Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Noord-Holland.

5710 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, badkamer uitbreiden, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Noord-Holland:

vrijdag 23 februari 2018

Montage van een douchecabine

Ik ben van plan een douchecabine bij de GAMMA te kopen, hem thuis te laten leveren en liefst door een GAMMA-monteur te laten plaatsen. Op dit moment kijk ik naar de volgende modellen: B598609, B516188, B286474, B516189. Graag hoor ik of u de montage-service voor deze producten aanbiedt. Zo niet voor welke producten dan wel en/of kunt u een externe monteur aanraden? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet,
vrijdag 23 februari 2018

Bad vervangen en wat tegelwerk

Ons bad is versleten, beugels aanbrengen en wat tegelwerk
vrijdag 23 februari 2018

Gedateerde badkamer vernieuwen

Wij hebben een jaren 80 huis gekocht, met een gedateerde badkamer. De indeling dient anders te worden en tevens een hele andere betegeling. Het is een langwerpige badkamer 1. 80 bij 3 m. Wie o wie kan ons helpen?
donderdag 22 februari 2018

Toiletpot plaatsen

Ik wil een nieuwe toiletpot in de badkamer plaatsen. Ik heb nu een staand toilet met onder afvoer. Wij moeten hiervoor in de plaats ook een staand toilet plaatsen.
woensdag 21 februari 2018

Toilet renoveren

De muur waaraan ons zwevend toilet is bevestigd moet gerenoveerd worden. Er zit een grote barst in. Wij willen graag dat het toilet eruitgehaald wordt, het oppervlak van 1 m2 van de muur waar de barst in de tegels zit opnieuw wordt gelegd, en vervolgens het toilet opnieuw geplaatst wordt met kit.
dinsdag 20 februari 2018

Duoblok toilet installeren

Toilet (Plieger duoblok compact) aansluiten op riolering en waterleiding. Ik kan indien gewenst oude toilet verwijderen en voer oude toilet zelf af. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 20 februari 2018

Reparatie/vervanging inbouw stortbak

Stortbak wc lekt vaak iets, niet altijd maar ik kan er niet bij. Is ingebouwd en kan paneel niet los krijgen (onbekend merk).
maandag 19 februari 2018

Toilet vervangen en riolering in orde brengen

Ik wil een wc pot vervangen en het eerste stuk vanaf de wc moet gefreesd worden. Het is zwaar verkalkt. De pot zit zelfs in de specie vast. Mevrouw mag door de situatie zelfs geen wc papier meer gebruiken van de nood-loodgieter tot het opgelost is.
zondag 18 februari 2018

AquaVive regendoucheset Rachel monteren

Monteren Aquavive regendouche set Rachel (stang met regendouchekrop en handdouche). Er zit al een een nieuwe thermostaat kraan, alleen de douche slang moet eraf gehaald worden en de nieuwe erop aangesloten.
zondag 18 februari 2018

Badkamer en toilet opknappen

In mijn badkamer (douchekop en inloop douche plaatsen) toilet (toiletpot en tegels plaatsen). In de badkamer wil ik een douchekop en inloopdouche laten plaatsen en in het toilet een staande toiletpot en tegels. Er hoeft geen leidingwerk verricht te worden. Het toilet is ongeveer 1 bij 1.50 meter en 2.50 meter hoog.
vrijdag 16 februari 2018

Vervangen douchecabine en douche

We hebben een nieuwe douchecabine gekocht (90-90 cm) van Aquavive; omdat de oude niet meer mooi is. We willen de douchebak (waar je op staat) niet vervangen; We hebben ook een nieuwe regendouchesysteem (Lois) gekocht, de kraan hoeft niet te worden vervangen. Graag corresponderen via e-mail. Eventueel willen wij een offerte met het vervangen van de bak.
vrijdag 16 februari 2018

Glazen douchewand, deur en accesoires plaatsen

Graag wil ik de douchewand en -deur plaatsen, wc rol houder, handsteunen, handdoek haakje, zeepbakje monteren in de badkamer. In het aparte toilet ook wc-rol houder, handsteunen en handdoek haakje monteren. Er moet niet betegeld worden.
vrijdag 16 februari 2018

Bathroom renovation

1. Fix new L shape shower. Before placing remove the existing glass bricks please. 2. Install new shower system 3. Move the toilet from existing position to corner (water supply is already there in new location) 4. Install new small radiator in bathroom
donderdag 15 februari 2018

Douchecabine laten installeren

Ik wil een nieuw aangekochte douchecabine laten installeren en wat tegels (circa 1 m2) vervangen. Montage materialen aanschaffen in overleg met de vakman.
donderdag 15 februari 2018

Toilet, fonteintje en wastafelkraan vervangen

1. Vervangen van het huidige toilet door een Duoblok Sphinx 280 AO. 2. Vervangen van het fonteintje (Sphinx 280), kraan en afvoerpijp. 3. Vervangen de wastafelmengkraan door een Grohe Eurosmart.
woensdag 14 februari 2018

Badkamer vervangen en renoveren

De badkamer vervangen door een bad en inloopdouche met dubbele wasbak en uitbouwen door twee inbouwkasten bij de badkamer te betrekken. Totale oppervlakte van de badkamer zal ongeveer 470x230=10,8m2 zijn. Muren stuken totale oppervlakte van
dinsdag 13 februari 2018

Plaatsen van een douchecabine

Ik zou graag mijn douchecabine willen laten plaatsen in mijn badkamer. De douchecabine zelf staat er al in de doos, deze is vierkant, 90 bij 90 cm en met een schuifdeur. Ik heb verder geen materiaal om het af te kitten. De leidingen en de doucheslang en kraan zitten er allemaal aan. Het is echt alleen nog de plaatsing van de douchecabine op de betegelde vloer. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 13 februari 2018

Scheidingswand plaatsen en kraan vervangen in badkamer

Construeren van een scheidingswand + betegelen van deze scheidingswand. Afmetingen scheidingswand (1,80 bij 0,75 meter). Materialen in onderling overleg. Tegels zijn standaard badkamertegels van 0,15 bij 0,15 meter. De 107.jpg foto is onze badkamer. De scheidingswand moet identiek zijn aan de scheidingswand van 105.jpg. Graag ook het vervangen van de badkamerkraan. Wij zorgen voor de kraan.
maandag 12 februari 2018

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine van Gamma kopen (twee stukken van 90 cm) en in mijn badkamer laten plaatsen. Moet op de muur bevestigd worden.
maandag 12 februari 2018

Monteren van een douchecabinet

Ik wil een douchecabinet van Gamma kopen (twee stukken van 90 cm ) en dan in mijn badkamer plaatsen. Ik wil weten hoeveel het monteren kost. Groeten
maandag 12 februari 2018

Douchecabine plaatsen

Wij willen een douchecabine laten plaatsen in onze badkamer. Het gaat om de Aquavive Sicilie Hoekinstap 90 x 90 centimeter. Er mag alleen maar in de voegen geboord worden in het huurhuis.
maandag 12 februari 2018

Hangend toilet plaatsen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een hangend toilet. Op dit moment heb ik een normaal toilet, die ik wil vervangen voor een hangend toilet.
zondag 11 februari 2018

Doucheset in de badkamer installeren

Graag wil ik een doucheset laten installeren in mijn badkamer. Er zal ook een thermostaat kraan geïnstalleerd moeten worden.
zaterdag 10 februari 2018

Badkamer verbouwen

Totale badkamer vervangen. Oude sanitair verwijderen, zijnde bad, toilet en wastafel. Al het tegelwerk op vloer en wand verwijderen, zo ook het plafond. Een geheel nieuwe badkamer opbouwen, bestaand uit: wastafel/meubel, douchecabine en liefst zwevend toilet. Verleggen van leidingwerk, zowel aan als afvoer. Tegelen van vloer en wanden en het aanbrengen van een nieuw plafond. De afmetingen zijn 1,50 meter bij 3,75 meter. Graag even langskomen.
vrijdag 9 februari 2018

Inloopdouche in de badkamer laten maken

Wij hebben een douchecabine en zouden graag ee inloopdouche willen. Wat kost het om de vloer waterdicht te laten maken incl afvoer plaatsen? Slopen en plaatsen van een wand kunnen we zelf.

Partners

Partners van Casius