Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer verbouwen met inloopdouche:

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Ik wil de badkamer verbouwen. Alles moet eruit en daarvoor in de plaats moet een inloopdouche, badmeubel, vloer en wandeltegels komen. De afmetingen zijn 2 x 3 meter.
Onze klant uit Vianen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer verbouwen met inloopdouche uit heel Nederland:

Betonlook in de badkamer

Wij willen de badkamer verbouwen. Bad eruit stoomcabine erin. Voor de muren en eventueel de grond willen wij graag beton-look. Afmeting vloer 2. 80 meter x 2 meter wanden. Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. Afmetingen 1,8 bij 2 meter. Wat er vervangen moet worden: douche, zwevend toilet, wastafel en meubel. En de vloer en de wanden betegelen. Alles blijft op dezelfde plaats dus er moeten geen waterleidingen verplaatst worden, eventueel misschien 3 centimeter om maar een voorbeeld te geven.

Badkamer verbouwen

Wil de badkamer graag laten verbouwen, die is ongeveer 2 meter x 3 meter. Wil een zwevend toilet, een douchemeubel en een douche. Mooi maar simpel. De vakman hoeft niet per se alles eruit te slopen, ik kan dat ook zelf doen. Er dient ook betegeld te worden. Het gaat om de vloer en de wanden tot 1,5 meter hoog (misschien verandert dat nog). Er hoeven geen waterleidingen verplaatst te worden maar er moeten wel elektra leidingen getrokken worden naar de badkamer omdat die er op dit moment niet zitten.

Badkamer verbouwen

Het betreft een gedeeltelijke verbouwing. Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de badkamer, een dubbele wastafel ter vervanging van de huidige enkele wastafel en een douchedeur geplaatst hebben. De wanden zijn prima en hoeven niet vervangen te worden. De wastafel blijft op dezelfde plek, maar daar moet eventueel een tweede aansluiting komen. Het gaat om een badkamer van ongeveer 9 m2.

Badkamer verbouwen

Betreft een nieuwbouwwoning. Badkamer van 3 meter bij 2.14 meter. Hierin moet een inloopdouche, wastafel en toilet komen. De inloopdouche wordt ongeveer 1,30 meter bij 0,85 meter. Benieuwd of jullie iets voor de wand(en) van deze ruimte hebben. Ik wil namelijk neolith tegels van 1 bij 2 meter hebben ongeveer of 1 bij 1 meter voor de inloopdouche. Ik wil eventueel de hele vloer betegeld hebben maar dat niet met neolith tegels. Ik wil een zwevend toilet hebben. De waterleidingen moeten nog geplaatst worden. Betegelen graag tot aan het plafond.

Kamer verbouwen tot badkamer

Kamer van ongeveer 4m2 ombouwen tot badkamer. Sanitair en tegels zijn al gekocht.

Badkamer verbouwen en vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen en vernieuwen. Het gaat om een badkamer met afmeting 160 x 230. Wat er gedaan moet worden: vernieuwen sanitair, watertappunt douche verleggen, tegels vernieuwen, elektra aanpassen, radiator verplaatsen. De tegels moeten geplaatst worden tot aan het plafond. Alles wat erin zit moet gesloopt worden en gesloopt materiaal kan eventueel afgevoerd worden door de vakman bij een goed bod.

Badkamer vergroten en verbouwen

Wij willen een muur verplaatsen en de badkamer verbouwen.

Badkamer laten renoveren

Ik wil de badkamer graag laten verbouwen. De badkamer is 3 bij 2.50 meter. In de badkamer wil ik een Whirlpool, een inloopdouche, een badmeubel en een WC. Grote tegels op de wanden tot aan het plafond. Ook grote tegels op de vloer. Het plafond heeft nu kunststof schroten met spotjes. Dat moet eruit en een glad plafond ervoor in de plaats maken. De badkamer leeghalen dient ook door u gedaan te worden. Ik wil graag luxe sanitair. Graag een totaalprijs. Uitvoeringstermijn in overleg.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer van 2 bij 2 meter laten verbouwen. Er moet opnieuw betegeld worden tot aan het plafond en ik wil weten of het mogelijk is om eroverheen te betegelen. Het toilet moet niet vervangen worden want het toilet is nieuw en staat in de douche. Er staat een klein wastafeltje in de douche die ook niet vervangen dient te worden. De douchecabine moet wel vervangen worden. Het kacheltje moet weggehaald worden.

Partners

Partners van Casius