Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer wasbak vervanging:

badkamer wasbak vervanging

Defecte keramische wastafel demonteren en nieuwe keramische wastafel monteren (exclusief leveren nieuwe wastafel, ik heb al een nieuwe wastafel in bezit). Kraan van defecte wastafel overzetten op nieuwe wastafel en aansluiten op de waterleidingen (warm en koud), inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal. Nieuwe wastafel aansluiten op riolering, inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer wasbak vervanging uit heel Nederland:

Badkamer renovatie

ik wil de badkamer laten verbouwen de afmetingen zijn 1,7 bij 3,1 graag een gemetselde douche met glazen deur, bad, dubbele wasbak en een zwevend toilet er zal ongeveer 4m2 vloertegels op moeten en de wanden graag gestuct. Graag materiaal en arbeid apart gespecificeerd.

Badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren

Ik wil mijn badkamer (net geen 4 m2) boven laten renoveren (bad eruit/inloopdouche erin, badmeubel erin, wasbak eruit/radiator vervangen en eventueel een 2e toilet (broyeur) erin laten zetten en alles opnieuw betegeld. Wanden zijn houtskeletbouw, dus denk ik makkelijker aan te passen voor afvoerwerkzaamheden. Vloer is wel beton. Daarnaast wil het toilet benden (ca. 1.2 m2) laten renoveren, nieuw toilet en opnieuw tegelen. En mogelijk dat dan de bijkeuken ook opnieuw betegeld (wand en vloer) kan worden en een nieuw plafond erin. De bijkeuken is ca. 12.5 m2. De tegels kan ik zelf aanschaffen, maar wel graag in overleg met de vakman, zodat ik ook de juiste aanschaf.

Afbouw wand- en plafond afwerking

Voor de afbouw van een CPO project zou ik graag een offerte willen opvragen voor de wand- en plafondafwerking en opvragen. De hoofdaannemer realiseert momenteel het casco. De metalstudwanden (onafgewerkt) zijn hier onderdeel van. Hieronder een korte omschrijving: • Plafond afwerking o Verlaagd plafond middels metal stud (voor woonkamer, hal, gang, toilet en badkamer) o Hoogte van plafond voldoende voor inbouw spotjes en koven voor gordijnen (onze inschatting is circa 75 -100mm, maar horen graag wat jullie aanraden) o Stucplafond (niet verlaagd) voor overige ruimten (3x slaapkamer en berging) o Afwerking stucwerk + sauzen (wit) o In plafond inbouwspots meenemen (te leveren door derden of wellicht door jullie) o Koven ten behoeve van gordijnen bij verlaagde plafond o Achterhout ten behoeve van te plaatsen verlichting o In constructieve plafond (breedplaatvloer) dienen de aanwezige in- en uitblaasventielen te voorzien van een opzet(verleng)stuk naar verlaagde plafond ? Ventielen in verlaagde plafond zoveel mogelijk in het vlak van het plafond verwerken/wegwerken o Constructie (meenemen voor taetsdeur tussen gang en woonkamer in verlaagde plafond (staat nu nog als schuifdeur ingetekend) • Wandafwerking o Deels metalstud en beton (constructief) o Afwerking stucwerk (vlakheidsklasse A) + sauzen (grotendeel wit en wellicht enkele wanden gekleurd) o Toilet worden deels door hoofdaannemer betegeld tot 1.4m. Hierboven willen we graag inzelfde vlak als tegel stucwerk o Badkamer wanden zijn deels betegeld tot 1.4m, douchehoek is volledig betegeld, achter wasbak wordt wand volledig stucwerk. In de bijlage is ook een overzicht met een inschatting van de desbetreffende oppervlaktes toegevoegd. De uitvoering van deze werkzaamheden is naar verwachting na casco-oplevering van 13 mei 2020.

Badkamer meubel

Ik heb een badkamer meubel gekocht. Wil graag de oude gaan vervangen. Het gaat alleen om een kraan en wasbak die geplaatst moet worden. De oude moet verwijderd worden. Vervolgens moet het nieuwe aan de wand worden geplaatst.

Renoveren van badkamer

We willen graag onze badkamer laten verbouwen, het gaat om een ruimte van 2X2M. Oude sanitair en tegels moeten weg, en de inrichting moet ook veranderd worden waardoor elektra, waterleiding en afvoer verplaats/doorgetrokken moeten worden. Wat erin moet komen zijn: inbouw toilet, wasbak, inloopdouche, vloerverwarming (op CV aansluiten), licht en ventilatie. Wasmachine staat nu ook in de badkamer maar gaat naar een andere kamer waardoor hiervoor ook waterleiding en afvoer doorgetrokken moeten worden. Sanitair, douche(opbouw) en tegels zijn al uitgezocht, het offerte gaat dus puur om het weghalen van de oude en plaatsen van de nieuwe badkamer. Alvast bedankt!

Keuken en badkamer opnieuw indelen

Badkamer: afm. 2 x 3 m2 tegelwerk verwijderen, leidingen verleggen. Keuken: leidingen verleggen- Kook eiland - elektrische tijd leiding liggen, uitbreiden vernieuwen -afvoer voor wasbak en wasmachine nodig. Stopcontact leidingen komen door de vloer. verwijderen van oude kabels eventueel.

Badkamer uitbouw en verbouwing

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor een badkamer verbouwing en kleine uitbouw. Bijgaand de plattegrond van een soortgelijk appartement en een plattegrond van hoe ik de badkamer zou willen verbouwen. Graag in de offerte de volgende zaken meenemen: - Doorbreken van een muurtje naar de slaapkamer en daar een nieuw muurtje plaatsen - Maken van een inloopdouche - Afvoer verplaatsen - Badkamer volledig opnieuw betegelen - Plaatsen van een nieuwe wasbak, toilet en verwarmde spiegel - Het toilet wil ik hangen aan een muurtje van ca 1 meter hoog zodat de stortbak is weggewerkt. - Optioneel: Elektrische vloerverwarming De tegels, toilet, spiegel, wasbak en kranen, douche en douchekraan zal ik zelf aankopen.

Renoveren badkamer na lekkage

Badkamer moet een nieuwe valse wand in, alle wanden slopen, en opnieuw betegelen. De vloer eruit halen, en daarna nieuwe tegels plaatsen, en de douchewand en douchebak vervangen. Andere thermostaat kraan. Dubbele wasbak en wc en verwarming terugplaatsen na tegelwerk. De badkamer is 3 x 4 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer renoveren en nieuwe badkamer plaatsen

We willen de huidige douchecabine aanpassen naar een inloopdouche, en een nieuwe badkamer plaatsen met bad, toilet en wasbak, in een kamer van 8 m2. We horen graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Badkamer meubel

In een aanleunwoning zit een nieuwe badkamer, enkele wasbak de- monteren en het volgende plaatsen volgens bijlage. Badkamermeubel Savena 80 cm breed. Wastafel met platte Viega afvoer monteren, onderkast, spiegelkast, verlichting, kolomkast en de bestaande kraan monteren en aansluiten.

Partners

Partners van Casius