Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Vlijmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Vlijmen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Vlijmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Vlijmen of directe omgeving.

183 klanten uit Vlijmen bevelen een bij Casius in Vlijmen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlijmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: nieuwbouw 2 badkamers en 2 toiletten, badkamer renoveren, nieuwe badkamer op tweede verdieping, badkamer realiseren in nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, gehele badkamer renoveren, badkamer realiseren in souterrain en kleine badkamer renoveren, badkamer klussen, schadeherstel rapport badkamer, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Vlijmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Vlijmen:

Badkamermeubel vervangen

Ik wil mijn oude badkamermeubel laten verwijderen + afvoeren. Tevens moet er een nieuw badkamermeubel worden opgehangen en aangesloten. Afmeting van beide meubels is gelijk, 1.20 meter x 50 cm. Nieuwe meubel heeft een glazen wasbak en 4 lades. Er zijn 2 kranen, deze blijven zitten. Spullen komen deze week binnen. We willen de woning zo snel mogelijk weer in de verhuur doen dus de klus mag op korte termijn worden uitgevoerd.

Kleine badkamer volledig verbouwen

Verbouwing van een kleine Badkamer, douche, toilet en wastafel.

Gehele badkamer opknappen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten opknappen van de badkamer van mijn nieuwe woning. De badkamer is 2 x 2.25 meter groot. Ik wil graag het bad laten vervangen voor een inloopdouche en een nieuwe wastafel en toilet laten plaatsen. Ook wil ik graag het tegelwerk op de wanden laten vervangen.

Verbouwing van de badkamer

We willen onze badkamer graag laten verbouwen. Het gaat om vervangen van een badkuip door een inloopdouche, plaatsen van een douchescherm en tegelen van vloer en muren. De meeste materialen willen we graag zelf aanschaffen, wel graag in overleg met de vakman. We willen graag over de huidige betegeling heen te tegelen. De badkamer is ongeveer 2.40 bij 2.10 meter.

Zwevend toilet monteren

Het staande toilet willen wij laten vervangen door een zwevend toilet. De vakman dient het inbouwreservoir en toilet te plaatsen en de vloer netjes dicht te maken. De afwerking van de wanden en de vloer zal door derden gedaan worden.

Badkamer ten dele renoveren

Ik wil mijn huidige douchebak laten verwijderen. Deze ruimte dient hierna opgeknapt te worden. Wellicht zal er opnieuw betegeld moeten worden.

Monta badkamermeubel van GAMMA monteren

Het betreft het leveren en plaatsen van een badkamermeubel Monta van de Gamma. Dit meubel is 90 cm breed. De oude wastafel dient door de vakman afgevoerd te worden.

Badkamermeubel Monta monteren

Het betreft het installeren van een badkamermeubelset, type Monta , 90 cm donker eiken/wit nr. 467602. Er moet een oud meubel verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om de woongemeenschap waar mijn zoon woont.

Avanti badkamermeubel installeren

Wij willen graag een spiegel, een wastafel, een onderkast met 2 deuren en een kolomkast met 2 deuren laten installeren. Het badkamermeubel is van het merk Avanti en aangeschaft bij de Praxis. Er is een foto beschikbaar.

Badkamer vernieuwen

Ik wil een nieuwe badkamer. Heb hem al helemaal gestript en nu komt er een stucadoor voor het stucwerk. Nieuwe tegels op de wanden en vloer. Op de plek van het bad wil ik een (inloop)douche laten maken. Nieuwe toilet plaatsen. Designradiator plaatsen. Verder geen ander sanitair. Leidingwerk ligt in principe goed. Wil een mooie strakke badkamer. Badkamer is 2,5 bij 3 meter. Materialen verzorg ik zelf.

Badkamer vernieuwen: wandje slopen, ...

Badkamer vernieuwen: wandje slopen, ligbad en toilet plaatsen en installeren. Wanden betegelen 25 m2, vloer betegelen 3 m2. Ik wil een prijs opgaaf van de hier boven genoemde werkzaamheden. Wasmachineaansluiting verplaatsen en installeren. Tussenwandje verwijderen.

Renovatie badkamer en event. toilet ...

Renovatie badkamer en event. toilet beneden bij de huiskamer. Gaat om tegelwerk, sanitair plaatsen, leidingwerk. Bestaande badkamer verwijderen. Materiaal aangeschaft bij Praxis.

Door mogelijke constructiefouten bij de ...

Door mogelijke constructiefouten bij de verbouwing van mijn badkamer (plm 6jr geleden) zit ik nu met scheuren in tegelwerk en achterliggende muren. Daardoor is inmiddels ook lekkage ontstaan in het plafond van onderliggende keuken. Dit alles moet eerst beoordeeld en vervolgens hersteld worden.