Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Wijk en Aalburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Wijk en Aalburg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Wijk en Aalburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Wijk en Aalburg of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Wijk en Aalburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, totale verbouwing van badkamer en toiletruimte, badkamer op zolder realiseren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer, verbouwen badkamer, badkamer verbouwen, het renoveren van de badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toilet renoveren, complete badkamer realiseren op zolder, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Wijk en Aalburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Wijk en Aalburg:

Badkamer renoveren

Wij willen graag de volledige badkamer renoveren. Schaffen zelf het sanitair aan. We zijn op zoek naar een tegelzetter, en een loodgieter. Een fotootje met de exacte afmetingen, hoe het is, de plattegrond en hoe we het willen hebben! Ik hoop hier voldoende mee geïnformeerd te hebben. 2.40 bij 2.50 meter.

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Alles in de badkamer willen we nieuw hebben. De badkamer eerst strippen: douche, wastafel, wc en radiator eruit. En ook de tegels. Van de bestaande douche een inloopdouche maken en een andere wastafel en toiletpot plaatsen. Eventueel ook de verwarming vernieuwen. De badkamer is ongeveer 3 x 1.60 meter. Materialen kunnen mee aangeboden worden. Graag contact om een afspraak te maken.

De badkamer is al gesloopt Het is de ...

De badkamer is al gesloopt Het is de bedoeling een stoomkabine te plaatsen met daarnaast een toilet.Aan de andere zijde zou een dubbele wastafel incl kasjes geplaats moeten worden en een radiator.alle afvoeren zijn aanwezig.incl leidingen.Deze zitten niet allemaal op de goede plaats.Tevens is de aansluiting van het toilet niet aanwezig.maar wel reliseerbaar.Graag zouden wij het compleet getegeld willen hebben.Ook zouden wij beneden het toilet willen renoveren een wandclosset plaatsen en betegelen.