Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine reinigen en opknappen:

Douchecabine reinigen en opknappen

Wij willen/gaan binnenkort verhuizen. We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de I te zetten, waaronder de badkamer een goede schoonmaakbeurt te geven. Het gaat om de douchebak 90*90 kwart rond met een schuif douchescherm. Zowel de deuren als de douchebak zitten onder de kalk en gele randen. Ook zit er naast een disign radiator die wat geroest is, deze moet vervangen worden incl een stukje radiatorbuis ( ong 30cm) Dus globaal gezien. Doucheruimte professioneel laten reinigen + vervangen/vernieuwen disign radiator.
Onze klant uit Zevenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine reinigen en opknappen uit heel Nederland:

Badkamer opknappen

Ik wil in mijn badkamer een glazen douchecabine laten verwijderen en vervangen door een simpele rail met douchegordijn. Tevens de complete badkamer schilderen. De badkamer is 4 x 3 meter, schat ik in. De tegels reinigen en waarschijnlijk zijn ook nieuwe voegen nodig in verband met schimmelvorming.

Douchecabine professioneel reinigen

Na 10 jaar is mijn douchecabine geel uitgeslagen en is er ook veel kalkaanslag. De naden tussen de tegels zijn niet meer wit.

Badkamer professioneel laten reinigen

Professionele badkamer reiniging gevraagd. Het betreft een badkamer met zwarte vloertegels, een open douchecabine, een wastafel en een toilet. Problemen zijn hardnekkige kalk aanslag op de zwarte vloer en gele kalk aanslag in de voegen. Ook graag advies over goede badkamer reiniging.

Kit in de douchecabine vernieuwen

Ik wil oude kit laten verwijderen, reinigen en opnieuw laten kitten. Dit is ongeveer 5 meter. Ik ben dagelijks vanaf 17:00 bereikbaar.

Douchecabine opnieuw kitten

Ik wil de douchecabine opnieuw laten kitten, de profielen langs de cabinedeur vervangen en de voegen laten reinigen. Tevens wil ik de spiegel boven de wastafel laten vervangen (aangetast door vocht).

Douchecabine reinigen en opknappen

Douchecabine van 90 x 90 cm reinigen en opknappen: - Schoonmaken tegels. - Schoonmaken voegen. - Reinigen of vervangen kitranden (op bepaalde plekken zwart door schimmel). - Kalkvrij maken glazen douchedeur. - Vervangen rubberen rand onderaan douchedeur (lekt).

Vervangen douchebak en douchecabine

Vervanging douchebak en douchecabine van 90 x 90 cm. Douchecabine moet ik nog bestellen, ik wil hem zelf kopen. Bovendien het reinigen van voegen tegels in de douchecabine.

ik wil op de tweede verdieping een ...

ik wil op de tweede verdieping een badkamer laten aanleggen. De plek die ik in gedachten heb heeft al een wasmachineaansluiting. Er moet een muur worden aangebracht om de ruimte te scheiden van de rest van het oppervlakte. In de badkamer moet komen een wasmachine, een wastafel en een doucheplek (geen douchecabine). De badkamer moet worden betegeld tot aan het plafond en op de vloer een materiaal wat makkelijk te reinigen is en zonder voegen.