Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Waalwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Waalwijk heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Waalwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Waalwijk of directe omgeving.

292 klanten uit Waalwijk bevelen een bij Casius in Waalwijk aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Waalwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: aanleg badkamer nieuwbouw, badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer verbouwen, kleine badkamer renovatie centrum Den Bosch (begane grond), badkamer verbouwen, renovatie badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Waalwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Waalwijk:

Aanbrengen inloopdouche

Ik wil een inloopdouce laten plaatsen in mijn nieuwe huis. Het bad wat er nu staat moet dan vervangen worden door een inloopdouche. De badkamer afmetingen zijn 2.15 x 2.02. Dit alles zal wel moeten worden gesloopt en afgevoerd De breedte van de inloopdouche is 90cm en de producten wil ik waarschijnlijk bij saniweb bestellen.

badkamer wasbak vervanging

Defecte keramische wastafel demonteren en nieuwe keramische wastafel monteren (exclusief leveren nieuwe wastafel, ik heb al een nieuwe wastafel in bezit). Kraan van defecte wastafel overzetten op nieuwe wastafel en aansluiten op de waterleidingen (warm en koud), inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal. Nieuwe wastafel aansluiten op riolering, inclusief leveren nieuw aansluitmateriaal.

Toiletruimte renoveren

Ik heb zojuist een offerte ontvangen voor het sanitair voor mijn toilet. Ik wil een nieuw reservoir nieuw hangtoilet en een nieuw fonteintje. Ik heb al een hangtoilet. In principe wil ik alleen de tegels van het achterwand vervangen. Ik heb hiervoor tegels. Afhankelijk of de afvoer van het fonteintje past. Heb nu een hoekfonteintje. Het toilet heeft de afmeting 90 x 120 cm.

Badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn badkamer compleet renoveren. Het zou gaan om de volgende dingen: Sloopwerkzaamheden van de bestaande badkamer en afvoeren, riool controleren, water aansluiten enzovoort, elektra, vloerverwarming, ventilatie, stelwerkzaamheden, wanden betegelen, vloer betegelen, plafond afwerken en alles afmonteren. De badkamer is ongeveer 25 m2. Ik zou een groot deel van het materiaal kunnen regelen, maar dat zou ik graag nog willen overleggen.

Sanitair installeren

Wij laten een nieuw huis bouwen, waarbij we sanitair hebben laten uittekenen voor 2 x badkamer + 2 x toilet. 1) In bijlage stuur ik u de voorgestelde materialen en zouden graag willen weten of we al deze materialen via u kunnen bestellen incl. prijzen. Evt goede alternatieven 2) Verder staan wij open voor een separate offerte mbt montage.

Teuco douchecabine repareren

Het licht in de stoom/douche cabine Teuco 120 S (jaar 2000) knippert waardoor de elektra niet meer aan kan. Lamp moet vervangen worden. Daarvoor moet waarschijnlijk de hele bovenkap eraf wat wij zelf niet kunnen. Douche staat ingebouwd tussen 3 muren met een kleine ruimte aan de linkerkant waar je net tussen kunt. En een kleine onderhoudsbeurt moet er gedaan worden.

Kamer ombouwen tot badkamer

Ik wil een slaapkamer ombouwen tot badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamer is 248 x 206 en heeft een wand oppervlak van 22 m2. In bijlage een idee wat het zou moeten worden. Graag een offerte voor de arbeid.

Badkamer en toilet opknappen

We hebben een nieuw huis en in dat huis zit een kleine badkamer met daarin een wastafel en een douche, maar er zit geen wc in de badkamer. Wij willen graag een nieuwe wc plaatsen en een nieuwe wastafel. Beneden in de hal graag ook een nieuwe wc plaatsen. Wat kost het als we het door jullie bedrijf laten zetten en de oude wastafel erin laten plaatsen? De afmetingen weet ik niet precies, het is een vrij krappe badkamer, de oude materialen graag afvoeren.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Nieuwe vloertegels, wanttegels, nieuw sanitair, douche, toilet en meubel. Alles blijft op dezelfde plaatst. Afmetingen l x b x h = 2. 20 x 2. 20 x 2. 20 m

Verbouwing en renovatie van de badkamer

Het gaat om het renoveren van onze badkamer. Momenteel hebben we alleen een bad, maar het wordt een aparte doucecabine en een ligbad. Badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Werkzaamheden bevatten: -Verwijderen huidig sanitair en tegelwerk -Plaatsen van een nieuwe radiator, op andere plek -Plaatsen van bad en bijbehorende kraan -Plaatsen van douchecabine, 1,20 x 0,90 meter en bijbehorende kraan/douche en afvoerdrain, met afschot -Plaatsen zwevend WC met inbouw spoelbak -Bij de douche op een wand een extra "muurtje" met een of meerdere nissen maken -Een gedeelte van de wanden betegelen en de rest stuken -Betegelen vloer. -Huidige wastafelmeubel wordt teruggeplaatst. -Wat betreft stopcontacten/schakelaars, wij hebben momenteel 2 lichtschakelaars en zouden er graag nog een stopcontact bij willen hebben. Sanitair en tegels worden/zijn door ons aangeschaft. Gewenste uitvoerdatum is medio april/mei 2017

Badkamer verplaatsen

Ik wil de badkamer verplaatsen want hij is nu te klein. Grootte word dan ongeveer 2.64 x 2.02 meter. Deze kamer zit boven de toilet ivm afvoer. Wij zouden een inloop douche willen , toilet en wasbakken/ kasten. Aub geen witte vloer tegels. Het huis is nog niet in ons bezit maar zijn bezig met de hypotheek en wie willen weten of we met verbouwkosten goed zitten. Hopelijk wilt u daar ons bij helpen.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Afmeting 210x260. Inloopdouche. Wc en badmeubel. Verwarming . Betegelen.

Badkamer verbouwen

Ligbad eruit nieuwe tegels wandmeubel met twee wastafel oude eruit en nieuwe wc pot de aansluitingen zitten er al.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 290 x 170. Er moet een bad in van 170 en een nieuwe douche en wastafelmeubel. Er moeten nieuwe wandtegels en vloer tegels in en het plafond gestukt. Er zit geen wc in de badkamer. De badkamer is beneden en blijft daar.

Natte groep verbouwen

Het betreft het verbouwen van de natte ruimte. Douchehoek groter maken. Urinoirs verplaatsen. WC deur verplaatsen naar andere kant. Diverse leidingwerk en afvoerwerk. Tegelwerk. Afhankelijk van budget realiseren omkleed ruimte. Totale ruimte is ongeveer 4 bij 4.5 meter. De verbouwing dient in een kort bestek plaats te vinden. Over 3 jaar komt er nieuwbouw.

Volledige badkamer vernieuwen

Volledig vernieuwen van de badkamer. Dus: slopen, puin afvoeren en nieuwe badkamer opbouwen. Tevens dient één muurtje (1 meter) vervangen te worden.

Badkamer afmonteren

Ik wil graag onze badkamer laten afmonteren. Het gaat om het monteren van een Toilet / Designradiator hangen en aansluiten / Douchepaneel bevestigen / Douchewand plaatsen / Wastafelmeubel hangen en wastafelkraan aansluiten / Regendouche hangen.

Zweeftoilet laten plaatsen

Ik wil graag mijn staande toiletpot laten vervangen voor een zwevend toilet. Ik ontvang graag een offerte inclusief de levering van het nieuwe toilet.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het sloopwerk zal ik in principe zelf uitvoeren. Graag ontvang ik een offerte voor de overige werkzaamheden. Het is een badkamer van 2,04 x 2,30 meter, 2,50 meter hoog. Het leidingwerk moet worden aangepast en de ruimte moet worden gestukadoord; inclusief het plafond gaat dit om ongeveer 20 m2. De wanden en een vloer moeten betegeld worden met respectievelijk tegelmaat 60 x 30 en 60 x 60 cm. Er moet een inloopdouche worden gemaakt. Daarvoor moet er een glazen douchewand worden geplaatst van 1 meter en een rvs douchedrain. Verder moet er een hangend toilet worden geplaatst en een badmeubel van maximaal 40 cm diep met een onderkastje. Een spiegelkast, opbergkast en kranen moeten worden hergebruikt en herplaatst. Ik ontvang graag een offerte met daarin afzonderlijke posten voor het slopen van de badkamer, voor de kosten voor afvalverwerking, voor de levering van de materialen en voor de arbeidskosten.

Renoveren van badkamer

Ik wil graag de gehele badkamer (uit 1969) van mijn eengezinswoning renoveren. Ik denk dat de badkamer maximaal 2m bij 2m is. Het huidige bad, wastafel, tegels en toilet moeten worden verwijderd. Daarna moeten er zowel op de vloer als de wanden nieuwe tegels komen, de voorkeur gaat uit naar tegels van een kleiner formaat. In plaats van een bad wil ik een inloop douche laten maken. Tevens een nieuwe wastafel en toilet plaatsen, in principe kan alles op dezelfde plek gemonteerd worden maar mocht u een beter idee of suggesties hebben dan hoor ik het graag.

Nieuwe badkamer met inloopdouche maken

Badkamer van 2,40 x 1,40 m. renoveren: Opnieuw betegelen, inloopdouche plaatsen, zwevend toilet en wastafel op nieuwe plek, tevens een designradiator verplaatsen. Klant woont nu nog in Amerika, hij komt in augustus naar Nederland en dan moet in september de badkamer gedaan worden. Graag wil hij vooraf alvast weten op welk bedrag hij ongeveer moet rekenen, zowel in- als exclusief materiaal.

Douchecabine plaatsen met muurbevestigingen

Douchecabine plaatsen met muurbevestigingen. Het is voor in een nieuwbouwwoning. Geen vloerbevestiging i.v.m. vloerverwarming. Het is 1 deur en 1 zijwand. Afhankelijk van de kosten nog wat accessoires ophangen. Indien mogelijk plaatsen op zaterdag 28 maart. Dit in verband met de verhuizing.

vraag over verfresten in kunststofafwasbak

Mijn vrouw schilderd voor haar liefhebberij. Nu zijn wij voornemens om een nieuw badkamermeubel te kopen. Nu zijn de meeste wasbakken uitgevoerd in kunststof. Mijn vraag is: Als mijn vrouw verfkwasten in zo'n wasbak uitspoelt loopt zij dan kans dat de kunststof wasbak door deze verf onherstelbaar verkleurd?

Badkamer

Er is een nieuwe douche deur gekocht en deze zou geplaatst moeten worden. De douchebak dient hiervoor verwijderd te worden en er moet een nieuwe vloer van ongeveer 4 m² geplaatst worden. De douche deur is besteld maar nog niet geleverd en de tegels willen wij graag zelf aanschaffen.

Randen in douchecabine dichten

De randen bij de douchecabine moeten opnieuw worden gekit en tevens moet er gecontroleerd worden of er tussen de voegen geen water door kan komen.