Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Zevenbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Zevenbergen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Zevenbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Zevenbergen of directe omgeving.

233 klanten uit Zevenbergen bevelen een bij Casius in Zevenbergen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zevenbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer vergroten en opnieuw bouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamerrenovatie, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, hoekbad vervangen door een inloopdouche, badkamer renovatie, verbouw badkamer, badkamer renoveren, douche, wastafel, toilet eruit en nieuwe erin, opnieuw betegelen, badkamer renoveren, badkamer en toiletruimte verbouwen, toiletruimte oude school ombouwen tot invalide toilet, badkamer verbouwen, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Zevenbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Zevenbergen:

Renovatie toilet en badkamer

Graag nieuw toiletpot plaatsen en tegelen. Alles is aanwezig. Badkamer nieuwe douche plaatsen en meubels + tegelen. De badkamer is 2,25 m2 en de wc is gewoon een standaard toilet.

Diverse badkamerklussen

Ik wil een nieuw wastafelmeubel laten installeren. De werkzaamheden bestaan uit: huidige wastafel meubel verwijderen en afvoeren, nieuwe aan/afvoerleidingen installeren, nieuwe wastafel, dwz onderbouw, blad en kranen installeren en aansluiten. NB: Installatie spiegel plus verlichting niet nodig.

Badkamer klussen

In onze badkamer dient nog een glazen schuifwand geplaatst te worden, een kastje gehangen, een paar wandtegels (6x moziak mat van 30 x 30 cm) geplaatst te worden (deze waren te laat binnen), enkele randen gekit en de deurstijl geschilderd. Kit, lijm, voegsel, verf graag meenemen in de offerte.

Verbouwen badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. Afmetingen zijn 1,95 bij 1,80 meter. Er komen een inloopdouche, een badmeubel met spiegelkast en een hangtoilet in. De beide kolomkasten willen we op de overloop plaatsen. De wanden (16 m2) en vloer (3 m2) betegelen. Tegels moeten we nog bestellen. De materialen zijn besteld bij X2O.

Douchecabine reinigen en opknappen

Wij willen/gaan binnenkort verhuizen. We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de I te zetten, waaronder de badkamer een goede schoonmaakbeurt te geven. Het gaat om de douchebak 90*90 kwart rond met een schuif douchescherm. Zowel de deuren als de douchebak zitten onder de kalk en gele randen. Ook zit er naast een disign radiator die wat geroest is, deze moet vervangen worden incl een stukje radiatorbuis ( ong 30cm) Dus globaal gezien. Doucheruimte professioneel laten reinigen + vervangen/vernieuwen disign radiator.

Badkamer eerste verdieping renoveren

Badkamer 1.30 bij 2.13 meter. Plaatsen inloopdouche, toilet met nieuwe afvoer en wastafel meubel. Graag op korte termijn een bezichtiging en een ruwe prijsindicatie. Het echte werk kan nog een paar maanden duren.

Renovatie WC en badkamer

Graag zouden wij de wc laten vervangen (nu staande naar hangende wc). Het aanbrengen van nieuwe tegels tot +/- 1 meter hoog. Vloer is niet nodig. Infrezen van de leidingen. Plaatsing en aansluiting wastafel met kraan + Leggen badkamertegels ongeveer 4 m2 (over bestaande tegels). Plaatsing broyeur (inclusief verwijderen/afvoer oude broyeur) in badkamer. Optioneel mogen ook de materiaaldelen (wc e.d. ) worden aangeboden.

Badkamer grondig reinigen

Wij zijn 5 jaar geleden in een nieuwbouwwoning gaan wonen en hebben voor de badkamer tegels uitgezocht, die we mooi vonden. We hebben bruine houtstructuurtegels op de vloer. Wat een ramp is dat qua kalkaanslag. We hebben ernstige last van kalkaanslag en willen de badkamer dan ook grondig en professioneel laten reinigen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Het verwijderen van kalkaanslag op de vloer, maar ook de muren en de glazen douchewand is een groot onderdeel van deze klus. We hebben GEEN last van schimmel o.i.d. De badkamer is ongeveer 2.5 x 3 meter groot.

Badkamerlekkage opsporen en verhelpen

Wij hebben lekkage plekken op de muur en vloer rondom de douche. Wij vermoeden dat de afvoer onder de douchebak lekt. Graag laten wij de oorzaak van de lekkage opsporen. Wij ontvangen graag uw offerte ten behoeve van een verzekeringsclaim. Als de verzekering akkoord gaat, wil ik het werk graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Hangend toilet plaatsen en tegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een hangend toilet plus een nieuwe tegelwand rondom het toilet. Er is nu ook al een hangend toilet aanwezig, dus ik ga er vanuit dat de afvoer niet aangepast hoeft te worden.

Douchebak en vloertegels vervangen

Ik wil graag de douchebak uit de badkamer verwijderen. Hierna dient de badkamervloer opnieuw betegeld worden, 3 bij 2 meter, en een inloopdouche gemonteerd. De bestaande bodyjet moet worden verwijderd e een stortdouche gemonteerd. De wanden dienen rechtstreeks op de vloer geplaatst te worden.

Douchecabine, drain en vloertegels vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van de huidige douche bak, het betegelen van de vloer en het plaatsen van een drain. Vervolgens willen wij graag een nieuwe douchecabine op de nieuwe vloer laten plaatsen. Het gaat om een vloer van 2 x 2.5 meter groot.

Badkamer compleet vernieuwen

We zouden graag de badkamer compleet willen vernieuwen. Het is een badkamer van circa 2 x 3 meter. Het plafond is 2.10 meter hoog. - er moet dus compleet opnieuw betegeld worden: wanden tot aan het plafond en de vloer. - de oude douchebak verwijderen en vervangen door een inloopdouche met vrijstaande wand. - de wastafel + kast verwijderen en nieuwe installeren. - de radiator kan blijven. - de ventilatie vervangen. De materialen schaffen we zelf af. Wat kost het om de badkamer leeg te laten halen en opnieuw installeren?

Douchecabine laten plaatsen

Wij hebben een douchecabine die geplaatst moet worden. De cabine is 1 meter bij 1 meter.

Lekkende afvoer in de douche repareren

Net voor de Kerstdagen heb ik een grote lekkage gehad in de afvoer van mijn douche. Oorzaak onbekend. Om dit te kunnen herstellen moet de douchebak verwijderd en vervangen worden. Hiervoor zal wat breekwerk noodzakelijk worden en daarna herstel. Bovendien zijn grote waterlekken onstaan aan plafonds woonkamer en gang. Deze moeten ook hersteld worden. Graag nodig ik u uit de schade of te nemen en reparatiekosten in een offerte uit te brengen. Ik heb inmiddels mijn schadeverzekering geïnformeerd. Uw reactie zie ik met veel belangstelling tegemoet.

Nieuwe toilet plaatsen

Ik wil mijn staande toilet vervangen door een nieuw staand seniorentoilet inclusief reservoir. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Plafond in de badkamer herstellen

We hebben een lelijke plek op het plafond van onze badkamer. Het lijkt een vochtprobleem. Er is geen ventilatie in de badkamer. De vochtplek is in de hoek waar we douchen. In verband met de verkoop van de woning willen we laten bekijken of dit hersteld kan worden en wat de kosten zijn.

Douchecabine en badmeubel laten monteren

Graag wil ik een douchecabine en nieuw badmeubel laten plaatsen, uiteraard moet dit netjes worden afgewerkt en gekit. De nieuwe douchecabine en het nieuwe badmeubel is al door ons aangeschaft. Het oude materiaal word door onszelf verwijderd. Het leidingwerk ligt al goed in de badkamer.

Douchecabine en badkamermeubel vervangen

Het gaat om het verwijderen van de huidige douchecabine en badkamermeubels. Daarna moet de nieuwe douche cabine, kwart rond (90 bij 90cm) inclusief douchebak (op pootjes) geplaatst worden. Tegelwerk en kranen blijven allemaal het zelfde. De nieuwe wastafel met kast hier onder komt ook op de zelfde plek als de oude, nieuwe kraan, er moet een losse spiegel boven deze wastafel worden gemonteerd en tot slot een kast van 1,40m lang op hangen naast de was tafel. Dit alles op dezelfde plek als het oude materiaal. Tegelwerk hoeft dus niks aan gedaan te worden maar het moet allemaal wel zo gemonteerd worden dat de gaten van het oude meubilaire niet meer zichtbaar zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Ligbad plaatsen in de badkamer

Ik wil graag een ligbad laten plaatsen. Om dit te kunnen plaatsen moet er een aantal zaken worden veranderd; de waterkraan moet naar beneden, deel van de tegels moet worden vervangen (deze heb ik nog) en de verwarming moet omhoog geplaatst worden. Vervolgens het bad plaatsen en afwerken met tegelwerk.

Douchecabine zonder bak laten plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen. De douchecabine is besteld bij Karwei. Het betreft een douchecabine zonder bak. Twee stukken wand van 30 cm moeten tegen de muur worden geplaatst en 2 deuren daarop aansluitend plaatsen.

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen met een inloopdouche, direct op de tegelvloer. Huidige douchecabine vervangen + tegelwerk vloer vervangen, oppervlak 6-8 m2. Eventueel optie toilet plaatsing bekijken. Graag arbeid en materiaal apart offreren.

Badkamer vernieuwen

Weghalen van bad, radiator, toilet en wastafel en de tegels verwijderen. Plaatsen nieuwe toilet, wastafel+kraan, simpele douchecabine en design radiator. Alles opnieuw betegelen. Leidingen verleggen. Afmetingen ongeveer badkamer 1,65 x 2,07 meter. Graag een offerte voor de werkzaamheden en separaat met tegels en sanitair leveren erbij. Uitvoering begin volgend voorjaar.

Douchecabine vervangen

Oude douchecabine eruit en een nieuwe plaatsen. Oude cabine staat nu op een dorpel, indien mogelijk bij nieuwe cabine de douchebak eronder, offerte met douchebak en zonder douchebak. Dorpel is 90 x 90 cm, dus bij voorkeur de bak van de cabine iets kleiner dan 90 x 90 cm en de cabine zelf op de dorpel. Nog niets aangeschaft. Plafond en muren moeten eerst behandeld worden. Probeer dit zo snel mogelijk klaar te hebben. Daarna de nieuwe cabine plaatsen.

Bad plaatsen

Seniorenbad plaatsen, staat op pootjes, + baldakijn ophangen en badkraan vervangen. Materiaal allemaal aanwezig.