwartronde douchewand plaatsen

Kwartronde douchewand 90 x 90 cm radius 55 plaatsen op reeds aanwezige en werkende kwartronde douchebak. Zowel materialen als het voorwerk in overleg. Ik sta open voor een mooie aanbieding.

Kwartronde douchecabine installeren

Ik wil een kwartronde douchecabine laten plaatsen met bak. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude douche. Hoeveel kost mij dat?

Duoblok toilet installeren

Toilet (Plieger duoblok compact) aansluiten op riolering en waterleiding. Ik kan indien gewenst oude toilet verwijderen en voer oude toilet zelf af. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamerrenovatie

Ik wil de badkamer graag laten renoveren. De badkamer is 2.03 bij 2.09 meter. We willen een wastafelmeubel met een spiegel of spiegelkast, een waterbesparend toilet, een radiator en het liefst een klein hoekbad of een smal bad waarin je ook kan douchen met een thermostaatkraan. Verder moet alles opnieuw betegeld worden. De badkamer zit midden tussen 2 slaapkamers in en is schimmelgevoelig. Er is 1 afzuiging, ik weet niet of dat in combinatie met de radiator (die er nu nog niet is) voldoende helpt om de schimmel weg te houden. Wij houden van simpel, praktisch en comfortabel, dus niet super de luxe en peperduur. Het is voor een gezin. De wasmachine gaat uit de badkamer en naar zolder, dus daar hoeft geen rekening mee gehouden te worden.

Installeren van complete badkamer en toilet

Het installeren van een complete badkamer en het installeren van een compleet toilet

Badkamermeubel monteren

Ik wil dat mijn oude spiegelkast met verlichting, wastafel, kraan en ondermeubel worden vervangen met nieuwe materialen. Het afvoeren wordt door ons verzorgd.

Renovatie van toiletgroepen

Op de 1e etage van ons gebouw zijn twee toiletgroepen die gerenoveerd moeten worden. Deze bestaan uit een herentoiletgroep (6 toiletten, 5 urnoirs, 4 wasbakken) van 25 m2 en een damestoiletgroep (4 toiletten, 2 wasbakken) van 15 m2. De bedoeling is dat het herentoilet wordt verkleind (maximaal 2 toiletten en 2 urinoirs en 1 wasbak) en idem het damestoilet (maximaal 3 toiletten en 1 wasbak). Betekent nieuw sanitair + opnieuw betegelen + nieuwe afscheidingen tussen toiletten/urinoirs. De verkleining van het herentoilet moet een schoonmaakhok opleveren. Dit is in de huidige situatie ook zo, maar moet beter ingericht worden en ruimer. Bijgevoegd een tekening. Het betreft de ruimtes 500A en 500B. Ik vraag een gedetailleerde offerte, maar het mag ook een globale indicatie zijn als u mee details voor een offerte nodig heeft.

Nieuwe WC laten plaatsen

Ik zou graag mijn oude wc pot laten weghalen en een nieuwe laten plaatsen. De leidingen hoeven niet vervangen te worden, omdat het nieuwe toilet staand moet blijven.

Badkamer vernieuwen

In onze nieuwe woning willen wij graag de badkamer laten vernieuwen. De ruimte is 2.80 bij 1.86 meter en de oude badkamer verwijderen wij zelf en voeren het puin hier voor af. De indeling blijft hetzelfde en de wanden en de vloer moeten worden betegeld. Verder komt er een toilet, een douche met douche wand en een wastafel. Het separate toilet beneden dient ook te worden vernieuwd. De ruimte van 1.37 bij 1.40 meter zullen wij zelf leeg halen. De wanden en vloer moeten worden betegeld en een zwevend toilet geplaatst.

Van kastruimte een inloopdouche maken

Van kastruimte een inloopdouche maken (wateraansluiting al aanwezig). Afmeting ruimte: 1.30 m x 1.30 m. * Huidige deuropening dicht maken * 1 wand voorzien van deuropening incl deur (geen draagmuur) * 1 wand gedeeltelijk openbreken en afwerken (geen draagmuur) * Betegelde inloopdouche maken Bijgevoegd een plattegrond met de huidige situatie (Voor) en de gewenste situatie (Na). In afwachting van uw reactie.

Lekkage bij kitrand verhelpen

Ik heb last van lekkage. Ik denk dat het gaat om de kitranden van de douche. Ik wil er graag even een expert naar laten kijken.

Douchewand inclusief douchebak plaatsen

Ik wil graag een douchewand van 90 x 90 x 200 cm, inclusief douchebak en sifon plaatsen.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2.30 bij 3.00 meter. In de badkamer moet komen douche, toilet, vrijstaand bad en badmeubel. Wanden 22 m2. Vloer 6/7 m2 betegelen met 60 x 60 cm tegels en 30 x 60 tegels. Badkamer is compleet met kranen en afvoer e.d. aangeschaft. (Sanidirect, ongeveer €5000). De woning komt uit 2003. Verwachte werkzaamheden: Tegelen wanden en vloer (grote tegels). Douche - Plaatsen wand inloopdouche - Installeren douche/kraan - Installeren doucheput (inloop) - Verleggen waterleiding 2 meter in wand - Verleggen afvoer 1.5 meter in vloer Bad - Plaatsen vrijstaand ei bad - Afvoer zit op juiste plek - Verleggen waterleiding in wand 0.75 meter - Installeren kraan (vanuit de wand) WC - Vervangen opbouw hangtoilet (compleet) Meubels - Ophangen spiegel - Ophangen wasmeubel (2 lades en wasbak) - Aansluiten kraan en wasbak (in meubel) - Verleggen waterleiding in wand 0.75 meter Graag verwijderen huidige badkamer apart offreren en aangeven wanneer je tijd hebt om te beginnen (vanaf midden oktober 2017).

Wasbak en fonteintje monteren

Ik wil in het toilet een fonteintje laten monteren en een wasbak in de badkamer plus kraan. Tevens de afvoeren en leidingen aansluiten. Graag ontvang ik een indicatie kosten.

Badkamer tegels verven

Ik wil graag de tegels van de badkamer laten verven. Het is een kleine ruimte van circa 100 x 250 cm. De tegels zitten tot aan het plafond. En de tegels van het toilet, dat is 100 x 80 cm en ook tot aan het plafond betegeld. Ik heb nog geen verf gekocht. Ik weet niet welke verf en hoeveel ik moet kopen.

Badkamer geheel verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is ca 2 bij 2,50. In de badkamer wil ik een douche, toilet en wastafelmeubel. Muur infrezen tbv bestaande badleiding omleiden om als doucheleiding te gebruiken en oude douche leiding ontkoppelen. De wanden en vloer betegelen met 30 bij 60 tegels. En schuine kap kunststof beplaten.

Montage thermostaatkraan

In mijn doucheruimte moet een thermostaatkraan gemonteerd worden. Daartoe moeten de warm en koudwaterleidingen verlegd worden. Deze komen nu verticaal uit de muur op een afstand van 7-8 cm uit de hoek, zie bijgevoegde foto. Thermostaat kraan, gekocht bij de Praxis Heerhugowaard, heb ik reeds in huis. De verlenging voor de warm en koudwaterleidingen heb ik niet liggen.

Douchebak vervangen

Mijn bestaande kunststof douchebak heeft een scheur en moet vervangen worden. De douchebak is ongeveer 1 meter bij 1,20 meter.