Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Noord-Holland.

5906 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, badkamer plaatsen en binnenwanden aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Noord-Holland:

zondag 5 juli 2020

Voegwerk vervangen in badkamer

Het voegwerk in mijn badkamer is hier en daar poreus waardoor vocht doorslaat. Het stuk tegelwerk dat poreus is is ongeveer 1.90 bij 3 m.
zaterdag 4 juli 2020

Renovatie badkamer en toilet beneden

wij willen graag de badkamer renoveren, oude badkamer is gedateerd maar nog wel netjes,alles komt op dezelfde plek terug met wat kleine aanpassingen. Wel is er een nieuwe dakkapel geplaatst. Tevens moet het toilet beneden opnieuw betegeld worden en een nieuw toilet geplaatst Badkamer is ongeveer 8 m2. Laat graag alles uit handen geven.
donderdag 2 juli 2020

Nieuwe badkamer realiseren

Badkamer is 2,50x1,70m Plaatsen van een hangende toilet, nieuwe douchecabine, wastafel, verwarming, en een kast nieuwe vloer en wandtegels. Eventueel een vloerverwarming, en een verlaagde plafond. Plaatje 1 is formaat plaatje 3 is met hangend toilet (ruimte voor water reservoir staat niet op tekening)
donderdag 2 juli 2020

Doucheset monteren

Oude doucheset verwijderen en nieuwe monteren.
donderdag 2 juli 2020

Nieuw ligbad plaatsen

Er moet eerst een oud ligbad worden gesloopt en dan moet er een nieuwe geplaatst worden.
donderdag 2 juli 2020

Toilet verbouwen

Ik wil de toilet verbouwen. Ongeveer 1 bij 1 m2. Graag incl slopen van oude materialen, fontein, pot, tegels. En plaatsen nieuwe tegels, wandtoilet en fontein. Graag offerte arbeidskosten excl materialen. Alle elementen komen weer op de zelfde plek terecht.
woensdag 1 juli 2020

Badkamer slopen, afvoeren en vernieuwen

Huidige badkamer (1e verdieping) heeft origineel nog een granieten vloer met daarop tegelvloer en wandtegels in cement. Badkamer is door vorige eigenaar 20 cm vergroot (ten koste van de hal) over een lengte van circa 1,75 meter (inclusief de deur) voor het kunnen plaatsen van een bad. Muurtje is dus verplaatst, maar dit is ondeugdelijk gedaan. Wij willen nu de complete badkamer inclusief granieten vloer en verplaatst wandje compleet laten slopen en afvoeren. Alles nieuw opbouwen, en betegelen. De draai-richting (naar binnen) van badkamerdeur willen we ook veranderen. Huidig deurkozijn omdraaien en aanpassen of kozijn vernieuwen. In de nieuwe badkamer willen we een inloopdouche (op plek van het huidige bad) en wastafelmeubel. Zie tekening. Verdere afmetingen Badkamer zijn: 2,75 meter lang x 1,37 meter breed bij het bad en 1,15 meter breed bij de wastafel. Plafond is verlaagd, is nu 2,30 meter hoog en moet ook vernieuwd worden. We willen graag zelf de tegels, douchewand, badmeubel, etc. kopen maar wel in overleg met de vakman.
woensdag 1 juli 2020

Badkamer verbouwen

Mijn badkamer (1,5 x 1,8 meter) bestaat momenteel uit een douche en toilet, beide verouderd. Het toilet wil ik verplaatst naar een andere ruimte dus de riolering moet worden verplaatst (kruipruimte aanwezig) verder wil ik in de badkamer een badkuip en mooie wastafel. De badkuip wil ik aan de achterwand (zie foto).
dinsdag 30 juni 2020

Badkamer verbouwen

Zoek iemand voor het slopen van de oude badkamer en plaatsen van een nieuwe badkamer, sleutels krijgen we 24 aug, dan zsm starten. In overleg bad + douche + wastafel + meubel plaatsen. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen
dinsdag 30 juni 2020

Vervangen douchecabine en vervangen wastafelmeubel

We willen graag onze huidige douchecabine en wastafelmeubel laten vervangen. Deze blijven op dezelfde plek dus de aansluitingen zijn er al. Wij zijn opzoek naar een partij die de huidige partij ook kan verwijderen en afvoeren, de nieuwe elementen zijn al aangeschaft.
maandag 29 juni 2020

Douchecabine monteren

Ik wil een douchecabine laten installeren, 90 x 90cm. De badkamer is leeg dus kan direct op de tegels worden geinstalleerd. De cabine heb ik zelf al gekocht.
donderdag 25 juni 2020

Badkamer renoveren

Badkamer vergroten (ruimte is reeds gerealiseerd). Nieuwe beteugeling vloer,wanden en nieuw sanitair (waaronder instapbad), Inloop douche etc.
woensdag 24 juni 2020

Douchecabine vervangen voor inloopdouche

Ik heb een badkamer waar ik de douchecabine wil vervangen voor een inloopdouche, ook zou ik graag een tweede toilet willen toevoegen. Indien ruimte ook een ligbad.
woensdag 24 juni 2020

Nieuw ligbad plaatsen

Er moet eerst een oud ligbad worden gesloopt en dan moet er een nieuwe geplaatst worden.
dinsdag 23 juni 2020

Verbouwing badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen. Deze is 2.27m bij 1.78m. Momenteel voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Dit willen wij vervangen door douche tegen nieuw muurtje 90cm x 15cm met nisjes (douchebak 80×120 of 140 of inloop) met schuifdeur. En toilet (80 breed), wastafel (40x120cm) en handdoek radiator. Aansluitingen in basis op zelfde plek. Kleine verplaatsingen op basis van te kiezen sanitair. We zouden zelf sloopwerk kunnen verrichten. Wij hebben nog geen sanitair uitgekozen en zouden graag offerte met en zonder sanitair (basis tot medium uitvoering) en tegels ontvangen. Optie tot vloerverwarming verwerken in offerte.
dinsdag 23 juni 2020

Staand wastafelmeubel met twee kranen installeren

Ik wil een wastafel laten installeren (100 (b) x 40 cm (d), 2 kranen, op een kast op poten (niet aan de wand). Link van het materiaal in de bijlage. De huidige wastafel staat er nog, deze dient u nog wel te verwijderen en af te voeren. Mocht u foto's willen zien, kan u mij benaderen.
maandag 22 juni 2020

Douche ruimte bekleden met renoDeco platen

Ik wil mijn douche ruimte renoveren en douche bak , het gaat om een douche bak van nl. 88x 84 (vreemde maat) . Deze huidige douche bak bestaat uit een opstaande muurtje (Rand) van ongeveer 20 cm en is betegeld . De wanden zou ik willen laten bekleden met RenoDeco als mogelijk en douche shuifdeuren laten plaatsen ,wat zou dit kosten en wanneer zou het kunnen ??
maandag 22 juni 2020

Wc verbouwen

Ik wil mijn staande toiletpot vervangen door een hangend toilet. Vloer en muren met grote tegels betegelen en wasbak vervangen afmeting 90 bij 1 m 20.
vrijdag 19 juni 2020

Badkamer verplaatsen/aanleggen

Graag zou ik advies willen inwinnen of het mogelijk is om mijn badkamer te verplaatsen of te verbouwen. Op dit moment heb ik een aparte douche en WC. Ik zou willen overleggen of het mogelijk is om hier één ruimte van te maken, of de badkamer naar de gang te verplaatsen (en dan de WC te laten). De bovenburen hebben de badkamer ook verplaatst naar de gang. Ik zou dat ook willen, maar op die plek in mijn huis zit de meterkast en een inbouwkast. Ik kan foto's sturen van de gang waar de badkamer zou moeten komen, en van de oude badkamer. Ik heb de bouwtekeningen bijgevoegd. Bij voorbaat dank!
vrijdag 19 juni 2020

Oude badkamer vernieuwen

Vernieuwen van kleine badkamer 2 m2 (2x1.17), granito vloer mag blijven, nieuwe wandtegels, leidingen wegwerken in muur, nieuwe wastafel en toilet. De wanden zijn gipsplaten. Verdere staat onbekend.
vrijdag 19 juni 2020

Badkamer renovatie

We want to enlarge our toilet area. Move the sink, brick up a wall to create a larger room.
vrijdag 19 juni 2020

Badkamer renovatie

Zelf slopen wij de huidige badkamer (1e verdieping) en voeren het puin zelf af. Wij willen graag een nieuwe badkamer (2,00 meter x 3,00 meter ) laten maken. Mijn man en mijn vader helpen mee, zijn zelf bekwame klussers. De badkamer is in open verbinding met de slaapkamer (alleen een laag gestuct muurtje wat blijft staan) en heeft dus alleen 3 wanden (en de vloer) die glad afgewerkt moeten worden en opnieuw betegeld. (Momenteel zit er vocht onder de huidige tegels dus vandaar dat alles eruit moet en oorzaak opgespoord en hersteld). Daarna moet er een nieuwe douche en wastafel in.
donderdag 18 juni 2020

Douchewand plaatsen in badkamer

Ik wil een douchewand laten plaatsen in de badkamer. Het gaat om de Kabana walk in 120cm +inklapdeel 30 cm. Het moet vastgezet worden op de bestaande tegels. Het gaat om een nieuwbouwwoning.
donderdag 18 juni 2020

Badkamer en wc verbouwen

Ik wil mijn badkamer en wc vernieuwen. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden (ook de buizen), en daarna wil ik een nieuwe douchedeur (het is nu een inloopdouche met een gordijn), en nieuwe badkamermeubels. De badkamer is 2,20 x 1,80 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 17 juni 2020

Inloop douche

Ik wil graag van een bestaande douche een inloop douche laten maken. De douchebak moet verwijderd worden (hoeft niet afgevoerd te worden). Het tegelwerk is er grotendeels al.

Partners

Partners van Casius