Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor klusjes in de badkamer:

Klusjes in de badkamer

Aansluiten wc en thermostaatkraan van de douche. Nieuwe deur plaatsen in oude douche cabine. Eventueel met afvoeren van de oude materialen, dit ligt aan de meerprijs.
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klusjes in de badkamer uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

De volgende klusjes dienen gedaan te worden, badkamer maat ongeveer 2.30 x 1.30 meter: - Badkamer slopen - Tegelvloer leggen (2.21 bij 1.10 meter) - Wanden betegelen (ongeveer 15 m2) - Badmeubel plaatsen (spiegel en kast) - Badmeubel aansluiten (aansluiten water) - Douchebak en cabine plaatsen - Kraan in douche ook plaatsen Ofwel badkamer gebruiksklaar maken. Er past geen toilet in.

Nieuwe lichtpunten maken

Ik wil graag een offerte voor 3 klusjes aanvragen: 1) nieuw lichtpunt en lichtschakelaar inbouwen bij de woonkamer muur; 2) nieuw lichtpunt, misschien is het mogelijk hiervoor de bestaande lichtschakelaar te gebruiken, op de badkamer muur plaatsen; 3) een stopcontact op mijn dakterras maken.

Driekwart douchebak plaatsen

Ik wil een driekwart douchebak plaatsen in mijn badkamer. De klusjes man heeft al een douchkabine geplaatst. Het is driekwart. Maar ik wil toch een douchebak plaatsen. Wat kost dat? Is het mogelijk? Kan ik zelf een driekwart douche bak kopen?

Laminaat leggen en andere klusjes

1) Door een lekkage heb ik een deel van mijn laminaatvloer in de gang er af moeten halen. Er moet nu ongeveer 2x M² laminaat (heb ik nog bewaard is onbeschadigd) teruggelegd worden met nieuwe hardboardplaten en isolatiemateriaal (groen). 2) Er moet een lamp in combinatie met een ventilator in de badkamer opgehangen worden. 3) Een lamp in de woonkamer moet ongeveer 60 cm verder opgehangen worden dan de huidige aansluiting. Er moet alleen een stuk hardboard en groene tegels vervangen worden. De oude delen heb ik nog, voor de maten. En isolatiemateriaal eronder aanbrengen.

Kleine klusjes in de badkamer

Ik heb twee kleine klusjes in de badkamer. Ik wil mijn nieuwe bad mengkraan laten monteren en het kitwerk rondom het bad opnieuw laten doen. De kraan heb ik zelf. Het andere klusmateriaal niet.

Klusjes in de badkamer en WC

Ik wil graag wat klusjes laten doen in mijn badkamer/wc. Het gaat om het volgende: - Plaatsen van een glazen badwand op de rand van het bad; - Kitranden langs het bad en de badombouw vervangen (ongeveer 80 x 210 cm); - WC-pot vervangen (geen inbouw); - Staand wastafelmeubel inclusief erop rustende wastafel vervangen; - Spiegel ophangen boven wastafel; - Eventueel verlichting boven wastafel installeren; - 1 kapotte tegel repareren, indien mogelijk. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor de opdracht inclusief en exclusief het installeren van de verlichting.

Klusjes in de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Demonteren en afvoeren van bestaande wastafel en planchet, alsmede speciale ophanging van deze wastafel; plaatsen van een nieuwe wastafelcombinatie met kast, laden en verlichting; demonteren van bestaande radiator in badkamer en aanbrengen van nieuwe langwerpige, die tevens dienst doet als droogrek; wastafelcombinatie is type Fiesta 85 (Praxis) en radiatorrek is van Plieger (Praxis).

Verschillende onderhoudsklussen

Het betreft een offerte aanvraag voor diverse werkzaamheden in onze woning. Wij willen in de keuken graag de tegels laten vervangen, het plafond laten schilderen en nieuwe keukendeurtjes laten plaatsen. Boven wil ik graag de badkamer kranen laten vervangen, gordijnrailsen en wat lampen laten ophangen. Er zijn nog wat kleine klusjes, maar wellicht is het een idee om deze samen met de vakman na te lopen in de woning zelf.

Verschillende renovatiewerkzaamheden in een woning

Ik wil verschillende renovatiewerkzaamheden in mijn woning laten verzorgen. De dakgoot van de schuur moet worden vervangen. Op de benedenverdieping wil ik een lambrisering laten aanbrengen, een koof laten bouwen om verwarmingsbuizen, nieuw laminaat laten leggen en een nieuwe tussendeur laten plaatsen. In de meterkast moet een gat naar de kruipruimte worden gedicht en ik wil de meterkast laten opknappen en er een schuifdeur laten plaatsen. Er moet beneden ook een TV aan de wand gemonteerd worden. Ik wil de trap laten bekleden, een trapleuning laten plaatsen en de wanden in het trapgat met hout laten afwerken. Op de bovenverdieping wil ik een nieuwe balustrade bij de trap. In de slaapkamers moeten de schuine wanden worden opgeknapt en ik wil er graag een lambrisering laten aanbrengen. Verder zijn er werkzaamheden in de badkamer, zoals het maken van muurtjes voor een inloopdouche, het maken van een badombouw met een luchtrooster voor een hoekbad (jacuzzi), het maken van een koof om verwarmingsbuizen en het ophangen van een wastafelblad. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te bespreken, er zijn ook nog enkele kleinere klusjes. Ik ontvang daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Onderhoudswerk in een appartementencomplex

Ik doe het beheer van een "Mehrfamilienhaus" in Aken, op 20 autominuten vanaf Heerlen gelegen. Het is een pand met 10 appartementen op 5 woonlagen. Er moet daar enig onderhoudswerk worden verzorgd. Het gehele trappenhuis moet worden geschilderd. Verder moet er een set van 12 brievenbussen gemonteerd worden. Op 2 balkons van ongeveer 14 x 1,5 meter moeten rubberen tegels worden gelegd, die daar al aanwezig zijn. Een deel van de tegels is overigens al gelegd. Ook moet er een afscheiding worden gemaakt tussen 2 balkons. Op de begane grond moet ook een klein balkon worden betegeld. In een badkamer moet een stopcontact worden verplaatst en daarna moet er een wandtegels worden geplaatst. Misschien zijn er nog wat andere kleine klusjes.

Partners

Partners van Casius